2016'da Overwatch'a GOTY verildiyse bu oyun en azından GOTY adayı olmalıydı. Senenin en iyi incelemelerine sahip oyunu aday bile olmuyor, saçmalık resmen. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AH.C -- 17 Kasım 2021; 11:30:13 > |
Forza Horizon 5 (2021) [XBOX ANA KONU] (60. sayfa)

-
-
slm. arkadaslar. logitech g920 ile ounuyorum. fakat manuel viteste debriyaja basmadanda shift ile vites atabiliyorum. normalde debriyaj a basmadan vitese gecmemesi gerekmez mi. bunun bi ayari varmi. yardiminiz icin tsk
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ayarlarda Debriyaj ile ilgili seçenek vardı onun açık olması lazım sanırım. Youtube'tan en iyi ayarları bulabilirsiniz her direksiyon için.
-
merhaba
cross play mevcut mu
kuzen pc ye almış FH5 i
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yerel oyun kulübü -- 17 Kasım 2021; 16:12:56 > -
Güncelleme geldi oyuna. Bilgisayarda 5.3 gb, konsolda 933 mb..
-
İçeriği nedir bu güncellemeninbilen var mı acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mevcut..ben xsx ten arkadasim pc den beraber oynuyoruz
Teşekkürler bu arada supram kaybolmuş 😐
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Güncelleme sonrası araç sesleri boğuklaşmış gibi geliyor. Başka böyle düşünen var mı 🙄
Edit : oyunu tekrardan kapatıp açınca düzeldi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PearBear -- 17 Kasım 2021; 23:14:57 >
Online kısımlarla ilgili hot fix gibi düşünebilirsiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam tx direksiyon için oyunda hangi gelişmiş ayarları seçtiniz bir link varmı veyahut değiştirdiğiniz ayarlar hangileri
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir haftadır günde 5 saat civarı oynuyorum, çok iyi oyun. Parasını rahatlıkla hak ediyor (premium pass aldım ). Yenisi gelene kadar yüzlerce saat oynanır.
Hocam pek bir ayar yapmadan deneme amaçlı taktım ve oynadım açıkçası ve 4'e nazaran gayet memnun kaldım direksiyon tepkilerinden. Ayar yaparsak daha da iyi olacaktır. Bu akşam biraz kurcalayım buradan paylaşırım ayarları.
-
Ben tüm görevleri yaptım. Kestirmenin şart olduğu bir kaç yarış vardı. Şimdi isimleri hatırlamıyorum ama birisi fotoğraf çekmeydi mesela zaten kestirmeleri mükafatlar kısmına da koymuşlar oyun kullanmanı istiyor yani diyaloglarda da var
-
Forza Horizon 5 November 17th update
Game Stability
- Fixed several crashes
- Fixed a potential crash that could happen if an emote was earned whilst offline
- Fixed a potential crash that can happen when starting a Horizon Arcade
- Fixed a potential crash that occurred when spawning traffic cars
- Fixed a crash when loading EventLab events
- Fixed a crash when upgrading cars
Multiplayer
- Improved stability of Horizon Life connections
- Improvements to online traffic
- Fixed issue where player's car would get stopped when losing connection to Horizon Life
- Disabled Convoy voice chat to help track down the long load times in Online events
- Improvements to Horizon Arcade for other player visibility and joining and leaving Arcade events
- Fixed Eliminator Head to Heads not ending when players reached the finish point
Wheel Compatibility
- Fixed a disconnect pop up that was preventing Wheels from functioning correctly on PC
Exploits
- Updated the Car Masteries for various cars to address an exploit
- Removed an exploit that could be achieved when creating Challenge Cards
- Removed an exploit when creating specific route configurations in EventLab
- Fixed an issue which allowed players to purchase cars from the Car Collection screen which weren't available in the Autoshow
- Added checks to stop an exploit with driving assists
- Stopped players being able to download tunes before a race starts
DLC
- Fixed VIP Player House not being free for some VIPs
- Fixed VIP House not giving player correct Forzathon Point multiplier
- Fixed issue where some VIP players weren't receiving Super Wheelspins
Rewards
- Fixed players not receiving the loyalty reward for playing Forza Motorsport 5
- Fixed an issue with Car Collection where it was possible that a player could lose pending rewards if they quit the game
- Rebalanced UGC payouts
PC Settings
- Fixed Resolution Scaling causing GTAO depth issues on PC
- Fixed issue where distant terrain could appear as low res on PC Ultra settings
Other
- Fixed an issue where it was possible for the player to fall out of world after completing the Trial
- Fixed an issue where input stops working on the Press Start screen
- Cross Country Event difficulty has been tuned slightly easier on Drivatar Difficulty levels below Unbeatable to smooth off some difficulty spikes
- Fixed EventLab notifications persisting in Freeroam
- Fixed some Accolades missing icons on Xbox One and Xbox One S
- Fixed profanity filter not applying correctly on Super7
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Aynen öyle, ilk defa 60 fps opsiyonu da olan bir oyunu 30 fps oynuyorum. Kokpit kamerasında 30-60 farkı çok daha belli yalnız.
-
Çok iyi.
-
Jesko en hızlı araç galiba oyundaki, ama tank gibi düz yol değilse sürüşü zor.
Lamborghini Sesto Elemento kullanmaya başladım daha kolay geldi sürüş. Varmı tavsiye ettiğiniz bir araç hypercar şu hız kapanlarında iş yapsın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X