İki yakışıklı ![]() ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Forza Horizon 5 (2021) [XBOX ANA KONU] (56. sayfa)

-
-
-
Gamepasste ne kadar daha kalcak daha arkadaşlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Oyundaki müziklerin telif süresi dolana kadar , en az 5 yıl yani.
-
Dun muzayede evinde 10-15 arac alip sattim simdi max sureye eristiniz satamazsiniz diyo ne kadar beklemem gerekiyor limitlimiydi burasi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Foratzon mağazasına girebilen var mı? Hep hata veriyor ilk günden beri..
-
Genel problem mevcut. Herkes de böyle şuan. Bu hafta update bekliyoruz.quote:
Orijinalden alıntı: RapresyonikForatzon mağazasına girebilen var mı? Hep hata veriyor ilk günden beri..
Bende 1-2 aya kaldırırlar diye indirmemiştim çok sevindim indireyim hemen
Horizon Arcade yeteri kadar kişiyi gruplamadan başlamamalı bu haliyle çok saçma. Zira belli bir sayıda kişi olmadan hedeflere ulaşmak imkansız, vakit kaybı oluyor direkt.
Ben FH4'te eliminator oynamamıştım. Genel olarak ne olduğunu biliyorum ama bug mı oluyor benim anlamadığım birşeyler mi dönüyor kafam karıştı.
Beetle ile başlatıyor bakıyorum herkes şak şak araba buluyor ben haritada car drop vs hiçbirşey görmüyorum sonra birden bire etrafta kimse yokken bilmemkim challenge etti diyor rota çiziyor. İlk hedefe gidiyorum kimse yok, kazandın falan demiyor sonra birden bire eliminated diyor. Hiçbirşey anlamadım ben bu işten...
-
Drift için ayarlardan denge kontrolünü kaldırın yoksa kesinlikle adam gibi drift yapamazsiniz.
Eloiminatorde session Bug oluyor adamları görmüyorsun o seni görüyor pozisyon alıp seni düelloya sokuyor ama görmediğin icin kafasiz tavuk gibi kalıyorsun o sirada seni geçiyor.
Microsoft stüdyolarının oyunları hiç bir zaman gamepass sisteminden kalkmıyor normalde.Sadece Forza Horizon ve Forza Motorsport oyunlarını müzik lisans ücetlerini yenilemek istemedikleri için kaldırıyorlar her yerden 3-5 sene sonunda.Zaten yenisi çıkmış oluyor o zaman da.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wither -- 14 Kasım 2021; 18:24:15 > -
Teşekkürler hocam
Araç giderken bir anda durma olayı başkalarında da oluyor mu ? Ayrıca online modda npc araçlar da yok.
Bu ev bende neden gorunmuyordur? :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bir karakol görevi sonunda açılıyor bu ev Horizon Wilds Expedition tamamlanınca.
Evet birden durma bugu online modda var teklide takılmak lazım streak bozuyor çünkü ve evet diğer araçlar kayboluyor oda bug.
Online de bile adamlar kayboluyor birden Arcade'yi bu yüzden tamamlanmıyor. Eleyici de aynı görünmez adamlarla yarışıyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 14 Kasım 2021; 20:11:4 > -
Birkaç şey karalayayım ben de, oyun için.. Grafiklerimiz kalite modunda çok güzel, araç sesleri de çok etkileyici olmuş. fakat benim için oyun hayal kırıklığı oldu. Böyle söylediğim için bile içten içe üzülüyorum. Öncelikle, Meksika seçimini sevmedim, etrafta güzel birkaç gün batımı ve doğumu hariç ağaç ve çimen dışında büyük çoğunlukla bir şey yok. FH4 ile GPS yönlendirme sesinden, kullanılan lakaplara kadar her şeyi aynı yapmışlar zaten. Muhteşem eğleniyoruz, efsane bir festivaldeyiz oley havası vermeye çalışılmış ama aslında olmayan bir hikaye modu. Ve En kötülerinden birisi de: inanılmaz dağınık bir yarış sistemi. Ne kazandık, ne kaybettik, kaç yarış kaldı, nerde de var, bir özeti yok mu bunun. İlk dakikadan ferrari fxx çıktı şans topunda. İlk gran turismo yu oynayanlar bilirler, mazda demio ile başlardık, nissan 87 slivia fln, bir mücadele olurdu. Haritaya basıyorum ve FH4 ile aynı harita ve sistemi görüyorum. Kullanılan simgeler, sesler bile aynı. Unutulan araçları bulma oyunları,gerçeği 80 beygirlik arabayı alıyorum, 240 fln yapıyor nasıl oynanmışssa. Bilmiyorum, sanırım içimi dökmek istedim. Yine de vip paketi ve car passleri aldım, oynayacağım elbette ama üzüldüm, bunları paylaşmak istedim. Heves kaçırmışssam affola, benimki kaçtı.
-
Aynı şeyi söylemek için geldim.
One s'te oynuyorum bir anda duruyor drift'ten falan puan falan varsa o da gidiyor acayip sinir bozucu.
Bir de FH4'te falan çok daha fazla npc olur ama tek tük görüyorum koca haritada.
Bir diğer konu da diğer tüm araçlar hayalet olarak gözüküyor. Haritada da az kişi var sanki önceki oyunlara göre.
Tamamdır, teşekkür ederim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X