Su Dunya da hiper araclari gectim de Subaru WRX STi bile binemeden olup gidicez. Zaten 20 seneye elektrikli araclar tamamen domine eder. Biz yine youtubetan yazip izleriz degisen bir sey yok. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Forza Horizon 5 (2021) [XBOX ANA KONU] (59. sayfa)

-
-
Benim de görüşüm aynı şekilde.Grafik olarak muazzam ama oynanış sanki FH4 oynuyormusum gibi hissediyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yeni başlayanlar için rehber gibi bir şey var mı acaba? Hangi arabalar iyidir, nasıl alınır, başlarda ne yapmamız gerekir tarzında. Dün online yarışa gireyim dedim, düz yolda bile fark attılar, nasıl bu kadar çabuk iyi arabaları alabiliyorlar şaşırdım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
https://www.gamerevolution.com/guides/696806-forza-horizon-5-best-cars-tier-list-street-dirt-drag-road-cross-country
-
araba oyunundan ne gibi bir yenilik bekliyorsunuz olm
hani bir arabaya ne ekleyebilirler
ucup, ates mi sacsin anlamadim ki
rpg elementleri mi koysunlar oyuna?
acik dünya araba oyunu iste daha fazlasi olma ihtimali yok
oynayip keyfini cikarin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok iyimser gördüm sizi, Toros'a binemeden gideceğiz diyecektiniz herhalde zira gidişat son hız oraya doğru :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Maxximum_ -- 16 Kasım 2021; 12:48:13 > -
Oyun yağ gibi akıyor gerçekten müthiş keyif.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Beyler oyunu bilgisayarda oynuyorum, 4'ü de geçen sene full oynamıştım. Ps5 var ama sırf forza için eğer yurt dışı getirtme imkanım olursa series x de alma düşüncem olabilir. Eğer alırsam pc'deki ilerlemem xbox'a geçer mi? Pc'de de gamepass'ten oynuyorum, "Pc için xbox gamepass" olan.
-
Gamepass ile oynadığınıza göre steam ile oynuyor olamazsınız dolayısıyla evet geçer.
-
El Camino hikayesinin Mulege bolumunde hic yoldan cikmadan gittim ve kesinlikle 3 yildiz almak imkansiz. Tam 3 yildiz alinacak sure bittiginde hala 1.1 km yol var.
Rezalet bu :)
Series X de 60fps moduna aldım zannediyormuşum meğersem 30 fps de oynuyorum grafiklere bittim zaten ama böyle bir 30 fps görmedim ben çok akıcı hiç göz yormuyor. İlk konsolum ve 60 fps harici hiç oyun oynayamamıştım adamlar aşmış.
-
Pc ve konsoldaki 30 fps farklı hissettirebiliyor bazen.
-
1800 beygirlik yeni drag canavarım olur kendileri
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Çok saçma bi argüman. Oyun bu , her halükarda kendini geliştirmeli özelleştirmeli.
Oyunda hala modifiye yok, bir çok yol FH4'ün aynısı, gösteri yarışları birebir kopya neredeyse.
Yetenek skorunu gösteren yer aynı, yetenek skoru ile özellik açtıgımız yer bire bir aynı. Ve daha aklıma gelmeyen onlarca şey birebir aynı.
Oyunun grafikleri bu kadar iyi olmasa muhtemelen yerle bir edilirdi
-
Henüz o bölümü oynamadım ama büyük ihtimal kestirme yapmıyorsun.
Aracın tam modeli nedir acaba . Bütçe kurtarırsa alalım deneyelim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Normalde kestirme yapmadan da 3 yildiz almamiz gerekiyor. Ben sirf deneme amacli yoldan gittim ve imkansiz :)
GT500 olması lazımdı hocam
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X