Bildirim
Forza Horizon 5 (2021) [XBOX ANA KONU] (55. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Sunucu uyarısı ve bağlantı kopma hatası için tekrar bir topluluk mesajı yayınladılar. Üzerinde çalışıyoruz biraz daha zaman alacak diye. Sanırım uzun sürmez.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yanlış hatırlamıyorsam early next week yani ptesi salı gelebilir gibi.
-
Güncelleme gelene kadar online sağlıklı olmayacak anlaşıldı biraz ara vermek lazım oyuna
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
gtx 1070 ti
ryzen 5 1600
16 gb ram
herşey ultra ayarlarda 2K 60 fpsde sabit oynuyorum.4k da ise 45 fps altına düşmüyor.Optimizasyon iyi.
-
Hala sol şeritten gidenler...
-
Sizi buraya alalım
https://forum.donanimhaber.com/forza-horizon-5-cikti-pc-ana-konu--149454953
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
pardon yanlış konuymuş
-
Festival oynatma listesinde deneme görevini yapmam için onur listesi’ne girin yazıyor.Nasıl yapabilirim bir türlü anlamadım.
Onur listesine girmen için önce hikayeyi tamamlaman lazım. Tüm festivalleri açtıktan sonra seni son bir yarışa çağıracak. Bittikten sonra onur listesine giriyorsun, kısaca oyunun hikaye kısmını tamamlıyorsun.quote:
Orijinalden alıntı: Atatürk_1881
Festival oynatma listesinde deneme görevini yapmam için onur listesi’ne girin yazıyor.Nasıl yapabilirim bir türlü anlamadım.
Sağolun hocam.O zaman önce hikaye görevlerine öncelik vereyim.
-
Oyuna yeni basladim sayilir hazine bulma icin daire cizdi nasil bulucam o bolumde? Heryeri dolastim ettim yok 50.000 cr alcaz diye:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nasıl böyle hız yapıyor bu
Modifiyeyle.
Modifiye nereden yapılıyor ileride mi açılacak?
Beyaz seranın arkasında. Seranın etrafını turla bulursun.
Arcade de 3. bölümde kopuyor ve sinir ediyor beni. O kadar uğraş boşa gidiyor.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X