Şimdi Ara

Forza Horizon 5 (2021) [XBOX ANA KONU] (51. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.737
Cevap
32
Favori
86.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bence de bu oyun başına oturup bitirilecek bir oyun değil. Canın çektikçe girip birkaç yarış yapıp çıkacaksın.

• Kalemistik kullanıcısına yanıt

Aynen öyle. Zira bir ilerleme hissi yok. Bu seriyi ben hep öyle oynamışımdır zaten.

Bu arada yarışlar yüksek yetenekli AI ve üzerinde çok zorlu, 1. olabilmek için gerçekten çok iyi sürmeniz gerekiyor bu da kolay şeylerden hoşlanmayanlar için işi baya zevkli yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Maxximum_ -- 11 Kasım 2021; 14:17:43 >
  • Aya çıktığımı söyleyebilirim ama ispat edemem Forza Horizon 5 (2021) [XBOX ANA KONU]  1086,59 ile %1 içine girmişim ama kayıttaki ondan biraz daha az olan.

Forza Horizon 5 (2021) [XBOX ANA KONU]Goktug Cantekinyoutube
    Forza Horizon 5 Long Jump 1000+ m.
    https://www.youtube.com/watch?v=1EKujzkGw8Y&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 11 Kasım 2021; 14:26:12 >
  • Dante kullanıcısına yanıt

Hocam bu konuda sana çok katılıyorum.Fh ın saçma kolay biçimde arabaları elde etmene izin vermesi çok sıkıcı bence.

Keşke bir kariyer modu olsa ve düşük arabalardan başlayıp yavaş yavaş yarış kazandıkça iyi arabalara yüksek liglere ve modifiye seçeneklerine ulaşsak diyorum her seferinde.

Bu oyunun tarzı kafana göre takıl başarıya odaklanma mevzusu. Çok keyifli oyun yapısı ve müthiş görselleri yüzünden oynatıyor kendisini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BREATH kullanıcısına yanıt

Evet oyunun dünyası, grafikleri, sürüşü, diğer insanlarla etkileşimi çok çok keyifli.

Dün online bir etkinliğe girdim, etkinliğin başlayacağı yer 11 km uzakta dedi. Kestirme kullanmadan sakin sakin bastım çevreyi izleyerek giderken, tanımadığım başka biri de yanıma geldi birlikte manzara izleyip korna çala çala gittik. Ne çarpma çurpma ne başka toksiklikler. Bu olayı çok başarılı Forza'nın işte. Topluluğu da (istisnalar dışında) kaliteli insanlardan oluşuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 11 Kasım 2021; 16:29:11 >
  • ksk_kaan kullanıcısına yanıt

PC de g920 ile oynuyorum herhangi bir ince ayar yapmadım varsayılan değerlerde.

ABS harıç tüm asistler kapalı oynuyorum. Direksiyon seti manuel vites de dahil yarışmakta serbest gezmekte çok keyifli ama yarışlarda bir yandan araçla cebelleşip bir yandan sıralamayı yükselmeye çalışmak derken çok fazla efor sarfetmek gerekiyor ama işin keyfi de burada zaten.

Bu arada hangi kamera açısı ile sürüuorsunuz bilmiyorum ama direksiyon seti ile oynarken araca daha iyi hakim olabilmek maksadı ile kokpit içınden sürüş yapmanızı tavsiye ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 11 Kasım 2021; 16:32:16 >
  • Valla 4k 30 yapınca gerçekten görsellik şahane. 60 yapınca bir tık FH 4 gibi oluyor ama malum oyuna sanki en uygun 60 gibi 😀

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Forza horizon 4 top gear benzeri hikaye bölümlerini konvoyla birlikte oynayabiliyorduk.Fh 5 te bu hikayelere girmeye çalışınca konvoydan ayrılıyorsunuz diyor.Artık böyle oynamak mümkün değil mi yoksa yapılması gereken farklı bir şey mi var?

• egonschiele kullanıcısına yanıt

ben kalite modunda oynuyorum. Eğer performans modunda oynasaydım 1-2 saat kalite modu aşırı derece yavaş geliyor. Ama kalite modunda görsele hayran kaldığım için kendimi zorladım 1-2 saat oynadım ve bu moda da alıştım. Araç kontrolü vs gayet iyi.

• Teşekkürler hocam, bakayım biraz deneyeyim.

• Dante kullanıcısına yanıt

Bu Link(dpad tuslari) araciligiyla oyun ici sohbetler de daha ise yarar olmus. Dun biri unutulmus arac icin ambar goren oldu mu diye sordu. Ben de beni takip et dedim. Adami kestirme diye yola soktum selalede takla attik araclar suya gomulunce yavas yavas cikabildik :) Sonra goturdum de adam bana sorduguna pisman olmustur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 11 Kasım 2021; 17:28:53 >
  • Forza Horizon 5 (2021) [XBOX ANA KONU]Adriano Forzayoutube
    Full Game Walkthrough: https://www.youtube.com/playlist?list=PL4KZHLriLUKbjN9ErfgZQodcx8q-mbOwP
    https://www.youtube.com/watch?v=B-jMzAp330M&feature=youtu.be

Bu görev için dünya sıralamasında 2.500 metre uçanlar var. Birisi izah etsin pls!

• Etkinliğe giriyorum 50 saniyede 2 küsür kilometre git diyor hasar almadan hasar neyse de yol bitmiyor ki o saniyede elimi hiç frenden çekmemem lazım o zaman da kaza yapıyorum beceremedim ben bu oyunu

• delio kullanıcısına yanıt

O arabayla o rampadan 2500 metre kimse uçamaz uçan varsa hileci PC tayfasıdır.

• Philipp_Plein kullanıcısına yanıt

Elektrikli araclarda bir glitch kesfetmisler o sekilde yapiyorlar

• Forza Horizon 5 (2021) [XBOX ANA KONU]

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forza Horizon 5 (2021) [XBOX ANA KONU]Rev Hangyoutube
    An easy speed glitch to do in Horzion 5 Early release version, this might get fixed at or after release so enjoy whilst you can. My car had drag radials and I was using manual with clutch transmission with ABS being my only assist.
    https://www.youtube.com/watch?v=kCH7n8n3p-c&feature=youtu.be
  • Ya bu oyun tek kelimeyle efsane! Hadi şu yarışı da yapayım, hadi şu görevi de yapayım derken zaman nasıl geçiyor anlamış değilim. Fırtınalı bir bölüm oynadım bir baktım ağzım açık kalmış oynarken 😂

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.