Şimdi Ara

Forza Horizon 5 (2021) [XBOX ANA KONU] (52. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.737
Cevap
32
Favori
86.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben de bunu anlayamadım hocam, burada yazılanları okuduktan sonra kalite ve performans modunda belirgin bir fark anlamaya çalışıyorum ama yok yani anlamıyorum. Pc ya da series S de mi acaba bu fark oluşuyor. Ben de X de oynuyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Oyunu oynarken sürekli bağlantınız kesildi uyarısı alıyorum. Mecburen horizon tekli şekilde oynamak zorunda kalıyorum.
    Ağ ayarlarımda nat türüm açık, çoklu oyunculu bağlantıyı test ediyorum hepsi iyi durumda görünüyor.
    Sıkıntı nereden kaynaklı olabilir?

• cangk kullanıcısına yanıt
    Geçen bende sordum bu soruyu genel bi problemmiş o çoğu kişide varmış düzeltilmeyi bekliyormuş

• NosceTeİpsum00 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam

• Forza Horizon 5 (2021) [XBOX ANA KONU]
  • Her ne kadar oyunun tek kişilik moduna bayılsam da oyunun multiplayerı tam bir rezalet.Yükleme süreleri yarışlardan bile daha uzun,sıralama kafayı yiyor ve resmen arabalar görünmez oluyor.FH4 den bile kötü yapmışlar.Umarım düzeltirler diyeceğim de playground games bu işi kaç oyundur halledemedi.

• leonheart07 kullanıcısına yanıt

2 mod arasında DarkEnergy90'ın söylediğinden çok daha fazla fark var, hepsi de bariz belli şeyler. Neden ikinizin de göremediğini bilemiyorum ama sizin için böylesi daha iyi. Ben de göremeseydim güzel olurdu 60 fps oynardım :)

• Online kismi gercekten ayni seyler tamam oyunun cikisi diye cok umursamiyorum ama multide oyun yukleme uzunlugu gecen oyunda da vardi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 milyon oyuncuya ulaştı oyun server anlamında problemler var belli ki

• Oyun çok eğlenceli ancak içerik olarak 4 den farkı yok. Her sene kadroları güncellenip çıkan Fifa oyunları gibi olmuş bana göre. Amaç yok. Gir, birkaç yarış yap, çık...

Her türlü oynayacağız tabi o ayrı...

• Lord Melkor kullanıcısına yanıt

Menüde mükafatlardan iğnelediğinizi kaldırmanız lazım.

• Durum aynı 😄 Göreve gidiyorum, yarışa gidiyorum ama bu zımbırtıları da toplamak zorunda hissediyorum.

• Oyun muazzam ama kesinlikle artık köklü değişiklikler şart atıyorum motorstorm serisinde bile ilk oyun dağlık alanlarda 2. oyun orman 3. oyun şehir temalıydı, 5 oyundur aynı konsept gerçekten sıkmaya başladı, şehirde geçen horizon şart artık tema hep aynı.

• Krone K kullanıcısına yanıt
    Toplayın achivement veriyor. Bu arada drivetarın lanet oynuyor dün goliath yarısında kanser oluyordum

• leonheart07 kullanıcısına yanıt

Bence fark açık dünya sürüş modunda ortaya çıkıyor hocam. Yarışlarda grafik olarak pek fark kalmıyor bence de. Muhtemelen işlemciye sürüş modunda daha çok yük biniyor.

• KAKÁ K kullanıcısına yanıt

Şehirde geçse muhtemelen konsola daha çok yük binecek. Kalabalık insan gurupları filan. İnsansız yapsalar şehir ölü gibi diyeceğiz. Bir de şehir de farklı yapılar olmak zorunda , ama kırsalda aynı ağacı taşı her yana koplaya yapıştır yapabilirsin.

• Ben playground games ya da açık yarışlara katılamıyorum hiç bir şekilde. Sizde de durum hala aynı mı?

• Online modu sorunsuz bir oyun çıkmayacak herhalde artık.

• Benden iyi oynuyordur Forza Horizon 5 (2021) [XBOX ANA KONU] 

• quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Oyun muazzam ama kesinlikle artık köklü değişiklikler şart atıyorum motorstorm serisinde bile ilk oyun dağlık alanlarda 2. oyun orman 3. oyun şehir temalıydı, 5 oyundur aynı konsept gerçekten sıkmaya başladı, şehirde geçen horizon şart artık tema hep aynı.

Kesinlikle haklisiniz, tam benim diyeceklerimi yazmissiniz. Meksika gibi bir yerde sehir ici cok guzel maplar yapilabilirdi bence oyun icin buyuk kayip olmus

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.