Şimdi Ara

Forza Horizon 5 (2021) [XBOX ANA KONU] (46. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.737
Cevap
32
Favori
86.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Solda işaretlediğim üniformalı adam vs yazan kısım dünden beri gitmiyor öyle kaldı. Bi bug nı yoksa istemeden görevi yarım mı bıraktım basıl kurtulurum? Tavsiyesi olan var mı?
    Çarktan çıkan Daytona tadı da bir başka
    Forza Horizon 5 (2021) [XBOX ANA KONU]

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bağlantı hatası playground tarafından bilinen bir hata ve oyunlarda gönderilen bildirimler içerisinde yakında çözüleceği yazılmış.

Hallolacak.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gerçekten radyoya gram ihtiyaç yok. Motor sesleri inanılmaz bazıları biraz abartı stock halleri o şekilde değil ama takılmamak lazım. Favorim C63 AMG. Evi soysalar, üstümdeki kıyafeti alsalar fark etmem o derece muazzam.

Kendimi tasarıma ve ayarlamaya verdim şu ana kadar sadece 1 ayar indirme var o kadar. Yine de efsanevi boyacı veya ayarlayıcı olmak için uğraşacağım. Forza Horizon'a geçtiğimiz Nisan'da başladım 1-2 ay oynadığımda 1000 küsür indirme vardı ayarlar için. Bu oyun çıkınca efsanevi olurum diyordum ama içimden bir ses bir cacık olamazsın diyor. 50 bin çok gerçektne.

• Yeni baslayacaklara tavsiyem şu: kalite ve ya performans modundan birini seçin ve sürekli o ayarda oynayın. Ben kalite modundaki grafiklere gerçekten hasta olduğum için içime sinmesede FPS düşüklüğünü göze alarak kalite modunda oynuyorum. Gözüm de alıştı artık aracı kontrol edebiliyorum rahatça. Oyun sürekli bana aynı grafiklerle keşke 2k 60fps olsaymis dedirtiyor sürekli. Psikolojik mi bilmiyorum ama kalite modu dünkü halinden daha akıcı geliyor gözüme 😄

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun harika. ama online çok sorunlu arkadaşla konvoy oluşturuyoruz sürekli atıyor, bağlantı hataları veriyor, online yarışlara giriyoruz 2 saat loading ekranı bunun üstüne uzun süre oyuncuları bekliyoruz.. yani online pratik değil insanın giresi gelmiyor yoruyor.

bu sorunların acil düzelmesi lazım.

bunlar dışında oyun harika olmuş.

• Çektiğimiz fotoları buraya nasıl atabiliriz? Xbox ve gamepass uygulaması yüklü, karıştırdım ama bulamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hell-Riegel

Çektiğimiz fotoları buraya nasıl atabiliriz? Xbox ve gamepass uygulaması yüklü, karıştırdım ama bulamadım.
    Xbox uygulaması > Kitaplığım > Yakalamalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 10 Kasım 2021; 8:25:31 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar dün series s de oynarken arada bi sürekli yukarı ortada internet bağlantısı kesildi diyip 10 dan geriye sayıyor.Sık sık olmaya başladı nasıl çözebilirim?

• Hell-Riegel kullanıcısına yanıt

forzamotorsport.net sitesine girin kullanıcı girişi yapın xbox mailiniz ile daha sonra community FH5 gallery var orada görürsünüz.

• O bağlantı hatasını Allah kahretsin. Çift Nat hatası diyor bir de analiz yapınca. Kafayı yedim dün akşam onun yüzünden. Yoğunluk nedeniyle falan oldu sanırım. Bütün akşam bağlantı sorunu yüzünden oyundan verim alamadım.

• Cabrio araçların üstünü nasıl açıp kapatıyoruz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bağlantı hatasında geri sayım bitince X tuşuna basın çıkıyor. X'e basıp Horizon Tekli'yi seçin. Bir hafta içinde düzeltirler bence. Herkesin ortak sorunu.

• Hell-Riegel kullanıcısına yanıt

Eğer oyun içinde fotoğraf moduyla çekip Forza sunucularına kaydettiyseniz;

Buradan Microsoft hesabınızla girip galerinize ulaşabilirisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krone -- 10 Kasım 2021; 9:47:19 >
  • Forza Horizon 5 (2021) [XBOX ANA KONU]

Dün akşam ilk eleme maçımda Mercedes AMG GT D4 Door Coupe sayesinde rahat bir birincilik aldım. Araç asfalt dışında toprak ve kum üzerinde çok az bir hız kaybı ile çokta savrulmadan iyi bir sürüş hissi verdi. Ayrıca Ken Block'un Ford Gymkhana Rsx ile online drift yaptım. Oyuna bağlanma, sonraki seriye geçme süresi epey uzun sürdü. İlk turdan sonra çıktık. Umarım en kısa sürede online kısmını düzeltirler.

• Oyuna dün başlayabildim sonunda.Kalite modunda oynuyorum 30 fps alışmak biraz zor oldu ama kesinlikle performans moduna geçmeyi düşünmüyorum.Oyunda beni rahatsız eden iki şey 30 fps ve AA eksikliği kesinlikle.Oyun görsel olarak çok iyi ama keşke şu iki sorunda çözülseydi.En azından 1080p ve 2k için 60 fps seçeneği verilmeli diye düşünüyorum.Oyunun geri kalan hemen hemen herşeyi mükemmel.Özellikle sesler inanılmaz olmuş.

• iaaynaci kullanıcısına yanıt

ben 12. oldum

ama oyundan hiçbir şey anlamadım

ama ne bu eleyici de :)

bu arada konvoy kurdum bir kişi eklendi konvoya

yanıa geldi

eee sonra ne yapçaz bilemedim adam çıktı gitti

• Bu oyuna Fifa Companion veya Webapp gibi Pc den veya telden muzayede uygulamasi lazim. Gercekten cok yavas yukleniyor her sey. Bir de her teklif icin eve donmek istemiyorum.

• Oyun muazzam ötesi olmuş. Başından kalkamıyorum. 4k performans modunda dolby vision da harika görünüyor.

• Lord Melkor kullanıcısına yanıt

görevi iliştirmişsiniz. iliştirilen görevi kaldırabilirsiniz.

• çoğu kişide bu sorun var. Sunucularla alakalı sanıyorum. Bu sorunu çözeceklerini iletiden yazmışlardı.

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.