Şimdi Ara

Forza Horizon 5 (2021) [XBOX ANA KONU] (45. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.737
Cevap
32
Favori
86.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Forza Horizon 5 (2021) [XBOX ANA KONU]Stalliontwitter
    “Forza Horizon 5 already has over 3 Million players 📈 #ForzaHorizon5”
    https://twitter.com/Stallion83/status/1458106417743814663?s=20
  • Oyunu az önce açtım ama festivale yarışırken %19'da oyun dondu ve uyarı vermeden kapandı. Ekran kartının sürücüsünü güncelliyorum umuyorum düzelir. Direksiyon bağlantısını da devamlı koptu olarak algılıyor. Klavye ile oynayacağım sanırım tabi yine donmazsa... Düzenleme : Xbox konusuna yazmışım PC konusu yerine kusura bakmayın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProgreSsive aTTacK -- 9 Kasım 2021; 20:33:32 >
  • Arkadaşlar Thrustmaster t300 gt ile nasıl feedback açabilirim? Edit oyundayken usbyi takınca geldi 😃

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgennyk -- 9 Kasım 2021; 20:12:32 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 1 saat önce başladım Series S kalite moduyla. Akıyor, öyle böyle değil. Grafikler sesler ciddi derecede iyileştirilmiş. Supranın sesine bittim.

Temiz 300 saatim var şimdiden yazıyorum buraya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rampage kullanıcısına yanıt

iki görüntüyü yan yana koyduğunda bile fark zor belli oluyor. kalite modunda oynanmayacak seviyede rezalet. resmen takılıyor, araç geç tepki veriyor. herkes tutturmuş kalite mod diye. 30 fps yarış oyunu mu oynanır?

• Banzai! kullanıcısına yanıt

Fark zormu belli oluyor?? Kalite modunda ne kaplama var ne birsey 60 dan 30 a cekince oynanmiyor evet ama 30 da 1 saat sure sonunda alisiyorsun

• black_67 kullanıcısına yanıt

aa nin krali var hocam hemde..ben 4k da oynuyorum ve cogu kez goze batiyor..ama aa yada msaa yada taa koysalardi grafiklere bukadar abanamazlardi..cozunurlugun yuksek olmasi ile kotarmaya calismislar ama aa eksikligi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alican88 -- 9 Kasım 2021; 20:57:3 >
  • Grafik farkına bakarım diye girim Goliath yarışını bile gitirdim 4 saat kalkmamışım başından. Çok beğendim zaten harika bir seri kafa dağıtmalık manzara izlemelik yormayan bir oyun.

Grafikler performans modunda bile 4. oynundan daha başarılı.

30 fps 10 dk oynadım dünyanın en iyi grafiği olsa bile o takılma ağırlık hissine uyuz oluyorum.

60 fps devam.

• FH4 ile aynı hissiyatı verdi oyun, benim için hayal kırıklığı oldu. Yarış aşamaları kalıcı zorluklara sahip olmalı ve ayrıca bir yarış oyunu ilerleme hissi vermelidir.

Sevenlerine iyi eğlenceler.

• Forza Horizon 5 (2021) [XBOX ANA KONU]

Her zaman ikinci oyunun İtalya haritası favorim di hatta Meksika duyurulduğun da “O kadar yer varken Meksika yımı buldunuz” derken yeni favorim olma konusunda emin adımlarla ilerliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi refuse2k3 -- 10 Kasım 2021; 8:24:25 >
  • Sszonluk etkinliklerde her gun 1 tane yaptigimiz seylerdeb 2 tanesi kilitli. Hatta bir tanesinin suresi bitmek uzereydi. Sizde de boyle mi ?

• Merhaba bu sorunu nasıl çözebilirim oyunu kapayıp baştan açtım olmadı.Konsolu baştan açtım olmadı. İnternetimde bi problem yok.Oyun içi forzathon mağazasına girmiyor bide bağlantı hatası yüzünden içerikleri yükleyemedi diyor bunlarin sebebi aynı olabilir mi ?

Forza Horizon 5 (2021) [XBOX ANA KONU]

• Oyun şu an için oynayabileceğiniz en iyi yarış oyunu.Sesler atmosfer Unreal 5 in gücü güzel gösteri yapıyor özellikle gün batımı.Bu grafik motoruyla gelecek bi Fable yeni Elders Scroll,yeni Fallout ya da Souls like türü bir oyun ağzımızın suları aka aka oynanır.2 fotoda benden olsun,keyifli oyunlar herkese.

• 55” 4K TV - Xbox Series S kombinasyonu ile direkt olarak alınan ekran görüntüleri :

Kalite modu :
    imgbb
    6-C782-E0-B-0-E63-410-F-84-BC-CF55-E453876-E
    https://ibb.co/MBHP3Lw

Performans modu :
    imgbb
    08-EB9-E6-A-777-D-40-FA-9-D3-B-0-D82-F4-AB07-EA
    https://ibb.co/Gsc5vNJ

Kalite modu efsane gerçekten. Asfaltın detaylarına vay anasını sayın seyirciler dedim.

• Uzun zamandır herhangi bir araba yarışı oyunu beni sarmıyordu. Bu oyunu gamepass e gelir gelmez denedim ve başından kalkamadım resmen. Kalite modunda, Xbox series X, 4K TV ve Logitech Z5500 ses sistemi setup ı ile oynuyorum. Odanın atmosferi inanılmaz güzel oldu :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonheart07 -- 9 Kasım 2021; 22:40:36 >
  • Oyundaki araç sesleri çok kaliteli kaydedilmiş gerçekten, müziği kıstım araba seslerini dinliyorum sadece :)

• NosceTeİpsum00 kullanıcısına yanıt

Bu bir hata, herkeste var aşağı yukarı, düzeltmek için çalıştıklarını söylüyor geliştirici ekip.

forzathon mağazası playlist başlayınca açılacak.

• | OMG! | kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bilgi için

• NosceTeİpsum00 kullanıcısına yanıt
    Bende de oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bağlantı hatası büyük ihtimalle yakında fixlenecek buglardan biri.

Galeriye bizim de katkımız olsun. Sağlam foto çekerim Forza Horizon 5 (2021) [XBOX ANA KONU] 

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.