Şimdi Ara

Forza Horizon 5 (2021) [XBOX ANA KONU] (44. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.737
Cevap
32
Favori
86.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Grafik modunda görsellik şahane ama performans modunda çok kayıp var sanki bazı noktalarda kayıp çok daha fazla mesela gece otobanda gazlarken 4k 60 da sanki kaplamaların yarısı yokmuş gibi.4k 30da da ne yazık ki oynanacak gibi değil.Bu nesile kadar hep 30 fps oynamış biri olarak gerçekten bu kadar kötü müydü 30 fps diye düşündürdü.Güncellemelerle adam edilir umarım bu konu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hikaye oynamak istesek hikaye var mı?

• gfblugano35 kullanıcısına yanıt
    Kısmen var nfs tarzı hikaye beklemeyin ama

• Oyunu oynayacak ufakta olsa bi amaç olsun yeterli :)

• Playmaker444 P kullanıcısına yanıt
    Eski nesillere çıkması sebebiyle böyle olduğunu düşünüyorum konsolun ömrünün ortalarına doğru tekrar bir horizon oyunu gelirse böyle bir fark olacağını sanmıyorum

Sanırım lisans problemleri oluşmasın diye festivallerle "legal" bir yarış ortamı oluşturuluyor oyunda. Asfaltta, arazide vs. çeşitli etkinliklerle yarışlara katılıyorsunuz, seviyenizvi ve krediniz artıyor. Yeni araçlar açılıyor vs. Durum bu. Forza Horizon 5 (2021) [XBOX ANA KONU] 

• Forza Horizon 5 (2021) [XBOX ANA KONU]

Araç koleksiyonu yaparak, eleyici gibi yarışlar, harita üzerindeki yarışlarla rahat 100-130 saat oynanıyor. Hele festival çalma listelerini takip edip araç koleksiyonunu geliştirmek isterseniz ( ki ben fh4’te öyle yaptım) 380 saat gidebiliyor

• Sine-FİL kullanıcısına yanıt
    Most wanted 😁
    Bu da yolda kalıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi | OMG! | -- 9 Kasım 2021; 17:42:42 >
  • Paylaşılan sslere bakıyorum da Horizon 2'den beri aynı görseller. Oyun çok zevkli, bir ara oynarım ama beni heyecanlandırmıyor artık.

• gumbet G kullanıcısına yanıt
    Hocam ben once kalite sonra performans sonra yine kaliteye dondum. Goz alisti 30fpsye ama cidden pek fark hissediyorum diyemem kalitede.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun 2k da grafik modunda aa eksikliği 4 teki gibi devam ediyor bendemi sorun var hiçkimse bahsetmiyor

• Forza Horizon 5 (2021) [XBOX ANA KONU]
  • Oyunda çok bug var, canımı çok sıkan taşlara çarparken orda mahsur kalmak. FH4’de bunu çözmüşlerdi FH5’de yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • black_67 kullanıcısına yanıt

8x de ayarlı kesinlikle sorun var. Özellikle ağaçlarda.

• BhdrBss B kullanıcısına yanıt
    Series x de oynuyorum sürekli photo mod resimleri geliyor aa eksikliği 4 te çok gözüme batıyordu 5 te düzelir diye düşünüyordum aynen devam ediyor hiç kimse bundan bahsetmiyor bende sıkıntı var galiba diye düşünüyordum artık

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyuna patch gerekiyor ek olarak 30 fps aşırı derecede göz yoruyor dayanamadım daha fazla. Performans modu tedavi gibi resmen ve dikkat çekici en büyük fark yeşil alanlarda yani olsa ne olur olmasa ne olur

• quote:

Orijinalden alıntı: AirSupport

Oyunda çok bug var, canımı çok sıkan taşlara çarparken orda mahsur kalmak. FH4’de bunu çözmüşlerdi FH5’de yok
    Start a basıp LS tuşuna bas mahsur kalmazsın. Düzeltiyor hemen yerini.

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.