Şimdi Ara

Forza Horizon 5 (2021) [Xbox Series X|S ANA KONU] (47. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.736
Cevap
32
Favori
85.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sezonluk gorevde Audi S2 998 diyor normaldr bunun anlami maksimum bu olmali ama S1 ile tamamlasiniz bile saymiyor. S2 olmasi lazim aracin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forza Horizon 5 (2021) [Xbox Series X|S ANA KONU]
    Forza Horizon 5 (2021) [Xbox Series X|S ANA KONU]

Bunlarda Xbox Series S benden gelsin iyi değiller ama yapacak birşey yok :D benden bu kadar oluyor.

• Tamamdır forzanın sitesinden indirdim teşekkürler.

Nfs carbondan beri aston martin zaafiyetim var :D konsolu 2k çıkışlı ayarlayıp kalite moduna aldım. Etkisi gerçekten var mı bilmiyorum ama daha akıcı geldi böylece.

• Fırından yeni çıktı,xbox sx ile Performans modunda çektim fotoğrafları,bence kalite moduna göre görsel olarak bir fark yok denecek kadar az.Performans modu akaar gayet yeterli.

• Cabrio araçların üstünü nasıl açıyoruz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayarlarda tuş ataması var" araç tavanı aç" oraya istediğin tuşu manuel atayıp açabilirsin.Normalde aktif bir tuşa bağlı değil.

• Açıkçası konvoyda tanımadık kişi olmasındansa olmamasını tercih ederim. Bireysel yapabileceğin şeyleri konvoy ile de yapabilirsin. Bazı etkinlikler hariç. İşin aslı oyundan alacağın keyif. Biz dün üç arkadaş boş boş gezdik haritada ama eğlendik.

• yerel oyun kulübü kullanıcısına yanıt

Eleyicide amaç en son araç olarak birinci bitirmek. Pubg Apex gibi güşün. Dumanlardan üst seviye araç çıkıyor yarışıp geçtiğin araçlardanda yüksek seviye araç kazanıyorsun.

• Eleyici de 1 inci oldum,

Onur listesine girdim

80 yarış bitirme achlarını tamamladım.

Geriye tüm yarışlarda 1 inci gelmek kaldı. Oda uzun sürmez.

Şahane bir oyun. Online ve Dlc bekleyeceğim bundan sonra.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TsubasaXP kullanıcısına yanıt

anladım muhtemelen benim nette problem oldu çünkü hiç bir araba gözükmüyorordu

tek başıma oynadım

• yerel oyun kulübü kullanıcısına yanıt

O hata banada oldu, birinci olarak gidiyordum hiç araç yoktu haritada birden 12. oldunuz dedi. Düzeltirler online problemli şuanda.

• L3 ustad yani sol analoga bas yada sag analogtu ikisinden biri

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

Bug mu yoksa artık böyle mi olacak acaba ?

• FH5'i Series X te denedim kalite modunda ben açıkçası FH4'ten çok farklı bir oyun gördüğümü düşünmüyorum. Bu oyun yeni nesil değil o zaten belli ama adamlar 4'ün üzerine hiçbir şey koymamışlar.

O kadar hype aldı ama fos çıktı 4 ile kıyasladığında, yoksa bağımsız düşünürseniz oyuna çok söyleyecek bir şey yok.

Her türlü oynayacağım orası ayrı ama yeni nesilde adam gibi geliştirme görememek üzücü maalesef Halo İnfinite ta patlayacak gibi görünüyor.

Biz bu gidişle 2 sene daha adam gibi bir oyun göremeyeceğiz artık eminim

Artık umudum PS5'e çıkacak özel oyunlar lakin özel oyun ne kadar diyebiliriz bilemiyorum artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berringer -- 10 Kasım 2021; 16:33:9 >
  • Berringer B kullanıcısına yanıt
    Fh 4 ile bunun arasında fark göremiyorsanız gözlerinizde bir sıkıntı vardır. Halo Infinite’in patlayacağına dair ön görünüz ise cidden çok sağlam argümanlara dayalı, yazının tamamını da dikkate alınca cidden çok kayda değer biri gibi duruyorsunuz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • FH4 ile ne gibi farklar o zaman beni bir yeşillendir bakalım ne gibi geliştirmeler almış FH5 gözlerimde sıkıntı olduğuna göre,

Ayrıca ben bu seriyi FH2 den beri oynuyorum gelişimini çok iyi biliyorum oyunun yani öyle gözlerde sıkıntı yazmayla bir iş yapmış olmuyorsun arkadaşım

• MARCO kullanıcısına yanıt

artık böyle olacak muhtemelen biraz daha zor olsun ulaşması diye herhalde uygun araba yapılması lazım falan. birde online yarışlarda awd ve r-wd olayını ayırırlarsa çok iyi olur aslında. herkes arabayı mecburen awd yapıyor online yarışlarda..

• Kalite ve perfromans modu arasındaki farklar. Series x'te kalite modunda aşağı yukarı rtx2060 performansı veriyormuş.Series x gpusu çok daha güçlü bir gpu olmasına rağmen bu değer bana az geldi.En azından kalite modunda 60 fps olmasını beklerdim.Bu gpu gücü series x'te fazlasıyla var.

nun 60 fps olması gerekirdi.

• Bence geriye gittiği noktalar bile var bilhassa uzak çizim mesafesi ve doku detayları serinin bir önceki oyununa kıyasla zayıf. Keşke FH5 fi tarihinden kalma eski jenerasyon konsollara çıkış yapmasaymış diyorum. Oyun çıkışını yapmadan önce paylaşılan fotolar bakarsanız eğer özellikle çevre detayları çok gerçekçi gözüküyordu şimdi downgrade yemiş gibi.

Ama Meksika coğrafyasını beğendim daha özgür hissettiriyor FH4'e kıyasla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 10 Kasım 2021; 17:49:36 >

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.