Şimdi Ara

Forumdaki Kullanıcı Adını Değiştirmek! (Güncelleme 23 Aralık 2009) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
470
Cevap
20
Favori
111.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yahu 2. hakkı verseler ne olacak. Forum mu çökecek sanki 15 saniyelik iş yahu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IgorStravinsky -- 10 Ağustos 2009; 19:48:45 >

Orijinalden alıntı: Tolga*

Ben 2. kez değiştirmek istiyorum, bunu nası yapabilirim? Bi daha da değiştireceğimi sanmıyorum

Yahu 2. hakkı verseler ne olacak. Forum mu çökecek sanki 15 saniyelik iş yahu.

Ben de 2. kez değiştirmek istiyorum. Eski nicki 1 sene bile taşırım sorun değil.

DH Japonya Hayranları
    ||DH Elektronik külübü||Opera fan kulübü||Amfi hastası, motor-bisiklet ustası||Az yakar, çok kaçar
  • bende 2. kez değiştirmek istiyorum nickim playstation network nickim ile aynı olmasını istiyorum lütfen nickimi xErCuMenTx yapar mısınız?
  • 2. Hak olsa ne olucak yine değiştirmek istenecek bence sinirsiz olsun daha iyi sistem otomatik yapsin ama tabi 3 ayda 1 değiştirilebilsin tabi üyenin mesajından sonra 1 hafta boyunca bu üyenin eski nick i şu şu vs.vs...herkes yazmış bende fikrimi yazıyım dedim:)
  • Teşekkürler.

Önceden nickim baro55'di.. Nick hakkımı 1 kere kullandım ve onu sadece ismi değiştirmeden BaRo55 diye değiştirdim.. Fakat bu sefer tamamen değiştirmek istiyorum.. Acaba mümkün mü böyle birşey.. Umarım mümkündür.. İyi günler..

Artiz mi? Ne artizi? Artiz ne arar lan bazarda?
  • Ben geçen sene değiştirdim ama beğenmedim. Keşke 2. şans diye birşey daha olsa

Und ein letzter Gruß an deinem Grab, von mir dein Freund und Kamerad.
    Es bleibt die Erinnerung, ein letzter Gruß an deinem Grab,
    von mir dein Freund und Kamerad, es bleibt ein Blick zurück.

|||||||||| ReichIII |||||||||| Youtube |||||||||| Burak1337 ||||||||||
  • Ya 8 yıldır kullandığım nickim toplam 3 mesaj atmış ve en son 2006 yılında girmiş birisi tarafından gasp ediliyor. Onun hesabının

silinmesini istiyorum adminler bi yardım

Bir aksilik olmazsa 24 ile 48 saat arasında değişiklik gerçekleşir. 48 saat geçmiş ve işlem yapılmamışsa tekrar başvurmanıza gerek yoktur.

Bu cümleden çıkaracağımız anlam,

"Siz isteğinizi bildirin; biz, her ne kadar görevimiz size hizmet etmek olsa da, SİZler bizim gelirlerimizin en önemli yapıtaşlarından biri olsanız ve dolayısıyla SİZ olmayınca, reklam - sponsor - ıvır zıvır - ve sonuç olarak donanimhaber de olmayacak olsa da, sizden daha önemli mevzularla ilgileniyor olacağımızdan, sizin nick değiştirme gibi gereksiz işleminizle ilgilenememişizdir, bir ara illa ki "şu nicklere de bi bakalım yahu" diye düşünüp, o zaman hallederiz."

Mi, yoksa;

"İstediğiniz değişim, şartlara uygun değildir, bu yüzden onaylanmamıştır. Ama zaten şartlara uymayan isteği kabul etmeyeceğimizi söylediğimizden bunu size iletip değerli zamanımızı kaybetmemizin bir anlamı yoktur!"

Mu olmalı?

Ya da;

"Sistem de meydana gelebilecek olan aksiliklerden dolayı geçici olarak bu konuda yardımcı olamamışızdır. Merak etmeyin en kısa zamanda isteğinizle ilgilenecektir, ancak bunu yazmak yerine, sizin ne düşündüğünüzü, düşüneceğinizi ve ya hissedeceğinizi umursamadan üstüne üstlük emir verircesine uzatmayın dercesine koyu harflerle yazarak kestirip atmayı tercih ettik."

olabilir.

Cevabınızı gerçekten merakla bekliyorum.

Saygılarımla,
    Mustafa İlkay GÜMÜŞ

• The_VeJaR olarak deyiştirmek istedim 25 karakterden daha uzun bir kullanıcı adı isteyemezsiniz.
    Uyarısı geldi.Zaten 25 karakterden uzun deyil şimdi işlem iptalmı oldu yoksa bekliyecekmiyim?

''The Pain You Feel Today Will Be The Strength You Feel Tomorrow''
  • Daha demin baktım xTaL yapıcaktım 0 msjla kayıtlı reflex yapcaktım kayıtlı İstanblue Dedim oda kayıtlı en sonunda RfLex yaptım bende :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kırmızı Pervane -- 3 Aralık 2009; 22:53:43 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.