Şimdi Ara

FORMULA ONE 2010 [PS3 ANAKONU] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
408
Cevap
0
Favori
14.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • demosu ne zaman cıkar arkadaslar yada cıkıcakmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicksiz20

demosu ne zaman cıkar arkadaslar yada cıkıcakmı

Çıkmayacak.
  • tahminen ps3 fiyatı ne kadar olur ?
  • Yarış bitince çıkan tablo dirt 2 yi anımsattı
  • Beyler artık bı sezon yaparız 2 li takımlar halınde cıkınca
  • bu arada arkadaşlar gg de bir satıcı stokta mevcut aynı gün kargo diyor? bilen yada alan varmı?
  • @Disaster; Oyunun aldığı incelemeler hiç fena değil yalnız. Üstelik Eurogamer gibi puanı çok kıt olan siteden bile 8/10 aldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicksiz20

bu arada arkadaşlar gg de bir satıcı stokta mevcut aynı gün kargo diyor? bilen yada alan varmı?

evet ben de şimdi gördüm 109 tl diyor. bende red dead redemption vardı takas yapcaktım bi dükkanda, sizce napıyım kendim satın gg'dan mı alıyım f1'i ??
  • Oyunu uzuun zamandır bekliyorum.
    Codemasters forumlarında falan da takip ettim. İlk duyurulduğu zamandan beri bekliyorum . Hatta PSPde f1 2009'u da oynadım. O pek başarılı değildi ama şu gelen oyun gerçekten harika.
    Tamam bi GT5 olamaz ama en azından yıllardır beklenen "o F1 oyunu" olmayı kesinlike başarıcak..

Bu arada bi McLaren taraftarı olarak beni üzen şey taa ilk çıkan videolardan beri söylenmesine rağmen düzeltilmeyen ve oyunda da böyle olucak olan McLaren MP4-258 in burnu..

Oyunda böyle ama gerçekteki farklı;

• biraz gaza gelin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maydo67 -- 19 Eylül 2010; 15:24:47 >
  • Gittigidiyordaki spotçulara göre oyun şu an stoklara girmiş.Ps 3 için almayı düşünenler bi bakabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeniada -- 20 Eylül 2010; 16:36:50 >
  • Ben bu oyunu shoptodan ön sipariş yaptım geçen hafta 5 gün üçünde çıkıyor hadi hayırlısı bakalım ne zaman gelicek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esthell

@Disaster; Oyunun aldığı incelemeler hiç fena değil yalnız. Üstelik Eurogamer gibi puanı çok kıt olan siteden bile 8/10 aldı

Belki ilk defa inceleme skorları ve Metacritic skorunu dikkate almıyorum bir oyun hakkında, bu oyunu beğenemedim gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dIsAstEr

quote:

@Disaster; Oyunun aldığı incelemeler hiç fena değil yalnız. Üstelik Eurogamer gibi puanı çok kıt olan siteden bile 8/10 aldı

Belki ilk defa inceleme skorları ve Metacritic skorunu dikkate almıyorum bir oyun hakkında, bu oyunu beğenemedim gitti.

hm oynadın beğenmedin yani ?

hele oyun çıksın bir oyna bakayım. bu oyunun kötü olma olasılığı yok emin olabilirsin.

• koca ps3 de 2 tane formula oyunu var bunu alabilsek bari
  • Üffffff ne oynanır be bu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: balerefone

quote:

Orijinalden alıntı: dIsAstEr

quote:

hm oynadın beğenmedin yani ?

hele oyun çıksın bir oyna bakayım. bu oyunun kötü olma olasılığı yok emin olabilirsin.

Oyuncu içgüdülerime güveniyorum

• bende yarın alıcam ıns beyler alırsam yorumlarımı yazarım tabı geldiyse spotculara gercekten
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.