Şimdi Ara

FORMULA ONE 2010 [PS3 ANAKONU] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
408
Cevap
0
Favori
14.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OrcsCaptan

quote:

Orijinalden alıntı: RIDANES

quote:

Orijinalden alıntı: OrcsCaptan

quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

PS3'e almayı planlıyordum ancak PC'deki grafikten sonra PS3 çamur gibi geldi bana. (X360'da aynı şekilde)
    Tavsiyem şudur ki PC'si iyi olan konsol sahipleri bu oyunu PC'de oynamayı düşünsün.
    F1 oyunları dünyada en fazla modlanan oyunların başında gelir. O bakımdan PC çoşacaktır.
    Konsolunda en büyük avantajı online rahatlığı olacak

Kararsız kaldım şimdi

Sonuçta Ps3 ile PC arasında dağlar kadar fark yok. Zaten yarış olurken kim dikkat edebilirki öyle ayrıntılara? Ben Ps3'e online olduğu için aldım.

Ya şimdi haklısın o kadar dikkat edecek değilim de ne biliyim diğer arkadaşın yorumu kafamı karıştırdı.

Son karar senin hocam. Ama online için şimdiden 2 adam hazır.

• Tamam hocam
  • Online için konsol grafik ve modlama için PC
  • region free alsam online oynamamda bi sorun olmaz değil mi?
  • Alacağım bu oyunu büyük ihtimalle. F1'i severim, sıkı Massa'cıyım. F1 belki son yıllarda eski heyecanını kaybetti, MotoGP'yi her zaman F1'den daha zevkli buluyorum ama iyi bir F1 oyununa da hayır demem.

Elimde bitirdiğim RDR var, takasla alabilirim bir iki güne. Oynanış videolarını izledim, gayet iyi görünüyor. Yıllardır beklenen F1 oyunu gelecek gibi. Metacritic ortalaması da 88, incelemeler olumlu. Sonuçta F1'i de MotoGP kadar olmasa da baya severim, DF GT de var, F1 2010'u alırsam bir test ederim bakalım direksiyonla.

PSP ve Wii'ye çıkan F1 2009 yetersizdi, oyalamıyordu pek. Baştan savma, 2010 gelene kadar bunu oynayın dercesine PSP ve Wii'ye çıkarılmıştı zaten. Bir de bu oyunda hasar ne derece olacak merak ediyorum ama Codemasters oyunlarından kötü hasar modellemesi çıkmaz sanırım, Dirt 2'ye bakarsak, en yakın örnek.

Oyunu alacağım, gerçi bu yıl çok oyun oynayacak zamanım olmayacak ama.

• beyler bugun beşiktaşta baktım yoktu yarın kadıkoye gıdıcem alan varmı kadıkoyden? Yada tavsiye edebilceğiniz biyer varmı kadıköyde?
  • Oyun "şu bildiğimiz yerlerde" Xbox 360 için çıkmış.
    Ama tabi orjinal alıp keyfini çıkarmak lazım bu oyunun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicksiz20
    beyler bugun beşiktaşta baktım yoktu yarın kadıkoye gıdıcem alan varmı kadıkoyden? Yada tavsiye edebilceğiniz biyer varmı kadıköyde?

Var evet.

Metronom'a gelmiş oyun Kadıköy'de, oradan almanızı tavsiye ederim. Düzgün insanlardır, bugüne kadar çok oyun aldım, bir sorun yaşamadım. Bir iki güne ben de alacağım oradan F1 2010'u.
  • bu oyunun kötü olma ihtimali yok codemaster yapıyor oyunu, zaten inceleme site puanlarıda ortalama 9/10...oyunu bende alıcam yarın...uzun zamandır oyunun yokluğunu hissediyorum (acaba serkan ne düşünüyoru konu ile iligli)geçen videolarını izledim bir gerçek f1 vardı yağmurlu pist birde bu oyun yanımdakilere dedim ki hangisi gerçek oyunu gösterdiler dedim o oyun :)) almak isteyenler gencler_guven@hotmail.com adresini msn listesine ekleyip bu kişiden alabilirler...oyun orada var ben yarın alıcam yeri üsküdar da...
  • ne kadarmış orda ?

• Sabah yarım saat kadar oynadım.Oyunu tam olarak beğenemedim.Fizikler tam istediğim gibi çıkmadı.Çok sert dönüşler (grid'de ki ne benzer ama ondan daha iyi) var.F1 2007 bence fizik olarak bundan daha iyi.Oynanabilirlik daha güzeldi.Grafikler ise bildiğimiz gridden en ufak farkı yok.Yine sarımtırak bir hava hakim.Yani gerçekte olmayan ama oyunun güzel gözükmesini sağlayan efektler ile görünüm olarak gayet güzel.Ama şu codemasters artık bir yarış oyununda 30 fps'nin çok yanlış olduğunu öğrenmesi lazım.Özellikle bu oyun f1 olunca buna daha da dikkat etmesi lazım.Hız hissini, o yarış akıcılığını tam olarak alamıyorsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tntntn

ne kadarmış orda ?

99 tl...
  • Oyunda split screen var mi ? Ayrica alanlar fiyatlari yazarlarsa iyi olur , ben baktim 109 her yerde , daha uygun var mi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

Sabah yarım saat kadar oynadım.Oyunu tam olarak beğenemedim.Fizikler tam istediğim gibi çıkmadı.Çok sert dönüşler (grid'de ki ne benzer ama ondan daha iyi) var.F1 2007 bence fizik olarak bundan daha iyi.Oynanabilirlik daha güzeldi.Grafikler ise bildiğimiz gridden en ufak farkı yok.Yine sarımtırak bir hava hakim.Yani gerçekte olmayan ama oyunun güzel gözükmesini sağlayan efektler ile görünüm olarak gayet güzel.Ama şu codemasters artık bir yarış oyununda 30 fps'nin çok yanlış olduğunu öğrenmesi lazım.Özellikle bu oyun f1 olunca buna daha da dikkat etmesi lazım.Hız hissini, o yarış akıcılığını tam olarak alamıyorsun..

senin gözlerin oyunu beynin gt5 i oynamıştır sana ondan öyle gelmiştir

• quote:

Ama şu codemasters artık bir yarış oyununda 30 fps'nin çok yanlış olduğunu öğrenmesi lazım.Özellikle bu oyun f1 olunca buna daha da dikkat etmesi lazım.Hız hissini, o yarış akıcılığını tam olarak alamıyorsun..

Simulasyon ve 30 fps yanyana gelince o oyun zaten simulasyon olmuyor
    30 fps düşük bir değerki onuda blur efekti ile falan kapamaya çalışıyorlar
    Bu oyun en iyi PC'de oynanır yine bu kapıya çıkıyor ki sürüş fiziğini falanda modlarlar daha iyi hale getirirler
  • Oyunda split screen var mi arkadaslar ?
  • Gt5 ne alaka şimdi.Mesajımda Gt5 ile ilgili en ufak bir yorumum olmadı.Aksine karşılaştırdığım oyun f1 2007'dir.İyiyse iyi, kötüyse kötü deriz.Biz codemastersdan gridin ek paketi nitelğinde bir oyun beklemiyorduk.Sadece lisansını almış sözde, ama oyun f1 ruhunu kesinlikle taşımıyor..Ben oyunu oynarken grid oynuyorum hissiyatına kapıldım.Hatta menüler falan direk dirt 2..Yan bir bakıma dirt2 grid karışımı diyebiliriz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayStation3lack

quote:

Sabah yarım saat kadar oynadım.Oyunu tam olarak beğenemedim.Fizikler tam istediğim gibi çıkmadı.Çok sert dönüşler (grid'de ki ne benzer ama ondan daha iyi) var.F1 2007 bence fizik olarak bundan daha iyi.Oynanabilirlik daha güzeldi.Grafikler ise bildiğimiz gridden en ufak farkı yok.Yine sarımtırak bir hava hakim.Yani gerçekte olmayan ama oyunun güzel gözükmesini sağlayan efektler ile görünüm olarak gayet güzel.Ama şu codemasters artık bir yarış oyununda 30 fps'nin çok yanlış olduğunu öğrenmesi lazım.Özellikle bu oyun f1 olunca buna daha da dikkat etmesi lazım.Hız hissini, o yarış akıcılığını tam olarak alamıyorsun..

senin gözlerin oyunu beynin gt5 i oynamıştır sana ondan öyle gelmiştir

GT5 de mükemmel ama hocam ya

• Dün oyunu biraz oynadım benim çok hoşuma gitti oyun gayet iyi kazalar vs.. oynamak isteyenlere öneririm
  • region free alsam online oynamamda bi sorun olmaz değil mi?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.