Şimdi Ara

FORMULA ONE 2010 [PS3 ANAKONU] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
408
Cevap
0
Favori
14.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: SolidRock

@rds

Abi ana konu budur, buradan devam ederiz artık

hehe, yakışır solidrock üstada. ana konu burası olsun.
  • rds henüz konuyu basmadı, birazdan dağıtır alimallah hepimizi.
  • Adam gibi bir f1 oyunu çıkarmıyorlar artık ama gt inşallah bir el atar bu işe bence harika olur gt5p de harikaydı lisansı alırsa siz düşünün artık
  • En çok bu oyunu bekliyorum.. tabi bunda F1 Championship'in rolü var. Sony'nin oyunu muhteşemdi. Hala ara ara turlarım. Tek isteğim oynanış yol tutuş eskisi gibi olsun. Ne yalan söyleyeyim aynı kalitede olacağına pek inanasım gelmiyor.
  • Bu oyunda yalan oldu valla.Ne zamandır bi haber yok......
  • oyun x360 cıkmayacak mı ?
  • F1 2010'un Avrupa Çıkış Tarihi Açıklandı

Yarış oyunlarının en tanıdık firmalarından Codemasters F1 2010'un Avrupa çıkış tarihini duyurdu. Yapılan açıklamaya göre oyunu 24 Eylül'de Avrupa'da Amerika'da 21 Eylül'de ise Amerika'da oynama fırsatı yakalayacağız.

Lotus, Virgin ve Hispania gibi takımların da bu yıl bulunacağı listede resmi takım ve sporcuları görme fırsatımız olacak. Oyunun resmi sitesinde baş tasarımcı Steven Hood'un açıklamasına göre şimdiden F1 2011'in çalışmalarına da başlandı.

Codemasters Birmingham tarafından EGO 2.0 engine kullanılarak geliştirilen oyun 24 yarışçı, 12 takım ve 19 pist içerecek. Şimdiye kadar bir yarış oyununda gördüğümüz en komplike hava şartları sistemini barındıracak oyun grafiksel olarak oldukça iddialı.

Alıntıdır:Bölüm Sonu Canavarı

• Demosu çıksada bir an önce... Bu f1 pilotlarının oynadığı similasyonları ps3 uyarlarlasalar ne güzel olurdu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mixenon

Demosu çıksada bir an önce... Bu f1 pilotlarının oynadığı similasyonları ps3 uyarlarlasalar ne güzel olurdu...

Demo çıkmayacak.
  • Fizik motoru cok saglam görünüyor.Iste müthis bir kaza videosu;

• quote:

Orijinalden alıntı: Mahs3R

Fizik motoru cok saglam görünüyor.Iste müthis bir kaza videosu;

Harika
  • Çarpışma videosu gayet güzel olmuş... Son videolardan sonra içime su serpildi nedense...
  • Oyun tarafından resmi olarak desteklenen kontrol cihazları bunlar olacak

quote:

PlayStation 3:

* DUAL SHOCK 3
    * Logitech Driving Force EX/RX
    * Logitech Driving Force Pro
    * Logitech Driving Force GT
    * Logitech G25 Racing Wheel
    * Logitech G27 Racing Wheel
    * Thrustmaster Run’N’Drive Wireless Rumble Force
    * Thrustmaster Dual Trigger Rumble Force

Xbox 360:

* Microsoft Xbox 360 Controller
    * Microsoft Xbox 360 Wireless Racing Wheel
    * Logitech Drive FX Wheel
    * Fanatec Porsche 911 Turbo S

PC:

* Microsoft Xbox 360 Controller
    * Microsoft Xbox 360 Wireless Racing Wheel
    * Microsoft Sidewinder Force Feedback Wheel with Force Feedback
    * Fanatec Porsche 911 Turbo / Turbo S / GT3 RS Wheel
    * Logitech Dual Action
    * Logitech MOMO Racing
    * Logitech MOMO Force
    * Logitech G25 Racing Wheel
    * Logitech G27 Racing Wheel
    * Logitech Rumble Pad 2
    * Logitech Cordless Rumble Pad 2
    * Logitech Driving Force GT
    * Thrustmaster RGT Force Feedback Clutch Edition
    * Thrustmaster Ferrari 430 Force Feedback Racing Wheel

Kaynak

• Formula, WRC, Touring Cars, bu organizasyonların güzel oyunları vardı. Codemasters güzel yapardı bu işi, görelim bakalım nasıl olacak yeni oyun.
  • Shopto'dan önsipariş yapan var mı?
  • Ben oyunu nedense Steam'den almayı düşünüyorum. Bir defa fiyat daha uygun, artı PC'de grafikler ve fizikler(bu şüpheli) daha iyi olacaktır. Zaten G25 desteği mevcut, 1080p çatır çatır oynarım. Yalnız oyunun çıkmasını bekleyeceğim, malum fizikler konusunda şüphelerim halen devam ediyor.
  • Oyunu alacak olan yok mu yav?
  • Bu oyunu anca F1 markası sattırır, başarılı bulmadım ben açıkcası, hele son videolardan sonra.
  • Yeni oyun ici video.Videonun sonlarina dogru replay'i gösterirken yalnizca bizim kullandigimiz aracin arkasindan yagmur efekti cikmasi cok garip.Muhtemelen düzelecektir.

[DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=14uNOw-UlzM&feature=player_embedded#!]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mahs3R

Yeni oyun ici video.Videonun sonlarina dogru replay'i gösterirken yalnizca bizim kullandigimiz aracin arkasindan yagmur efekti cikmasi cok garip.Muhtemelen düzelecektir.

[DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=14uNOw-UlzM&feature=player_embedded#!]

hangi zorluk seviyesinde bilmiyorum ama AI bana yetersiz geldi özellikle kalkışta hamilton u geçti ama 2. kalkan webber i de geçmesi, webber in önünün açık olmasına rağmen ilk virajda çizgiye girmeyip dışarda durması. adam 5. kalktı nerdeyse 1. olucaktı bu kadar kolay mı geçiş yapmak. birde yağmurda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 355GTS -- 14 Eylül 2010; 12:24:03 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.