Şimdi Ara

FORMULA ONE 2010 [PS3 ANAKONU] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
408
Cevap
0
Favori
14.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fallen76

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-konsol-oyun-oyun-playstation-3-formula-one-2010-f1-ps3-sifir-ambalajinda-31227059/detay?
    15-20 güne gelir diyor, Shopto dan alsak daha çabuk gelir..

• PC'ye 2001'den beri f1 oyunu gelmiyor
    PS3'E 2007'Den beri f1 oyunu gelmiyor

Bu bağlamda buna bile şükretmemiz gerekir...

ama oyun dirt2 'nin f1 'E uyarlanmış hali çok açık belli.. ve simülasyon olmaktan çok uzak ;Polyphony Digital el atmadığı müddetçe bu tarz oyunlarla idare etmekten başka çaremiz yok ne yazıkki..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SLaYeR KiNG

PC'ye 2001'den beri f1 oyunu gelmiyor
    PS3'E 2007'Den beri f1 oyunu gelmiyor

Bu bağlamda buna bile şükretmemiz gerekir...

ama oyun dirt2 'nin f1 'E uyarlanmış hali çok açık belli.. ve simülasyon olmaktan çok uzak ;Polyphony Digital el atmadığı müddetçe bu tarz oyunlarla idare etmekten başka çaremiz yok ne yazıkki..

Simulasyon olmaktan uzak diyen arkadaşların pc bölümündeki videoları incelemeleri önerilir......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeniada -- 20 Eylül 2010; 22:31:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yımah

quote:

Orijinalden alıntı: fallen76

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-konsol-oyun-oyun-playstation-3-formula-one-2010-f1-ps3-sifir-ambalajinda-31227059/detay?
    15-20 güne gelir diyor, Shopto dan alsak daha çabuk gelir..

onu sonradan gördüm haklısın amazondan bulabilirmiyiz türkiyeye gönderen?

• arkadaşlar oyun satışta ve takasta

İyi oyunlar
  • Ben shopto'dan önsiparişimi verdim.
  • region free alsam online oynamamda bi sorun olmaz değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RIDANES

Ben shopto'dan önsiparişimi verdim.

Bende yarın vereceğim , ne kadarmış bilgin var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrcsCaptan

quote:

86 TL tutuyor Sterlin bazında.
  • quote:

quote:

quote:

86 TL tutuyor Sterlin bazında.

Hiç bişi ya sabah ilk iş önsiparişi vereyim.

• Ben ön sipariş vermiştim geçen hafta şu anda baktım da pre-orders dan kalkmış ordersa geçmiş ve processing diyor bakalım ne zaman gelicek Processing ne kadar sürcek bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: wholet

Ben ön sipariş vermiştim geçen hafta şu anda baktım da pre-orders dan kalkmış ordersa geçmiş ve processing diyor bakalım ne zaman gelicek Processing ne kadar sürcek bakalım

Hadi hayırlı olsun

• quote:

quote:

Ben ön sipariş vermiştim geçen hafta şu anda baktım da pre-orders dan kalkmış ordersa geçmiş ve processing diyor bakalım ne zaman gelicek Processing ne kadar sürcek bakalım

Hadi hayırlı olsun

Tesekkurler hocam bakalim 24 unde ulasirsa bana cok guzel olur :)

• quote:

Benimki pre-order'da daha.

• PS3'e almayı planlıyordum ancak PC'deki grafikten sonra PS3 çamur gibi geldi bana. (X360'da aynı şekilde)
    Tavsiyem şudur ki PC'si iyi olan konsol sahipleri bu oyunu PC'de oynamayı düşünsün.
    F1 oyunları dünyada en fazla modlanan oyunların başında gelir. O bakımdan PC çoşacaktır.
    Konsolunda en büyük avantajı online rahatlığı olacak
  • quote:

quote:

Benimki pre-order'da daha.

Belki senden önce söylemişimdir beni önden alıyolardır bugün yarın seninkide processing olur

• quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

PS3'e almayı planlıyordum ancak PC'deki grafikten sonra PS3 çamur gibi geldi bana. (X360'da aynı şekilde)
    Tavsiyem şudur ki PC'si iyi olan konsol sahipleri bu oyunu PC'de oynamayı düşünsün.
    F1 oyunları dünyada en fazla modlanan oyunların başında gelir. O bakımdan PC çoşacaktır.

Kararsız kaldım şimdi
  • http://www.virtualr.net/category/f1-2010/

karşılaştırmalı screenshotlara mutlaka bakın
    Yanlış anlaşılma olmasın PS3'deki grafiklerde güzel ancak PC'de AA ve AF farkı çok bariz konsola göre.
  • quote:

quote:

PS3'e almayı planlıyordum ancak PC'deki grafikten sonra PS3 çamur gibi geldi bana. (X360'da aynı şekilde)

Kararsız kaldım şimdi

Sonuçta Ps3 ile PC arasında dağlar kadar fark yok. Zaten yarış olurken kim dikkat edebilirki öyle ayrıntılara? Ben Ps3'e online olduğu için aldım.

• quote:

quote:

quote:

Kararsız kaldım şimdi

Sonuçta Ps3 ile PC arasında dağlar kadar fark yok. Zaten yarış olurken kim dikkat edebilirki öyle ayrıntılara? Ben Ps3'e online olduğu için aldım.

Ya şimdi haklısın o kadar dikkat edecek değilim de ne biliyim diğer arkadaşın yorumu kafamı karıştırdı.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.