Şimdi Ara

FORMULA ONE 2010 [PS3 ANAKONU] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
408
Cevap
0
Favori
14.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence Ferrari'siz bir Formula One olamaz. Yarım asırdır bu adamlar bu organizasyonun içindeler. Demek ki cidden bazı şeyler tıkanma noktasına gelmiş...
  • içine girmeyeyim olayın da kısaca söyleyeyim ferrarisiz f1 olmaz inanın bana :)
    Şu an ferrari, toyota, renault ve red bull, , bmw, brawn ve mclaren yeni seri kuracaklar.düşünebiliyor musunuz bunlar çıkınca ne olacak?
    not:kaç yılında hatırlamıyorum yine ferrari çekilecekti çıkmasın diye 50 milyon $ vermişlerdi ferrariye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genle yüklü gemi -- 22 Haziran 2009; 2:24:33 >
  • ferrari cekilemez yemez o kadar para kazanıyorlar f1den sadece blof yapıyorlar ya tutarsa hesabı
  • Ferrari olmazsa f1 prestij kaybeder bence, oyun bu grafiklere sahip olacaksa ilk kez f1 oyununa para verebilirim...not: SolidRock ben seni hep renzokuken ile karistiriyorum, açtiginiz konular ve isimleriniz birbirine benziyor ya da ben benzetiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: el_turco_06

ferrari cekilemez yemez o kadar para kazanıyorlar f1den sadece blof yapıyorlar ya tutarsa hesabı

bakalım yine f1 yalakalık yapacak mı ferrariye sen ona bak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akrepabi

Ferrari olmazsa f1 prestij kaybeder bence, oyun bu grafiklere sahip olacaksa ilk kez f1 oyununa para verebilirim...not: SolidRock ben seni hep renzokuken ile karistiriyorum, açtiginiz konular ve isimleriniz birbirine benziyor ya da ben benzetiyorum.

Tarzımız aynı olabilir, tabii tam olarak bir şey diyemem ama, isimlerimiz de pek benzemiyor.
  • Güzel bir direksiyon şart böyle güzel simulasyon oyunlarına
  • Formula One ve Dirt 2 ile Codemasters sanki bu yıl piyasayı derinden sallayacak gibi.

Direksiyon bu oyunlara şartta, bakalım elimizdeki direksiyonu destekleyecek mi bu oyunlar...
  • desteklememe ihtimali var mı ya.yazık lur o kadar paraya desteklemezse.
  • Yahu olur mu olur... Adamlar rakipler neticede GT5 ile. Bi de Rally'yi kapmış bu adamlar. Ben olsam gıcıklığına desteklemem...
  • böyle grafikde çıkacağını sanmıyorum ama buna yakın olursa harika yarışlar bizi bekliyor demektir.
  • ama abi belki şeyi de düşünürler.mesela bende direksiyon var.eğer desteklemiyosa oyunu neden alayım gt5p oynarım daha iyi.bunu düşünerek yaparlar herhalde.
  • Vallahi kıllıksa kıllık, adamlar 5-10 bin satışa bakmaz icabında. Sonra destekleyip desteklemediğini nereden bileceksin. İllaki laıp birilerinin oynaması lazım yakın çevrenden. Bu sefer oyunları ilk sana aldıracağız, kurban sen olacaksın. Biz senin durumuna göre alırız artık.
  • yok valla abi artık youtubeden bakcaz oynayan olursa alırızgerçi gt5p çıksın görürüm onları ben kim yüzlerine bakacaksa.inş. ferrari brawn falan giderde oyunlarında koyamazlar o arabaları
  • Gerçekten harika...
  • solidrock üstad bu tarz bir kaliteyi sanıyorum PS4 ve XBOX 720 nin sonuna doğru ancak görürüz. çok kaliteli artworkler bunlar. renderlanmış ara video görüntüler olabilir belki.

bu kalite hala full oyun içinde her detayda zor. cok buyuk ekip lazım, otomatik programlar olmadan zor. onlarda olacaktır. daha zamanı var. sabredelim. bu arada codemasters cok iyi bir firmadır yarış oyunları konusunda.

DIRT (1) ve G25 in PS3 te ne kadar müthis bir deneyim sunduğunu forumda bas bas bagırdım. bu yüzden F1 icin codemasters a güvenim tam. muhtemelen force feedback in dibine vuracağız. G25 ile uyumluluk GRAN TURISMO 5 ten bile iyi olabilir, söylemedi demeyin.a
  • quote:

Orjinalden alıntı: SolidRock

Bence Ferrari'siz bir Formula One olamaz. Yarım asırdır bu adamlar bu organizasyonun içindeler. Demek ki cidden bazı şeyler tıkanma noktasına gelmiş...

Enzo Ferrari: Diğer markalar araba satmak için yarışır, biz yarışmak için araba satarız
  • Ya abi diyorsunuz ya Ferrari'siz F1 olmaz diye.. bence de olmaz ama orası tartışılır yine.. ama durum ondan da kötü şuan F1 için yani FOTA takımlarının tamamen ayrılması ile F1 diye bişey kalmaz ama bu salakça FIA yönetimden kurtulan FOTA eğer seri kurmayı başarırsa F1'den çok daha prestijle bi seri olucağına eminim
  • ssler mukemmel gorunuyor
  • @rds

Abi ana konu budur, buradan devam ederiz artık
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.