@lebron ctdp ile RH f1C modlarından 2 si dir. @sadrazzam önemli değil kardeş rfactor baya geçekçi bir oyun grafik bakımından tabiki yeni bir oyun olduğu için gelişmiş.bir çok özellik war güvenlik arabası görevini yapıyor vs.ben bi ara yükledim ama 6 senedr EA nın f1 oyunlarını oynadığım için oynanabilirliğine alışamadım öss ye hazrlandığım içinde kasmadım sildimama mod uygulamalrı gayet kolay we gerçekçi güzel bir oyun oynadığım kadarıyla
@lebron_1994, ''rh'' ralph hummerich adlı bir hayır sever tarafından hazırlanmış rh2003,rh2004,rh2005 şeklinde yamalardan oluşan bir f1 challenge 99-02 yaması.
quote:
Orjinalden alıntı: sadrazzam
Bir de hyperxcrossfire ve rascasse ctdp modu ile rh modlarını karşılaştırıp bir fikir söyleyebilir misiniz?Hangi mod daha iyi?
Eğer ki ralph humerich modları daha iyiyse ctdp yi hiç yüklemeyeceğim.
ctdp biraz daha gerçekci sanki.motor sesleri,grafikler,pit,pistler rfactor imzası var.rh de güzel.hangisine alışırsan o sarıyo.
rfactor ztn kendini iyice aştı.2006 moduda yapıyolar,grafikler nerdeyse gerçeğiyle aynı.
Rfactor u indirip oynamaya başladım.Gayet güzel grafiklere ve sürüşe sahip ancak minardiyle başlamak zorunda kalıyorum yarışlara katılırken para biriktirmek gerekli diğer araçlar için.Bir de pistler çok farklı.Formula 1 pistleri yok.Ama yine de beğendim oyunu.
oyun dosyalarından birinde para başlangıcını değiştirerek her arabayı alabiliyordun ama hangi dosya unuttumnette biraz araştırırsan bulabilirsin kesin
Bende bu oyunu çok seviyorum.Bu arada aranıza yeni katıldım
pıte L ıle gırersınde genedehızenı gerıdede dusure bılırsaın
quote:
Orjinalden alıntı: rascasse*
oyun dosyalarından birinde para başlangıcını değiştirerek her arabayı alabiliyordun ama hangi dosya unuttumnette biraz araştırırsan bulabilirsin kesin
Hmm...Sağol bilgi için.
Bakarım ancak pistler formula 1 pisti olmayınca oyunun pek te zevki çıkmıyor.
http://www.rfactorcentral.com/ burda her f1 pisti var indirebilirsin burdan sonra pist dosyalarının içine at bukadar çok kolay yalız üyelik istiyor site
quote:
Orjinalden alıntı: rascasse*
http://www.rfactorcentral.com/ burda her f1 pisti var indirebilirsin burdan sonra pist dosyalarının içine at bukadar çok kolay yalız üyelik istiyor site
güzel paylaşım rascasse*
Şimdi inceleyeceğim.
arkadaşlar cok acil. F1 99-02 YÜKLÜORUM OYUNA GİRİYORUM HERSEY NORMAL AMA LOADİNG YAPARKEN WİNDOWSA GERİ DÜŞÜYO. KAFAYI YEDİM BU 4. KEZ SİLİP TEKRAR YÜKLEYİŞİM. LÜTFEN Bİ CEVAP .......
@raccase topiğe baya katkıda bulunmuşsun ben yokken saolasın.
ispanyolca diil italyanca
arkadaşlar elimde psygnosis firmasının çıakrdığı formula one 99 oyunu var acaba bu 2007 modu yüklesem çlışırmı?
@legend86 herzaman kardeş @StormKid o oyun için hiç mod duymadım burda konustuğumuz mod sadece f1c 99-02 oyununa kurulan mod lar @samwise42 kardeş sadece f1c99-02 mi yüklü yoksa mod mu kurdun üstüne.eğer mod kurduysan bozuk bir mod kurmuşsun demektir.kurmamışsan oyun bozuk demektir
Bu topic düşmesin gerilere...
yakında trmod 2007 V2 cıkıkyor ozaman biraz şenlenir
quote:
Orjinalden alıntı: TOMEKK
HATAYI YAZARSAN BELKI YARDIMCI OLABILIRIZ SANA
+1
quote:
Orjinalden alıntı: sadrazzam
quote:
Orjinalden alıntı: HyperXCrossfire
ctdp biraz daha gerçekci sanki.motor sesleri,grafikler,pit,pistler rfactor imzası var.rh de güzel.hangisine alışırsan o sarıyo.
rfactor ztn kendini iyice aştı.2006 moduda yapıyolar,grafikler nerdeyse gerçeğiyle aynı.
Rfactor u indirip oynamaya başladım.Gayet güzel grafiklere ve sürüşe sahip ancak minardiyle başlamak zorunda kalıyorum yarışlara katılırken para biriktirmek gerekli diğer araçlar için.Bir de pistler çok farklı.Formula 1 pistleri yok.Ama yine de beğendim oyunu.
arkadaşlar ben daha önceden görmüştüm de rfactor daha gerçekçi görüntülere sahip gibi geldi bana gerçekçi görünüm konusunda hangi modları tavsiye edersiniz. ve bir sorum daha var grand prix 4 e en gerçekçi yamaları nereden bulabilirim.tüm sayfaları okudum fakat gözden kaçırmış olabilme ihtimalimden soruyorum.bi arkadaşımız gp4 ile ilgili birçok link verdi ama sizler ne tavsiye edersiniz özellikle grand prix 4 için... saygılar..
quote:
Orjinalden alıntı: brEath23
arkadaşlar ben daha önceden görmüştüm de rfactor daha gerçekçi görüntülere sahip gibi geldi bana gerçekçi görünüm konusunda hangi modları tavsiye edersiniz. ve bir sorum daha var grand prix 4 e en gerçekçi yamaları nereden bulabilirim.tüm sayfaları okudum fakat gözden kaçırmış olabilme ihtimalimden soruyorum.bi arkadaşımız gp4 ile ilgili birçok link verdi ama sizler ne tavsiye edersiniz özellikle grand prix 4 için... saygılar..
Grand prix 4 için 2006 yaması iyidir.Ben bayağı bir oynadım o yamayı.Beğendimi söylemeliyim.Grand prix 4 yamaları için paylaşım programlarını deneyebilirsin.Site olarak ise buradaki diğer arkadaşlar yardımcı olabilir.