Şimdi Ara

Formula 06 (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
0
Favori
11.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    www.f1teamturkey.com
    google danda bi kaç tane daha bulabilrsin gp4 yamaları için ama bu 2 site hertürlü f1 oyunu için yamaları war
  • arkadaslar merhaba herkeze kolay gelsin
    bende de f1 99 02 , 2006 yaması var ama grafıkler bole degıl me sala devır saati hız gostergesi yok rica etsem nerden bulabılırım bu goruntulerı yazarmısn
  • quote:

Orjinalden alıntı: ysn009

arkadaslar merhaba herkeze kolay gelsin
    bende de f1 99 02 , 2006 yaması var ama grafıkler bole degıl me sala devır saati hız gostergesi yok rica etsem nerden bulabılırım bu goruntulerı yazarmısn

Bu dediklerini gp4 te bulabilirsin ancak f1 challenge 99-02 ve hiçbir yamasında bulamazsın.
  • abi Allah aşkına şu f1 2006 yamasını indirebileceğim linki bi yazıverin yaws rh 2005 ten çok sıkıldım :D
  • Bak burada hepsi var (F1 2006, F1 2007, F1 2007 v2)
    üye ol hepsini indir hepsi de çok güzel..

http://f1teamturkey.com/index.php?ind=downloads&op=section_view&idev=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkane -- 17 Temmuz 2007; 12:17:11 >
  • Bende aldım ama kumak için biraz fazla uğraştım bilgisayarın bios ayarlarınıda bozdum (Ne işim varsa orada). Oyun 99-02'ye, 2003-04-05-06 yamalar halinde 1 GB civarında bir alan kaplıyor (Bir DVD de kayıtlı). Ama henüz oynayamadım, bilgisayarımı yarın alınca oynamayı düşünüyorum. F1'nin 2006 oyunu sadece Playstation 2 için var. Sony formula oyunlarını tekeline aldı yani, playstation satacağım diye ıyun yaptırmıyorlar sanırım (Bu bir arkadaşın yorumu).
  • oyun güzel
  • rfactorrrrrrrrrrrrrrrr
  • quote:

Orjinalden alıntı: rascasse*

rfactorrrrrrrrrrrrrrrr

Bir de diğer araçları çıkartabilsek rfactor de süper olacak.
  • Ben 3-4 gün önce yükledim. Yamalrınıda (2003-04-05-06) yükledim. Şimdilik oynuyorum, ama yamalar sonucunda bayreyn gibi yeni pistleri göremedim. Acaba bir eksiklik mi var. İstanbul pistinide bulamadım.
  • harika bi oyun bence
  • rfactor mu f1Challenge mı.f1 challenge isewww.f1teamturkey.com da bulablrsn rfactor sewww.rfactorcentral.com da
    quote:

Orjinalden alıntı: mukeya

Ben 3-4 gün önce yükledim. Yamalrınıda (2003-04-05-06) yükledim. Şimdilik oynuyorum, ama yamalar sonucunda bayreyn gibi yeni pistleri göremedim. Acaba bir eksiklik mi var. İstanbul pistinide bulamadım.

• arkadaşım ctdp 2005 weya fsone06 yı yüklersen istediin arabayı secebilrsin.buy a tıklıyım açablrsin arabaları hala olmazsawww.f1teamturkey.com un forumunda mutlaka çözüm yolu söylerler
    quote:

Orjinalden alıntı: sadrazzam

quote:

Orjinalden alıntı: rascasse*

rfactorrrrrrrrrrrrrrrr

Bir de diğer araçları çıkartabilsek rfactor de süper olacak.

• televizyon sitili dewir saati pilotların sırası tur zamanları aradaki farklar rfactor oyununda war hemde çok güzel yapılmış
     Formula 06

quote:

Orjinalden alıntı: ysn009

arkadaslar merhaba herkeze kolay gelsin
  • Bir bakalım şu modlara.
  • Arkadaşlar 99-02 yi 03-04-05-06 yamaları ile birlikte kurdum ama oyun oynarken durmadan donuyor bir türlü oynayamadım sinir oldum bilgisayarım o oyunu kaldırmayacak bir bilg. değil diye düşünüyorum,CPU TürDualCore Intel Pentium D 820, 2800 MHz (14 x 200)Anakart Asus P5PL2-E (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) Görüntü Bağdaştırıcısı ASUS Extreme AX550 Series (512 MB) cpu sıcaklığı da oyun esnasında 59 C falan oluyor ben oyunu aşağı alıp sıcaklığa bakana kadar sıcaklığın düştüğünü farzetsek yine 70 C nin altında olması lazım anakartla ekr. kartı sıcaklığı da 54 C civarında oluyor sizce sorun ne olabilir.
  • kerdeş snn o oyundan 10 tane aynı anda çalstrcak sistemin var walla sistemden değil ama oyunu silip tekrar yüklersen belki düzelebilir bilmiyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: nazım19

Arkadaşlar 99-02 yi 03-04-05-06 yamaları ile birlikte kurdum ama oyun oynarken durmadan donuyor bir türlü oynayamadım sinir oldum bilgisayarım o oyunu kaldırmayacak bir bilg. değil diye düşünüyorum,CPU TürDualCore Intel Pentium D 820, 2800 MHz (14 x 200)Anakart Asus P5PL2-E (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) Görüntü Bağdaştırıcısı ASUS Extreme AX550 Series (512 MB) cpu sıcaklığı da oyun esnasında 59 C falan oluyor ben oyunu aşağı alıp sıcaklığa bakana kadar sıcaklığın düştüğünü farzetsek yine 70 C nin altında olması lazım anakartla ekr. kartı sıcaklığı da 54 C civarında oluyor sizce sorun ne olabilir.

• son sürücü ve araç yenilemeleri varmı bu son yamada????
  • Rfactor e fsone yükledim ama hata veriyor.Sağlam bir fsone linki bilen var mı acaba?
    Bir de rfactor e tv display yamasını nereden yükleyeceğiz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: nazım19

Arkadaşlar 99-02 yi 03-04-05-06 yamaları ile birlikte kurdum ama oyun oynarken durmadan donuyor bir türlü oynayamadım sinir oldum bilgisayarım o oyunu kaldırmayacak bir bilg. değil diye düşünüyorum,CPU TürDualCore Intel Pentium D 820, 2800 MHz (14 x 200)Anakart Asus P5PL2-E (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) Görüntü Bağdaştırıcısı ASUS Extreme AX550 Series (512 MB) cpu sıcaklığı da oyun esnasında 59 C falan oluyor ben oyunu aşağı alıp sıcaklığa bakana kadar sıcaklığın düştüğünü farzetsek yine 70 C nin altında olması lazım anakartla ekr. kartı sıcaklığı da 54 C civarında oluyor sizce sorun ne olabilir.

bende de bazen kilitleniyo veya oyun hata veriyodu. Oyundan kaynaklanan bi sorun kesinlikle öyle oynamaktan başka çare yok

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.