Şimdi Ara

Formula 06

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
0
Favori
11.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar dün formula 06 yı aldım şu 99-02 üzerine ek paket olanından oyunu kurdum herşey güzel
    aldım ferrari yi pistleri tıkır tıkır geçiyorum derken 5 yada 6. yarış olması lazım europe pistini geçtim ve bir sonraki piste geçerken oyun hata verdi
    ve değişik arabalar ve markalarla denedim hep orada hat veriyor sistem özellikleri:
    AMD 3500+
    Abit AN8 sli board
    1024 ram
    128 mb 6600gt e.kartı
    120gb hdd
    cevaplarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyrazed -- 8 Eylül 2014; 12:00:15 >

• HATAYI YAZARSAN BELKI YARDIMCI OLABILIRIZ SANA
  • kardeş 99-202 demişsinya şimdi bu 2006 tek başına kurulamıyomu expansion mı oluyo yani. formula oyunlarına bayılıyom bundan hiç habrim yoktu
  • bende de birkaç mod var önce bu 2006 modunu nasıl elde ettin onu söylersen belki yardımcı olabilirim. Bende olan 2006 modunda da test yapabiliyorsun ama yarış yapamıyorsun. Bu modu ben netten buldum 682 mb büyüklüğünde ispanyolca bir mod fakat bir iki dosyayı silip ingilizce yapabildim ama seslerin bazıları hala ispanyolca geliyor. Ama en önemli sorun hiçbir yarışa giremiyorum test yapabiliyrum super aguri dışındaki tüm araçlarla fakat test yaparkende tek başına yapılıyor
  • şimdi arkadaşlar ben bu modu netten bulmadım bu bir, bilmeyen duymayanlar için ayrıntılı yazıyorum
    İlk çıkan formula 99-02 oyunun üzerine kuruyoruz bu ek paketleri bende 2003 ten 2006 ya kadar bütün paketler var ayrıca ingilizce
    ama istanbul park dahil bütün pistler eklenmiş oyunda güzel manyak sardı beni fakat season açtığımda hep europe pistinden sonra oyun hata veriyor
    hata nasıl bir şey derseniz başınıza çok gelmiştir exe hatası
    gönder gönderme olayı hani microsoft a işte öyle bi hata daha da anlamadıysanız söyleyin ss yollayayım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyrazed -- 27 Mart 2016; 19:02:52 >
  • ahanda resim bu
  • Neyse arkadaşlar ben çözümü buldum 2005 oynamak ve hatada vermiyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyrazed -- 31 Ağustos 2020; 15:52:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • f1 06yı doğru düzgün oynayabilmeniz için rh05in yüklü olması lazım.eğer yüklüyse ve hala sorun veriyosa orasını bilemem
  • quote:

Orjinalden alıntı: oguz58

f1 06yı doğru düzgün oynayabilmeniz için rh05in yüklü olması lazım.eğer yüklüyse ve hala sorun veriyosa orasını bilemem

rh05 yüklü zaten 2003 ten 2006 ya bütün yamaları yüklü ben şimdi rh05 oynuyorum hata yok 06 da devam ediyor nese şampiyonluğa az kaldı
    zaten olsada oynamam bu saatten sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyrazed -- 27 Mart 2016; 19:03:49 >
  • 99-02 nin üzerine yama olan oyunlar hep hata veriyo..ben de almıstım pc yi kitledi ...direkt olarak F1 06 yı almanızı tavsiye ederim ....grafikleri mükemmel.....istanbul parkı mutlaka oynayın....hayran kalırsınız..ama sunu söyleyeyim 06 oynayacaksanız 99-02 üzerine yama olanı almayın
  • bendeki ispanyolca sanırım bunu nasıl ingilizceye çeviricez peki
  • Arkadaşlar konu ile pek alakası yok ama oyun güzel mi acaba ?

Bende almayı düşünüyorumda.

• oyun mükemmel ama tek sorunu ingilizce olmaması...onu ben de bulamadım....menülerle ilgili problemin olursa yardımcı olabilirim..ben formulayı en eski sürümünden beri oynuyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: monster_bob

99-02 nin üzerine yama olan oyunlar hep hata veriyo..ben de almıstım pc yi kitledi ...direkt olarak F1 06 yı almanızı tavsiye ederim ....grafikleri mükemmel.....istanbul parkı mutlaka oynayın....hayran kalırsınız..ama sunu söyleyeyim 06 oynayacaksanız 99-02 üzerine yama olanı almayın

yamasız direkt f1 06 var mı ki?
    varsa hangi oyun firması tarafından çıkarılmış?
  • quote:

Orjinalden alıntı: m_runo

quote:

Orjinalden alıntı: monster_bob

99-02 nin üzerine yama olan oyunlar hep hata veriyo..ben de almıstım pc yi kitledi ...direkt olarak F1 06 yı almanızı tavsiye ederim ....grafikleri mükemmel.....istanbul parkı mutlaka oynayın....hayran kalırsınız..ama sunu söyleyeyim 06 oynayacaksanız 99-02 üzerine yama olanı almayın

yamasız direkt f1 06 var mı ki?
    varsa hangi oyun firması tarafından çıkarılmış?

Evet ya olmazsa bende alayım f1 e bayılıyorum
  • ben yok biliyorum ama ....
  • kadıköyde 2 cdli f1 06 satıyolar.ama yama mı bilmiyorum??
  • yamadır
    1.cd f1 challenge 99-02
    2.cd rh05-trachpatch-tr06 mod
  • Benim bahsettiğimde yama ama gel görki 06 da europe pistinde hata veriyor ama rh05 e girdiğimde bu hatayı vermiyor. 2 sezon bitirdim tık yok ama ondada şöyle bir sorun var herhangi bi takımdan iki tane oluyo mesela ben mercedesteyken 2 tane ralf 2 tane de trulli vardı şimdi ferrarideyim şimdide 2 tane raikkonen 2 tane montoya var ikisiyle baş edemiyorum ben hep 1. olsamda 2. ve 3. raikkonen oluyo bizim schumi de zaten iş yok adamlar her şekilde 1. oluyolar
    Şunuda ekliyeyim formula 06 nın yamasız olanını duymadım şu ana kadar ama 06 yaması diğer yamalardan daha gelişmiş ve daha güncel ama oynatmıyor işte..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyrazed -- 27 Mart 2016; 19:06:38 >
  • kadıköyde satılan yama değil...direk f1 06...bence kaçırmayın oyun çok sarıyo...ama ispanyolca..daha önce f1 oynadıysanız menüleri yerlerinden tanırsınız..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.