Şimdi Ara

Formula 06 (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
201
Cevap
0
Favori
11.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu topici dinç tutmak lazım ya
  • tr 2007 mod çıktı haberiniz yok mu?
  • bu oyunu oynayan herkezin haberi vardır
  • quote:

Orjinalden alıntı: rascasse*

quote:

Orjinalden alıntı: Seaker

Önemli bir sorum var 99-02 sezonu var bende rh05 veya başka bir mod yüklemeden nasıl sadece 99-02 ye istanbul parkı ekleyebilirim

C:\Program Files\EA SPORTS\F1 Challenge 99-02\SeasonData\Circuits buaya istanbulpark klasorunu ta ve istanbulpark ın dosyasını aç istanbul.GDB dosyasını not defteriyle aç ''Filter Properties = '' yazan yerin yanına 2002 yazarsan 2002 sezonunda oynayabılırsın '' Filter Properties = 2002''

Oldu sağol

• önemli diğil oyunla ilgili sorusu olan sorabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: HyperXCrossfire

tr 2007 mod çıktı haberiniz yok mu?

2006 mod çok kötüydü f1 challenge 99-02 için.
    Grand prix 4 için çıkarsa o zaman yüklerim.

@ rascasse güzel bilgilerini paylşamanı bekliyorum bu topikte.

Ayrıca ctdp modu hakkında bilgilerin varsa paylaşırsan sevinirim.
  • ctdp modu 2005 ten sonra F1C icin çıkmıcak yani 2006 modu yok.Rfactor için mod çıkartıcaklar aynen RH tha öye Rfactor uzerinde çalışıyorlar.ctdp2005 modu zamanın dewrimi niteliğindeydi ama 2005 olduğu için modası geçti
    grand prix 4 için bi sürü 2006 modu duydum eğer istersen link araştırıp werebilirim ama TR modu değil tabi
  • Bende de var netten türkçe paketinide buldum oyun %85 türkçe oldu tavsiye ederim.
  • quote:

ctdp modu 2005 ten sonra F1C icin çıkmıcak yani 2006 modu yok.Rfactor için mod çıkartıcaklar aynen RH tha öye Rfactor uzerinde çalışıyorlar.ctdp2005 modu zamanın dewrimi niteliğindeydi ama 2005 olduğu için modası geçti
    grand prix 4 için bi sürü 2006 modu duydum eğer istersen link araştırıp werebilirim ama TR modu değil tabi

ctdp 2006 modunu yapıyo ama senin dediğin gibi rfactor üzerine çıkma olasılığı fazla fakat 99-02 üzerine mod olarakta çıkabilir.biraz da hızlı çalışsalar.sezon bitcek 2006 çıkcak biraz ağırdan alıyo ctdp.

http://racingmag.gamesurf.tiscali.de/ctdp/

sitedeki 2006 modundan görüntülere bakarsanız grafikler çok gelişmiş.

@rascasse* ctdp 2005 modu kullanıyomusun onunla ilgili bi sorum varda.

• gecen sene bi ara oynuodm ctdp sorabilirsin
  • quote:

ctdp modu 2005 ten sonra F1C icin çıkmıcak yani 2006 modu yok.Rfactor için mod çıkartıcaklar aynen RH tha öye Rfactor uzerinde çalışıyorlar.ctdp2005 modu zamanın dewrimi niteliğindeydi ama 2005 olduğu için modası geçti

Yok rascasse bende gp4 ün 2006 modu var.2005 modu için link verirsen süper olur..Gayet te güzel bir mod.

ayrıca ctdp modunu f1 challenge 99-02 ye yüklemiştim ama çalıştıramamıştım onun için sormuştum.

• quote:

gecen sene bi ara oynuodm ctdp sorabilirsin

aracı içerden sürerken sağ-sol yaptığımızda ekranda sağ-sol yapıyo onu kapatmanın bi yolu var mı acaba.daha önce oynadığımda öyle değildi diye hatırlıyorum ben.
  • oyunun menüsünde head movement die bi seçenek olması lazım onu kapatırsan sorunun çözülür
  • Bahrain-sakhir pistini 99-02 ye aktaramıyorum yapıyorum ama hata veriyor tüm modlarınkini denedim olmuyor yardım edecek biri...
  • quote:

oyunun menüsünde head movement die bi seçenek olması lazım onu kapatırsan sorunun çözülür

sağolasın
  • kardeş ben yapılcak seyi yazmıstım ya onu uygularken hata yapıyor olabilirsin yada pistin dosyası eksik we bozuk olabilir.dosyalar normalse olması lazım baska bi siteden o pisti indirmeyi deneyebirsin
  • yukarı!!!
  • f1 2007 modunda yaptıımız pist rekorları diye bi topic açsak tutarmı acaba ii derece yapanlardan öörencek bişiler olabilir
  • Bana formula 99-02 için iyi modlar bulunduran site önerebilecek varsa çok teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.