Şimdi Ara

Formula 06 (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
201
Cevap
0
Favori
11.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahu ctdp yi yüklerken ''could not load addsrvr0000.bmp'' diyor oyunu açamıyorum o yüzden var mı bir çözüm önerisi olan?
  • walla hiç bi fikrim yok bnm ya.ctdp modu oynayan baska arkadaslara duyrulur
  • quote:

Orjinalden alıntı: sadrazzam

Yahu ctdp yi yüklerken ''could not load addsrvr0000.bmp'' diyor oyunu açamıyorum o yüzden var mı bir çözüm önerisi olan?

quote:

Orjinalden alıntı: rascasse*

walla hiç bi fikrim yok bnm ya.ctdp modu oynayan baska arkadaslara duyrulur

arkadaşlar ctdp nedir bende rascasse*'nin verdiği o linkten indircem ama kotam dolmak üzere nedir o ctdp bu arada rascasse* kardeş sen indirip dene bende önümüzdeki ay başı denicem olurmu bende ona göre yükliyim beğenirsen fln

• quote:

Yahu ctdp yi yüklerken ''could not load addsrvr0000.bmp'' diyor oyunu açamıyorum o yüzden var mı bir çözüm önerisi olan?

durdur-iptal-yoksay fln çıkmyo mu yoksa direk hata mı veriyo.1-2 kere daha dene yüklemeyi aynı sorunu verirse dosyalarda bi problem olmuş olabilir.

ctdp yi yüklemenin en temiz yoluda f1 99-02 silip tekrar yüklemek ondan sonra ctdp
  • ben olsam hıc ctdp yüklemezdm 2007tr mod warken
  • quote:

Orjinalden alıntı: HyperXCrossfire

quote:

durdur-iptal-yoksay fln çıkmyo mu yoksa direk hata mı veriyo.1-2 kere daha dene yüklemeyi aynı sorunu verirse dosyalarda bi problem olmuş olabilir.

ctdp yi yüklemenin en temiz yoluda f1 99-02 silip tekrar yüklemek ondan sonra ctdp

direk yukarıda yazdığım hatayı veriyor.Ben f1 challenge 99-02 nin bir kopyasını başka bir yere kopyalayıp,o kopyanın üzerine kurmuştum ctdp modunu.Ayrıca f1 challenge 99-02 de 2006 moduna kadar yüklü acaba bu modlardan dolayı mı açılmadı?

Yani oyun açılıyor ctdp mod çıkıyor ekranda ama daha sonra tekrardan windows a dönüyor ve yukarıda bahsettiğim hatayı veriyor.

quote:

ben olsam hıc ctdp yüklemezdm 2007tr mod warken

Aslında 2006 modunu yükledikten sonra 2007 tr yi yüklememe kararı almıştım çünkü 2006 modu gerçeklikten çok uzaktı.Eğer bu modun gerekli düzeltmelerinin yapıldığı başka bir mod çıkarmışlarsa onlar hakkında bir fikrim yok ama ilk 2006 modu tam bir hayal kırıklığı idi benim için çünkü her aracın motor devir gücü yanlıştı ve V10 motorlar vardı hala.

Bu arada grand prix 4 te traction control açık iken bile araç çimlere çıktığında traction control kapalıymış gibi tepki veriyor lastikler patinaj yapıyor bunu önlemenin bir yolu var mı acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadrazzam -- 24 Nisan 2007; 23:39:39 >

• grand prix 4 çok oynamadım onun için bişey diemicem ama TR2006 mod la TR2007 mod karsılastırılmaz bence V8 motor war gerçekçi yapmışlar bu sefer hattta lastiklerdeki beyaz şerit bile war netteki en ii mod olarak dile getiriliyor bu sıralar mutlaka dene derim.
    ctdp mod la önceki yüklenmiş modlar çakışmış olabilir windowsa dönme nedeni genelde eksik dosyadır.tahminimce f1 i silip tekrar yukledktn snra sdce ctdp yı yuklersen sorunun ortadan kalkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rascasse* -- 24 Nisan 2007; 23:59:58 >
  • quote:

grand prix 4 çok oynamadım onun için bişey diemicem ama TR2006 mod la TR2007 mod karsılastırılmaz bence V8 motor war gerçekçi yapmışlar bu sefer hattta lastiklerdeki beyaz şerit bile war netteki en ii mod olarak dile getiriliyor bu sıralar mutlaka dene derim.
    ctdp mod la önceki yüklenmiş modlar çakışmış olabilir windowsa dönme nedeni genelde eksik dosyadır.tahminimce f1 i silip tekrar yukledktn snra sdce ctdp yı yuklersen sorunun ortadan kalkar

Bu yeni modu denemek lazım peki yeni modda ''broadcast'' alanında değişiklikler var mı?Yani televizyon grafikleri iyileştirilmiş mi?Pilotlar tur zamanları atarken dereceleri televizyon tarafından sayılıyor mu?Yoksa bildiğimiz f1 challenge 99-02 formatında mı atıyorlar yani ekranın en üstünde mi derecelerimiz gözüküyor?

• @sadrazzam modlar çakışmıştır.
  • o dediğin tv grafikleri F1 C oyunu için olmuyo yani öyle bir grafik motoru yok bu oyunun ancak grand prix 4 te yapılabiliyor dediklerin nie gp4 gbi tv layout yapmamış EA sports anlamadm
  • quote:

@sadrazzam modlar çakışmıştır.

Olabilir.Acaba oyunu kaldırmadan bu modu yüklemem mümkün değil mi?

quote:

o dediğin tv grafikleri F1 C oyunu için olmuyo yani öyle bir grafik motoru yok bu oyunun ancak grand prix 4 te yapılabiliyor dediklerin nie gp4 gbi tv layout yapmamış EA sports anlamadm

Evet bende işte bunu düşünüyorum neden yapamamış ea sports.Hatta ben siyah beyaz yerine tag ''heuer'' in klasikleşmiş sarı siyah broadcast inin yapılmasını beklerdim ea sports dan.

Grand prix 4 te harika olmuş gerçekten ''broadcast'' simgeleri hatta ekranın sol alt köşesinde devir sayacının olması muazzam.

Ancak aynı şeyi ben özellikle f1 challenge 99-02 rh2004 modunda görmek isterdim.Ea sports un bunu niye yapmadığını hala anlayabilmiş değilim.

• su an imkansız artık EA sportsun 2007 den snra FIA oyun cıkarma lisansını almasını umabiliriz.2007 de sony nin kontratı bitti yanı sony de ps2 yada 3 e F12007 çıkaramıcak.inşallah EA sports ihaleyi alır PC de yenı bir F1 oyunu görürüz.
    hayal işte
  • quote:

Olabilir.Acaba oyunu kaldırmadan bu modu yüklemem mümkün değil mi

rh mod ları varsa 99-02 dosyalarının yerine geçiyo,ctdp ise 99-02 dosyalarını kopyalayıp kendi dosyalarını oluşturur.99-02 yi silmeden yüklemek imkansız gibi bişey.
  • quote:

rh mod ları varsa 99-02 dosyalarının yerine geçiyo,ctdp ise 99-02 dosyalarını kopyalayıp kendi dosyalarını oluşturur.99-02 yi silmeden yüklemek imkansız gibi bişey.

evet rh modları var.Anlaşılan yeniden yükleyeceğiz.

Sağol cevaplar için HyperXCrossfire
    .
  • quote:

quote:

evet rh modları var.Anlaşılan yeniden yükleyeceğiz.

Sağol cevaplar için HyperXCrossfire
    .

Önemli değil ne demek.Yaşasın F1 kardeşliği

• Bir de hyperxcrossfire ve rascasse ctdp modu ile rh modlarını karşılaştırıp bir fikir söyleyebilir misiniz?Hangi mod daha iyi?

Eğer ki ralph humerich modları daha iyiyse ctdp yi hiç yüklemeyeceğim.
  • ctdp daha çok görsel açıdan ii mesela yenı monaco pistini içeriyor iyi bir bilgisayar istiyor oynatmak için.ama rh oynanabilirlik açısından çok güzel bir mod grafikleride yabana atılcak gibi değil.bilgisayarın özellikleri iyi ise ctdp yükleyebilirsin.kötü ise hiç canınını sıkmadan RH yukle.
    bi fikrin olması için
    ctdp 2005
    http://www.youtube.com/watch?v=Si12VqEoeyg
    Rh 2005

• quote:

ctdp daha çok görsel açıdan ii mesela yenı monaco pistini içeriyor iyi bir bilgisayar istiyor oynatmak için.ama rh oynanabilirlik açısından çok güzel bir mod grafikleride yabana atılcak gibi değil.bilgisayarın özellikleri iyi ise ctdp yükleyebilirsin.kötü ise hiç canınını sıkmadan RH yukle.
    bi fikrin olması için
    ctdp 2005
    Rh 2005

Rascasse öncelikle teşekkür ediyorum videolar için.

Bende rh2004 ve rh2005 modları var.Gerçekten araç grafikleri süper bu iki modda da.Ayrıca trackpack upadte lerini yapınca pistler şu an kullanılan duruma geliyor..İşte rh mod televizton grafikleri le takviye edilseydi daha iyi olurdu ama olmadı maalesef.

Bu arada rfactor hakkında ne düşünüyorsunuz rascasse ve hyperxcrossfire?

• quote:

ctdp daha çok görsel açıdan ii mesela yenı monaco pistini içeriyor iyi bir bilgisayar istiyor oynatmak için.ama rh oynanabilirlik açısından çok güzel bir mod grafikleride yabana atılcak gibi değil.bilgisayarın özellikleri iyi ise ctdp yükleyebilirsin.kötü ise hiç canınını sıkmadan RH yukle.
    bi fikrin olması için
    ctdp 2005
    Rh 2005

ya arkadaşlar ctdp ne rh ne bi sölermisiniz

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.