Şimdi Ara

Format Sonrası Kurulacak Programlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkes zaman zaman bilgisayırına format atıyor ve daha sonra birsürü program yüklüyoruz
    sizce bir bilgisayarda olması gereken programlar nelerdir a dan z ye hepsini toplamaya çalışacagım ve bir cd de toplayıp bir daha format attıgımda düşünmeden hepsini yükleyecegim yardımlarınızı bekliyorum
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• yaklaşık olarak tüm programlar format nasıl atılır bölümünde linkleriyle veriliyor hepsini cd de toplamanız bence iyi olmaz çünkü bir dahaki formatta yeni versiyonlarını yüklemeniz gerekebilir programlarda eskiyor
    Bs Player
    CCleaner
    K-Lite Mega codec
    Opera
    Winamp
    Messenger
    Adobe Reader
    Microsoft Office (2003 veya 2007)
    Limewire
    Orbit Downloader
    Nero
    Adobe PhotoShop (!)
    Winrar-Winzip
    Aklıma gelenler ve bilgisayarımda olanlar bunlar..

Ey Türk! .. Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe,Senin ilini ve töreni kim bozabilir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: empire_loups

Kaspersky Antivirus
    Bs Player
    CCleaner
    K-Lite Mega codec
    Opera
    Winamp
    Messenger
    Adobe Reader
    Microsoft Office (2003 veya 2007)
    Limewire
    Orbit Downloader
    Nero
    Adobe PhotoShop (!)
    Winrar-Winzip
    Aklıma gelenler ve bilgisayarımda olanlar bunlar..

Bence sıralamaya gerek yok.Gerekçeye göre değişen birşey bu.Mesela ;
    Adobe Photoshop,resimlerle uğraşmayacak birisi için gereksiz..Anti-Virus ve Anti-Spyware
    yazılımlarınıda sıralamak gereksiz bence.Neden derseniz ?
    O kişinin bilgisayarı nasıl kullandığına bağlı ? Dh'ye,msn takılıp müzik dinleyen biri
    için anti-virus kullanmak mecburi değildir.(tabi bunlar hepsi benim düşüncelerim).

Bence sıralamaya gerek yok.Gerekçeye göre değişen birşey bu.Mesela ;
    Adobe Photoshop,resimlerle uğraşmayacak birisi için gereksiz..Anti-Virus ve Anti-Spyware
    yazılımlarınıda sıralamak gereksiz bence.Neden derseniz ?
    O kişinin bilgisayarı nasıl kullandığına bağlı ? Dh'ye,msn takılıp müzik dinleyen biri
    için anti-virus kullanmak mecburi değildir.(tabi bunlar hepsi benim düşüncelerim).

+1 katılıyorum

Önce Driverları atmalısın... Sonra sen hangı programları daha cok sık kullanıyorsan onları koy derım

• Ben sadece bir ev kullanıcısı olarak amatör bir bilgisayarda olabilecek programları yazdım. Yoksa PS nin herkerse gerek olmadığını ya da Kasperskynin kimine göre ağır ve işini yapamıyor olarak görmesini göz önüne aldım. Sadece basit bir ev kullanıcısıda winamptı şuydu buydu bulundurur.Yoksa herkes kendi bilgisayarına gerek olacak programları bilir.

Ey Türk! .. Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe,Senin ilini ve töreni kim bozabilir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    format sonrası
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ya bugunlerde sürekli bu konu aciliyor?
    dostum arama yapin biraz. hadi onu gectim zaten olmassa olmazlardan biri antivirus'tur geri kalanlarda senın ihtiyacin olan programlardir.

mesela bende tv karti var ben sana tv kartiyla ilgili bi programi önerirsem bu yanliş olur yanı senın kullanici haritan farkli benımki farkli , digerlerinkide farklidir.
    Messenger
    Nero
    Ccleaner
    Registry Mechanic 7 ( 8 kasıyor ve kitlenme yapıyor )
    Mozilla
    Ad-aware
    O&O Defrag ( disk birleştirmek için windowsun disk birleştirme Prosundan daha iyi )
    Antivirüs. Nette işin çoksa Kaspersky yoksa Nod32 ( Bence Kaspersky İnt Security )
    K Lite Codecs pack
    BS Player
    Quick Time Lite
    İE 7
    Media Player 11
    Office
    flash_player_active_x
    Flash Player ( Mozilla için )
    İnternet Download Manager
    Acrobat Reader ve Hızlandırma eklentisi
    Direcxt son sürümü

tüm proların güncel sürümlerini kur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mussti19 -- 7 Ağustos 2008; 1:38:06 >

Orjinalden alıntı: McCarty

Ya bugunlerde sürekli bu konu aciliyor?
    dostum arama yapin biraz. hadi onu gectim zaten olmassa olmazlardan biri antivirus'tur geri kalanlarda senın ihtiyacin olan programlardir.

mesela bende tv karti var ben sana tv kartiyla ilgili bi programi önerirsem bu yanliş olur yanı senın kullanici haritan farkli benımki farkli , digerlerinkide farklidir.

+1500
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.