Şimdi Ara

exFAT ile bios güncelleme ve windows kurulum yapılır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, yeni bir usb2 usb bellek almıştım, şimdi bios güncellemek için bakayım dedim dosya türü exFAT olarak gözüküyor, biçimlendirmek istediğimde ise fat32 çıkmıyor, varsayılan olarak exFAT ve ntfs var, bu exFAT nedir, usb'yi fat32 yapmadan bios güncellemeyi ve sonrasında windows kurulumunu bu exFAT'ı kullanarak yapabilir miyim? çünkü uefi kurulum için fat32 gerek diye biliyorum.

INTEL I5 8400 | MSI GTX 1060 GAMING X 6G | MSI Z370 TOMAHAWK | CRUCIAL 2400MHz DDR4 8GB C17 x2 | COOLER MASTER MASTERCASE MAKER 5T | EVGA SUPERNOVA 850 G2 | SAMSUNG 250GB 960 EVO x2 RAID 0 | SEAGATE BARRACUDA 2 TB | CORSAIR K70 RGB RAPIDFIRE | KINGSTON HyperX CLOUD II | FSP CHAMP 1K
  • Rufus gibi yazılımlarla FAT32 yapabilirsiniz USB belleği
    Teşekkürler hocam, googleda bulduğum bir yöntemle yaptım, çalıştır, CMD'den komutlarla, usbyi FAT32'ye biçimlendirdi ama windows yükleme medyasını oluşturamadı nedense, olmadı bir de rufustan deneyeceğim.
    INTEL I5 8400 | MSI GTX 1060 GAMING X 6G | MSI Z370 TOMAHAWK | CRUCIAL 2400MHz DDR4 8GB C17 x2 | COOLER MASTER MASTERCASE MAKER 5T | EVGA SUPERNOVA 850 G2 | SAMSUNG 250GB 960 EVO x2 RAID 0 | SEAGATE BARRACUDA 2 TB | CORSAIR K70 RGB RAPIDFIRE | KINGSTON HyperX CLOUD II | FSP CHAMP 1K
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.