Şimdi Ara

Ford Mu? Volksvagen Mi? Peugeot Mu? Renault Mu? Toyota mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar bu markalardan her anlamda performans yedek parça güvenlik en önemlisi sağlamlık konusunda hangi marka en iyidir bir sıralama yaparsanız ticari ve aile araçlarla kıyaslarsak yani ford da s max grand c max renault ta grand scenic peugeot da 5008 Volksvagen de caddy yeni touran yeni sharan Toyota da verso yorumlarınızı bekliyorum

FİKRİ OLAN YAZSIN SAÇMA SAPAN BİLMEM NE YOK ŞU YOK BU YORUMLAR YAPMAYIN ADAM AKILLI YORUM YAPAN YAPSIN YOKSA BOŞ LAF KALABALIĞI YAPMAYIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dosttttt -- 5 Haziran 2012; 19:16:21 >

• ford
  • Çok saçma bir konu. Yazdığını araç isimlerini hafif ticarilerle kıyaslamanın mantığı nedir anlayamadım. İçlerinden sadece VW Caddy hafif ticaridir.
  • ford
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperdgn06

Çok saçma bir konu. Yazdığını araç isimlerini hafif ticarilerle kıyaslamanın mantığı nedir anlayamadım. İçlerinden sadece VW Caddy hafif ticaridir.

+1907

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Caddy hariç hiç biri hafif ticari değil.MVP segmenti araçlar.En iyisi diye birşey yok kişisel tercihlere göre değişir hangisinin tercih edileceği,hepsi iyi araçlar genel olarak küçük farklar ile birbirlerinden ayrılıyorlar.
  • Saçma sapan bir tercih listesi oluşturmuşsunuz o listede s maxın caddy nin sharan ın işi ne?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Volkswagen mi? Renault mu?
    geçen yıl açıldı
    Kia mı Hyundai' mi ?
    13 yıl önce açıldı
    seat mı toyota mı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ortaya karışık bir liste yapmışın. Volkswageni kafadan ele caddy hafif ticari MPV'nin yerini tutamaz. Touran ve Sharan Türkiye'ye getirilmiyor. Listeyi sorarsan otomatik takıntın yoksa C-max, Scenic, Verso, 5008 diye gider.
  • arkadaş önce konuyu düzelt cevap verelim =)
  • Saçma bir konu olmuş.
    Akademik olarak cevap verilmek gerekirse FORD ticari olarak kendini kanıtlamıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperdgn06

Çok saçma bir konu. Yazdığını araç isimlerini hafif ticarilerle kıyaslamanın mantığı nedir anlayamadım. İçlerinden sadece VW Caddy hafif ticaridir.

+1..
  • MPV'ler ticariler birbirine karismis.
    acaba 2'si de yuksek diye mi arkadas boyle bir karsilastirma yapmis
  • Ford
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.