Şimdi Ara

Ford Fiesta Sedan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ford Fiesta Sedan

Hatchback model arabalar içinde belli bir konuma sahip olan Ford Fiesta artık köklü bir değişikliğe gidiyor.
    Güney Amerika’da test sürüşünde casus fotoğraflarıyla yakalanan yeni model Fiesta özellikle kasa değişikli göze çarpıyor. 2007 ylında Guangzhou tanıtılan Verve Sedan Konsept‘in üzerine kurulu olan yeni sedan Fiesta’nın kaputtan fara doğru uzanan kısmında kamuflaj olduğu için yapılan detaylı değişikliği fark edmiyoruz ama ön kısımda büyük bir değişikliğe gidilmediği ortada.

Detroit Auto Show’ da sergilenecek olan yeni Ford Fiesta Amerikan otmobil fuarlarındaki yerini 2010 yılında alacak. 2011 model olarak piyasaya sürülecek.Yeni model Ford Fiesta Sedan’ ın Türkiye ‘de ise tam olarak hangi tarihte piyasaya sürüleceği bilinmiyor.

Casus fotoğrafları da burada:

Ford Fiesta Sedan

Ford Fiesta Sedan

Kişisel Yorumum: Sedansever halkımız tarafından fazlaca tutulabilecek bir model. Konu belki geç açılmıştır, ben yeni gördüğüm için paylaşmak istedim.

• Linea yi andirdi bana . . Buarada eski kasa fiestanin abd de sedani yokmuydu yoksa fusionun mi sedani vardi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mac3560

Linea yi andirdi bana . . Buarada eski kasa fiestanin abd de sedani yokmuydu yoksa fusionun mi sedani vardi?

Linea gibi Euro NCAP görmemiş bir aracı süpürür bence...
  • çok güzel olmuş bence türkiyeye gelirse eğer symbolün müşteri kitlesini çeker kendine bu
  • Hatchback duruşuyla daha sportif
  • focus mondeo karışımı gibi
  • Bence olmuş gibi. 206 sedan canlandı gözümde fakat alışkın olmadığımızdan olsa gerek. Fakat ülkemize gidicek bir araç...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ford Kuga seat ateca honda crv
    2 yıl önce açıldı
    Toyota corolla
    6 ay önce açıldı
    3008-renault duster.
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • güzel olmuş beğendim
  • Uygun bir fiyatta satılırsa iyi satar. Ayrıca bu aracında fiesta hb gibi sağlam olduğunu düşünüyorum
  • emanet duruyor gibi.

Hic begenmedim.
  • Ülkemizin aradığı araç. Sedancılar Symbol yerine bunu tercih ederler.
  • Bu araç polo sedan ülkemize gelmedi polo sedan da çok güzel bir araç ama nedense ülkemize gelmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mac3560

Linea yi andirdi bana . . Buarada eski kasa fiestanin abd de sedani yokmuydu yoksa fusionun mi sedani vardi?

Amerika daki Fusion , Mondeo üstü sınıfta büyük bir sedan otomobil.
    Avrupa ve Türkiye'deki Fusion ile sadece isim benzerliği var.
    Fiesta sedan ın bir kaç yıl önce Türkiye de üretilebileceği söylenmesine
    rağmen sonradan Romanya da üretilecek şeklinde yazılar çıkmaya başlamıştı.
    Önceki Fıesta gibi cam yüzeyleri/ebatları büyük olsa daha güzel bir otomobil olacak-tı.
    Şimdilki Fiesta haliyle sedanı da daha basık görünüyor.Ancak Türkiye de satılsa ciddi bir rakip olacaktır..

Yerli Araç Kullan TÜRKİYE Kazansın.Bizim İnsanımız KAZANSIN.
    http://otolist.blogspot.com
    http://otorama.blogspot.com
    http://panorama24.blogspot.com

• Gelsin Türkiye ye symbol satışlarına darbe vurur.Gerçi ben hiç beğenmedim 206 sedan gibi zorlama bir araç
  • kimler geldi kimler geçti symbol ün müşterisini çekmesi için 40 fırın ekmek yemesi lazım.

fiesta dizel 40 binden satılıyorsa bu en az 41 binden satılır

renaultta durum çok farklı

1cisi symbol halen eski üretim bandını kullanmakta clio2 tabanlı yani 33bin boş dizeli

clio boş dizeli 36200 den satılmakta

fabia sedan tutmadı, 206 sedan tutmadı, chevroletin bi arabsı vardı tutmadı, hyundai , albea daha sayamadıgım cok marka ....
  • bir zorlama sedan daha. aklıma direk fiat linea geldi. symbol e de benziyo mutasyona uğraşmış bir araba olmuş
  • en iğrendiğim arabalar şu b sedanlar. b hatchbacklerin zorlanarak sedan hale getirilmişleri , tipsiz , sıfır konfor , sıfır güvenlik. bir adabada hiçbirşey mi olmaz. albea , 206 sedan bu tanıma uyan araçlardan.
  • Türkiye'de sedan olarak iki araç bence çok satardı:

1- Polo

2- Fiesta
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.