Şimdi Ara

★★★ FOR HONOR (PS4 ANA KONU) ★★★ (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.337
Cevap
20
Favori
60.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • yusei kullanıcısına yanıt
    tek kahramanla oynuyorsan ihtiyaç yok rep 3 e kadar birikiyor zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu orochiyle kensei cok pislik olmus. Bunlara nerf gelmeli. Orochinin vurma hizi 0.1 saniye. Kirmizi yanana kadar gecmis olsun vurdu bile cayini iciyor. Bir de done done vurmasi var saga don vur sola don vur tam pislik.

    Kensei'de de 3485838281 metre uzunlukta kilic var. Oradan yetismez diyorum ama yetisiyor. Pit pit pit pit ayni yonden vuruyor yetismez diyorum hepsi yetisiyor. E git haritanin diger ucundan basla vurmaya bari. Yetisir nasil olsa.

    Ben berserkerla oynuyorum. Conqueror ile birlikte en guzel karakter olmus bence. Oyun zevki acisindan diyorum tabii. İsin pisliginde degiliz buradan da kaybediyoruz tabii. Halbuki alicaksin orochi kensei bakacaksin keyfine. Pit pit ayni yonden tek tek vura vura ne combo ne bisey yapmadan oldur gitsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 27 Mart 2017; 14:57:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HAYALET-77 H kullanıcısına yanıt
    Açıklayıcı yararlı bi yazı olmuş. Benimde severek oynadığım oyundur ama ubinin oyunlara Server açmak yerine p2p kullanması akıl işi değil bıktırdı yani. R6s de aynı bu da. Benim netim iyi ama karşıdan birinin neti kötüyse ve oyun ondan kurulduysa oyun içinde veya başında atması işten değil. Üst üste aynı şey olunca da soğutuyor oyun.



    Hafta sonları genelde çoğalıyor bu hata. Trden oyuncular çok, malum tr den girince bu sıkıntıyla karşılaşma olasılığı çoğalıyor.



    Arkadaşla satma fikri girmişti zaten bundan dolayı akşam da 4 maç üst üste oyun ortası atınca yeter dedik. Elveda honor..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dante kullanıcısına yanıt
    o orochi pislik duruşunda meymenet yok alkolik gibi kensei babaya laf yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 gündür sinir harbi yaşıyorum 3 e tek dalmak nedir insafsızlar semazen gibi döne döne vuruyorlar kaçmaktan baş parmağım helak oldu. Bizim arkadaşlarda kaçıyor sürekli neymiş taktikmiş başlarım öyle taktiğe ben direk taarruz bam güm dalıyorum benim arkadaşlarım ölüyor taktik yapıyorlar güya. Sonra adamlardan kaçacağım diye ayaklarım bir tarafıma vura vura koşuyorum. Nerede bu oyunun adaleti !?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BitterliLokum -- 28 Mart 2017; 1:24:15 >
  • Yeni başladım oyuna Samurai sınıfı ile. Story modunu oynuyorum iyi gidiyor. Oyunu çok beğendim uzunca zamandır butürt oyunlara bir açlık vardı gelmiyordu bu tarz oyunlar.



    Pro'da 4K Tv ile oynuyorum gayet akıcı oyun fps düşüşleri vs yaşamadım grafikleri zaten çok iyi derecede.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BitterliLokum

    3 gündür sinir harbi yaşıyorum 3 e tek dalmak nedir insafsızlar semazen gibi döne döne vuruyorlar kaçmaktan baş parmağım helak oldu. Bizim arkadaşlarda kaçıyor sürekli neymiş taktikmiş başlarım öyle taktiğe ben direk taarruz bam güm dalıyorum benim arkadaşlarım ölüyor taktik yapıyorlar güya. Sonra adamlardan kaçacağım diye ayaklarım bir tarafıma vura vura koşuyorum. Nerede bu oyunun adaleti !?

    Adalet istiyorsaniz elimination veya brawldan baska moda girmemeniz gerek. Tabii bunlarda da karsisindakini olduren adam bosta kalinca diger arkadasina yardima gidiyor. Yine 2'ye 3'e bir kaliyorsunuz.

    Ama bu modlari oynayan cok sayida "serefli" oyuncu var. Yani birini oldurunce arkadasinin yanina gidip sadece izliyor. Arkadasi olurse devam ediyor. Bizim de takim olarak yaptigimiz sey bu. Tabii karsi takim bize onursuzluk yaparsa diger roundda ayni cevabi veriyoruz.

    Ama hepsinin aksina skirmish ve dominion modlarinda onur ve seref hic beklemeyin. Bu modlar ergen modudur. Bu modlarda teke tek karsilasmak isteyenleri pek bulamazsiniz. Tek kaldiklarinda hemen tavuk gibi arkadaslarina kacarlar. :)) Zaten skirmish dominion oynayanlarla teke tek kalip kacmasina firsat vermeyip dovusmesi icin zorladigimda cok kolay yatiriyorum cunku cok beceriksizler. Tek yaptiklari vurmak. Ne guard ne bisey. Komboya basladiniz mi 3 saniyede yatarlar :) Bunlardan bazilari da guard acmaya calismaktan veya asagi atmaktan baska bir sey yapamiyorlar. Eh bu beceriksizlik yuzunden de arkadaslarindan medet umuyorlar bu modlarda. Canlarim :)

    Sozun ozu benim oyunda en keyif aldigim mod elimination oldu. Digerleri sinir harbi yasatiyor yukaridaki sebeplerden dolayi. Eliminationda oyunu ciddi ve cok cok saglam oynayanlarla karsilasiyorsunuz ve muthis heyecanli maclar oluyor. Ben daha tek bir damage veremeden beni yatiran kim olduysa hep eliminationda oldu. Bir sey yapamayacagimi anliyorum resmen o kadar iyisine denk gelince. Takdirle karisik bir teslimiyet icine giriyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 29 Mart 2017; 5:20:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • arkadaşlar oyunu yeni aldım bir şey sormak istiyorum. Bu events diye bir şey var sezon galiba ama ben giremiyorum bir nedeni var mıdır? Bir bakıyorum 1 saat sonra başlayacak diyor bir bakıyorum 13 gün var bitmesine diyor. bir türlü çözemedim nasıl girildiğini. Yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim.
  • alirefo kullanıcısına yanıt
    belirli zamanlarda gelir o girilcek bir yerde değil hiç birşey yapmasan yine ödülü alırsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kurusasan K kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bilgi için. Diğer mod lar gibi girilen bir şey sanıyordum ben. Ödülde geldi fark ettim.
  • Bu bağlantıya ne olmuş yahu 10 oyuna girdim 10'unda da attı İlk çıktığı zaman sıfır sıkıntı ile oynuyordum niye böyle bu oyun yahu
  • Proob kullanıcısına yanıt
    bir oyna bukadar sinirlenip bu kadar çok oynadığımı bilmiyorum bazen kanser eder.tek vurusta öldüren revange açan elemanlar var birde bu ara

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu baglantı sorunlarını nasıl düzeltmezler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • For Honor'a Boykot



    https://forum.donanimhaber.com/for-honor-a-boykot--125165980#125166946

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realthing -- 30 Mart 2017; 13:36:7 >
  • xleonhart kullanıcısına yanıt
    Ben burada bahsedilen neredeyse hiç bir sorunla karşılaşmadım (PC de oynuyorum). Evet multiplayer da sorunlar, kopmalar yaşanıyor ama mesela ben akşam 8-9 gibi oyunun başına oturup 3-4 e kadar soluksuz oynuyorum. Arada kopmalar da oluyor evet ancak 5-6 saat boyunca oyunun tadına varıyorum. Kopmalardan dolayı oyunun başından kalkmadım, bağlantı problemi nedeniyle beklemeler yaşamadım. Siz nasıl sorunlar yaşıyorsunuz arkadaşlar? Yaşadığınız sorunların benzerlerini başka oyunlarda yaşamıyorsunuz sanıyorum. Cidden soruyorum; bu oyunu beğenmeyenler hangi oyunları oynuyor? Ne oynuyorlar da şu oyunu beğenmiyorlar gerçekten merak ediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realthing -- 30 Mart 2017; 14:8:21 >
  • Benim Nat Type Open da ve Şuana kadar oyundan atma yaşamadım inşallahda yaşamam.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • realthing kullanıcısına yanıt
    aynen katılıyorum ps4 de yalan yok 100 oyunda taş çatlasa 2 hata oluyor ama biraderim de oynuyor onda kopmalar oluyor benden daha çok, kesintisiz 5 6 saat oynuyorum ama kopmalar zaten ust uste oluyor taş gibi oyun normal oyuncuyum bazen aklımı aldıklarında sinirlenip kırasım geliyor takımlada alakalı elbet 1e 4 1 e3 kaldınmı zor tabi revenge de bir yere kadar yalan yok çevremde çok alan var çogu bıraktı bırakmayanların çoğuda beceremiyor oynarım aga ben diyenlerde ekleyebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunu almayı düsünüyorum arkadaşlar bırkac konuda fikrinizi almam gereklı. örneğin oyunda p2w gibi bir durum söz konusumu? bağlantı problemi lag vs gibi durumlar varmı? yeni başlayan için tavsiye edecegınız hero skill vs bırseyler varmıdır?

    sonuç olarak tavsıye edıyormusunuz arkadaşlar?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veterangamer -- 30 Mart 2017; 21:52:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben şiddetle tavsiye ediyorum üstadım. Ama zor bir oyun. Bırakanlar, oyunu beğenmedim diyenler de bana kalırsa belirli bir seviyenin üstüne çıkamadıkları için sıkılıyorlar. Oyun ciddi mesai isteyen bir yapıya sahip. Öyle vurdum kırdım yapamıyorsunuz.

    En büyük problemi çok yüksek seviyeli oyuncularla, yeni başlayanları karşı karşıya getirmesi. Pvplerde ranked sistemini biraz daha dengeli ayarlayabilirlerse sorun kalmaz.

    P2w yeni başladıysanız var gibi görünüyor ama oyuna hakimseniz adam itemın kralını da alsa ve oyunda yeniyse hiç şansı yok. Sizin zaten ortalama bir oyuncuyu yenebilmeniz için oyunu kavramış olmanız, aynı zamanda bir veya bir kaç karakterle oynanışı çözmüş olmanız gerekiyor.

    İlk çıktığından beri neredeyse hergün oynuyorum lag problemi bir kaç kere yaşadım. O da duelloda karşımdakilerin internet bağlantıları kötüydü.
    Bağlantı problemi de arasıra yaşanabiliyor. Çok yaşayanlar da varmış ama ben ilk günden beri 4 kişilik sürekli oynadığımız ekibimizde çok fazla bağlantı probleminden şikayet eden görmedim.

    Oyuna başlangıçta zor karakterler seçmemeye çalışın. Conqueror, warden, raider, warlord gibi karakterlerle başlayabilirsiniz. Peacekeeper, Kensei, nobushi, berserker ustalaşması çok zor karakterler. Skill olarak başlangıçta unblockable hamleleri kolay yapılabilen karakterlerle başlamak mantıklı. Eğer hırslı bir oyuncuysanız, daha iyisini yapmak istiyorsanız muhakkak pratik yapmalısınız. Arasıra girer oynarım diyorsanız, 4v4 oyunlara girip teketeklerden uzak durmalı, gruptan kopmamalısınız.

    Sonuç olarak, oyun çok ama çok iyi bir oyun. Hatta muadili şu anda yok diyebiliriz. Ancak oldukça zor. Çok iyi oynadığınıza emin olduğunuz bir anda karşınıza öyle adamlar çıkıyor ki ben boşa oynamışım diyebiliyorsunuz. Ben her seferinde üzerine koymak için uğraşıyorum, pratik yapmaya çalışıyorum fırsat buldukça.




  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.