Şimdi Ara

★★★ FOR HONOR (PS4 ANA KONU) ★★★ (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.338
Cevap
20
Favori
60.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar an itibariyle giremiyorum server hatası veriyor for honor servers are unreachable at this time diyor bu nedemek?
  • silverlion kullanıcısına yanıt
    güncelleme geldi ufak belki ondandır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PK - Orochi - Warden full oldu. Artık gürbüz dayı öğrenme zamanı.. Topla 5. maç yaptım 2 tanesini sizinle paylaşıyorum.

    Not: Yaptığım hatayı tekrar izlerken farkettim rakibi köşeye alınca fast attack girmek lazımdı. Baya stamina harcamışım. Aldığım round'u verdim :(

  • Oyun icin genel bi rehber var mi reputayion loot filan vs. Oynanis olarak demiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar rainbow daki gibi mi olacak dlc sistemi? Puan kasarak acabilecekmiyiz karakterleri? Gold alsam baska hesapta calisacagini sanmiyorum. Malum ubi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu oyunu almayı düşünüyorum ps4 için ama çok olumsuz şeyler okudum internette farklı sitelerde 200 lira dolaylarında bir parayı bu oyuna verdiğine değer mi? dh'ye diğer sitelere nazaran daha çok güveniyorum da buraya sormak istedim!
  • XibalbaTM kullanıcısına yanıt
    hocam bu dönem oyunlarını severim diyorsan parmaklarda hareketli ise güzel oyun ben bf ciyiyim mesala 14 şubattan beri 2 kere girdim ha bağlantı hataları yokmu var eksikleri yok mu var fiyatı ucuzladı biraz ben kardeşlikle aldım pişman degilim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parmaklar da sorun olmaz orta cag oyunlarini sevdigim icin ozellikle merak ettim aslinda da ubisofta guvenemiyorum pek simdi online olunca pay to win gibi bi olay varsa bulasmak istemem o yuzden sordum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XibalbaTM kullanıcısına yanıt
    alakası yok hocam 108 armor olsa ne olcak bazılarının domide sabahtan akşama koyup 3 gün sonra armorları düzüyorlar basıp parayı yokmu var böyle itler eğitim yapan erle kantinci gibi düşünjabbanın videolarını izle başta şuursuzca paralarını harcamazsan kısa sürede sende yükseliyorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu feyk olayını çözemedim bilen birisi anlatırsa sevinirim vurur gibi yapıp vurmamayı buyüzden çok damge alıyorum:)
  • NuuL kullanıcısına yanıt
    bırak feyk işleri önce bam güm dal olmadı kaç

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler tüm karakterleri açtım 4k steel im var 45 biriktirirsek season pass alabiliyoz mu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NuuL

    Arkadaşlar bu feyk olayını çözemedim bilen birisi anlatırsa sevinirim vurur gibi yapıp vurmamayı buyüzden çok damge alıyorum:)




    Heavy atak sonrası yuvarlağa bas. Feyk attığın yönü hemen değiştirip isabetli vuruş yapabilirsin. 👍

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kurusasan

    alakası yok hocam 108 armor olsa ne olcak bazılarının domide sabahtan akşama koyup 3 gün sonra armorları düzüyorlar basıp parayı yokmu var böyle itler eğitim yapan erle kantinci gibi düşünjabbanın videolarını izle başta şuursuzca paralarını harcamazsan kısa sürede sende yükseliyorsun.

    Bende yeni başladım realistic story ve İki gündür de oynuyorum 12k steel 11 kutu oldu 😎😎



    Faction 3 olunca gömücem hepsini şuan 0a 13um.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Not Today! kullanıcısına yanıt
    story i yapınca oyun içi para mı kazanıyoruz ona göre yapim şunu (herhangi bi zorluk modunda yapmak gerekiyor mu ?)
  • Herkese Merhabalar.

    Öncelikle oyunun satışa çıktığı tarihten itibaren yorum yazan ve bilgilendirme yapan herkese teşekkür ederim hepsini tek tek okudum ve güzel bilgiler vardı.

    Oyunu yaklaşık 24 gündür 5-6 kişilik arkadaş ekibimle birlikte günde 10 saatten fazladır PS4'te oynamaktayım.

    Bu süreç içinde öğrendiklerimizi ve yaşadıklarımızı paylaşmak isterim.Uzun sıkıcı ve karışık bir yazı olursa kusurumabakmayın şimdiden.

    Öncelikle oyunun hikaye konusu kısa 3 kahraman sınıfının tüm haritalarında her kahramanla oynama tanıma imkanı vermekte.
    Bu hikaye kısmında kırılacak ve bakılacak objeler var.Bizim hikayedeki amacımız bunlara ulaşmak ve online kısmında kullanmak üzere hediye kutularını elde etmek. Hikaye kısmını tüm objeleri bakarak ve kırarak tamamladığınızda hemen hemen toplamda 7-10 arası kutu elde ediyorsunuz bu kutuların her biri online kısmında premium pack açmanızı sağlıyor. Premium pack te size karışık halde zırh ve silah itemleri kazandırıyor. Hikaye modunu iki kişi ile oynayabiliyorsunuz. Biz 4 kişi olabildiğini duymuştuk ama 2 kişiden fazlasını kabul etmedi. Ayrıca hikaye bitince yanlış hatırlamıyorsam 3000 yada 4000 oyun içi para olan steel veriyor.Bizler gaza gelip ilk itibar seviyesini kazanınca hepsini açtık paraları harcadık :) tavsiyem kesinlikle 5. itibara gelene kadar tüm steel ve hediye kazandığınız kutuları saklayın kullanmayın. çünkü itibar 3-4-5 ile birlikte savaş sonrası ve kutuyla-parayla açtığınız gear paketlerinden çıkan zırh ve silay eşyalarının leveli 15 olmaya başlıyor. paranızı ve hediye kutularınızı bu dönemde kullanmak en iyisi.

    Oyunun online kısmında olan tüm bölümleri botlara karşı şekilde de oynayabiliyorsunuz. biz 4. itibara gelene kadar bot ağarlıklı oynadık. o sahede hem level kastık hem steel kazandık hem de karakter kombolarına alıştık.

    Oyundaki modlar kısaca 1-1 , 2-2 , 4-4( burada farklı özelliklerde 3 ayrı mod bulunmakta)

    1-1 ve 2-2 olanlar düello bunları oynarken oyun içi yükseltilen silahlar ve zırhlar geçersiz kalmakta herkes sıfır karakter özelliğinde.( custom maç bölümünde arkadaşınızla yada bota karşı oyun kurup tüm özellikleri açabilirsiniz)

    4-4 olanlarda tüm yükseltmeler aktif ve dananın kuyruğu burada kopmakta.

    4-4 gerçekten sinir harbine dönüşmekte 1-4 gibi karşı rakibe kıstırılabilirsiniz biz bayağı bir kıstırıldık dayaklar yedik küfürler ettik malesef oyunun ismi her nekadar "onur için" olsa da oynayanlar 1e4 saldırınca çekinmeden bu konuda pek duyarlı oldukları söylenemez :) ancak oynadığımız karakterlere uygun teçhizat seçimleri ve yükseltmeleri yakaladığımız için artık 3e karşı tek dalabilmeden çekinmiyoruz:))

    Oyun sabır-strateji ortaklığında mentalite istiyor bam güm dal tüm tuşlara bas hızlıca pek yemiyor. kombolar için tuşlara fazla basan değil zamanında basan öne geçiyor. sabır kısmı hele bağzen sinirden el ayak titretebilir ( en azından bizde öyle). Genelde oyun için "oynaması kolay ustalaşması zor" diye yorum yapılıyor ve bence doğru bir yorum:)

    Oyunda itibar ve level var. Her 20 level 1 itibar ediyor. itibar arttıkça silah ve zırh eşyaları yüksek levelde çıkmaya başlıyor.COD B. Ops 3 gibi kazandıklarımız sıfırlanmıyor kesinlikle kazanacaklarınızın leveli yükselmeye başlıyor itibarla birlikte.Ben ilk karakter LAWBRINGER'da 3. itibarda tüm steel ve hediye paketlerimi harcamıştım. Pişman oldum:) 2. karakterim NOBUSHI'de 5. itibarda paramı harcadım ve istediğim nitelikte eşyalara sahip olup onları yükselttim.o vakte kadar girdiğim savaşlar sonrası oyunun hediye ettiği işime yarayan eşyaları kullandım.İşe yaramayanları bozdurdum(itemlere level atlatmak için para ve bozulan eşyalardan kazanılan zımbırtıda gerekli). işe yaramayan birbirinin aynı olan eşyalara sinirlenmeyin bozdurun para kadar değerli ve gerekli çünkü.


    oyunda şuan 3 sınıf ve her sınıfta 4 karakter bulunmakta. her sınıfın ilk karakterleri(vunguard hero) herkese açık. diğerleri 500steel e açılıyor. ancak o 500 vermeden de denenebiliyor. custom maçta yada onlinede her karakteri satın almadan seçip oynanır ancak savaş sonrası kazanılan eşyalar vs çöpe gider.

    her sınıfın ve her karakterin farklı özellikleri var. kimi karakterlerin defansı sağlam kontra atak özellikli, kimisi defans zayıf atağı güçlü kimisi hızlı hamlelesi var, sabit değil geçici guard alıyor(assasins sınıfı karakterler) kimi zayıf ama zehirli vuruşları var ve tüm karakterlerin kısa-orta-uzun mesafe vurabilme farklılıkları mevcut.Ayrıca her karakterin etkili-zayıf olduğu oyun modları ve rakip karakterlerde bulunmakta.

    seçtiğiniz karakterin üstünde kısa özellik tanımı var örneğin NOBUSHI uzun mesafe ve dominion modunda etkili, LAWBRINGER kontra atak ve engelleyici ve düellolarda etkili olması gibi.bu sebepten karakterinizin özelliklerine uygun silah-zırh seçimleri yapın ona göre geliştirin.

    bir de oyunda son bir bölüm var.Bu bölüm tüm oyuncuların(ps4-xbox-pc)etki edebildiği ortak savaş alanı.Oyuna başladığınızda samuray-şovalye-viking sınıflarından birini seçiyorsunuz.Bu sınıf oynayacağınız karakterlere değil size etki ediyor.Samuray sınıfını seçtiniz diye sırf samuray sınıfı karakterle oynama gibi zorunluluk yok yani.

    herhangibir oyun modunda ister botlara karşı ister gerçek oyunculara karşı olsun oyun bitiminde ready denen ekranda seçtiğiniz sınıf adına ortak savaş alanına asker gönderiyorsunuz.asker sayısı maç performansına göre artmakta.aynı maçtan çıkmadan hazır deyip devam ettikçe %20 artmakta.(maçı yaptığınız haritanın içindeki yerlere asker koyarsanız %20den faydalanıyorsunuz sadece). ortak savaşın 5 raundu var ve yanılmıyorsam her raund 4-5 gün sürüyor ve raund sonunda kazanan sınıf belirleniyor.eğer siz raundu kazanan sınıftaysanız raund bitiminde steel yada premium paket açma kutusu kazanıyorsunuz.Burada nekadar kazanacağınız ortak savaşa gönderdiğiniz asker-fayda durumuna göre değişmekte. 5 raundun sonunda galip gelen sınıfa ait oyunculara eşsiz hediyeler verilecek-miş ( oyunda şuan 3. raund oynanmakta ve kimse daha göremedi galiba eşsiz hediye olayını ubisoft belirtmişti). asker gönderme işlemini yaparken dikkat edin.Oynadığınız oyun modundaki haritada sizin sınıfınızın savaşı varsa oraya koyun eğer bu yoksa geride olduğunuz diğer savaş bölgelerine gönderin.ve her savaş bölgesinde yüzdeler vardır mümkün oldukça yüzdeleri yakın olan yere gönderin askeri.Sonuçta asker sayısı kadar askerin faydalı olmasıda çok mihim. Örneğin dominion oynadınız maç bitti sonraki maç için hazır demeden önce DELPOY WAR ASSETS denen yere girip ortak savaş haritasında dominionun olduğu yere girin bakın %49-%50 geride olduğunuz yada %51-%48 önde olduğunuz savaş alanına gönderin askerleri fayda sağlaması için. Eğer asker göndermeyi unutursanız o da sorun değil savaştan kazandığınız asker miktarı nekadarsa, sizin sınıfınızın tüm savaş alanına eşit olarak oyun otomatik dağıtmakta.bunda tek kaybınız faydalı yer seçeneğini kaçırmanız.

    oyunda birçok kişi ki yeri geldiğinde bizde yapıyoruz ister istemez dominion -bot modunda oyunu açık bırakıp level kasıyorlar. biz başlarda saat uykuyla kasarken bunu yapan yüzlerce oyuncuyla karşılaşınca ister istemez bizde arada sırada yapmaya başladık.başlarda bunu yapana kızıyorduk ancak o maçta daha çok adam öldürüp daha fazla ep ve ortak savaşa daha fazla asker yollamamıza fırsat yarattığı için avantaja çevirmeye başladık.

    Ben arkadaşlarımla birlikte oyunu genel olarak gerçekten sevdik. Grafikler oynanış bize sevdirdi ancak oyunun başlıca ve bir numaralı soğutma sebebi betada da tam sürümde de yaşadığımız server hataları. inanın illallah ettirdi. oyun kendi serverini değil oyuncu üzerinden server kurduruyor. Benim internetim 50mbs ping değeride olması gerektiği gibi, diğer arkadaşlarım da almanya hollanda danimarka gibi ülkelerde yaşıyorlar ve onların da interneti gayet iyi ancak hepimiz serverdan atma sorununu yaşıyoruz.hani bir iki defa değil üst üste 5-6 defa attığı çok oluyor 12 saatlik oyun süremizde toplamda en az 1 saatimiz her gün bu server atma sebebiyle heba olmakta. bu durum hepimizi bırakma noktasına getirmedi değil ama verdiğimiz onca emeğe ve oyunun aslında gerçekten güzel olması sebebiyle bırakamıyoruz -şimdilik- ama çözüm bulamazsak hepimiz bırakacağız.

    Eğer içinizde bu durumun çözümünü bilen uygulayan ve sorundan kurtulmuş olan birileri varsa mutlaka yardımınızı rica ediyorum :)

    Yazım can sıkıcı geldiyse özür dilerim hakkınızı helal edin.

    İyi Oyunlar Herkese




  • Not Today! kullanıcısına yanıt
    domi ve skirmirsh oyna hocam aiye karşı hem xp hızla artar hemde karakterinin oyun stili gelişir botları oyun olarak küçümsüyorlar genelde level 2 bir iki bot varsa oyunda kontrolü kırdırır adama hemde bu sayede yavaş yavaş güçlendiğin armor güçlerini test etmiş olursun örnek domi modunda nabushile oynarım zaten hızlı bir karakter full hız bastığın zaman armora fırtına gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurusasan -- 27 Mart 2017; 0:32:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HAYALET-77 H kullanıcısına yanıt
    hocam 1 2 kişi dursun eyvallahta 3 kişi bedava kasınca acayip uyuz oluyorum küfürü basıyorum oyun uzasın yada sinirimi almak için ya onları öldürüyorum yada oynu çevirmeyi deniyorum tek başıma çeviremedim malasef ama başaracam birgün şuan 12 bota kadar alıyorum ama 4 bota karşı bir yerde tıkanıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yusei kullanıcısına yanıt
    ordaki paraya ihtiyaç yok haberin olsun ama ben iilla hikaye bölümünü bitircem diyorsan ayrı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kurusasan K kullanıcısına yanıt
    nasıl yani ? ihtiyaç yoktan kasıt nedir online içeriklerde kullanamıyo muyuz yoksa zaten para rahat kasılıyo diye mi söylüyosun ?
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.