< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 27 Ocak 2023; 23:45:46 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
tarafsız gözle söylüyorum ( ne toyota m var ne ford um) focus un corolla dan kaliteli olduğunu düşünmüyorum ikiside eksileri ve artıları ile standart bir C segmenti kalitesi sunuyor focus corolla dan kaliteli diyen kendini kandırır. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Baban Ford alınca Ford da övmeye başladın he... Ford aldık 2. Elde diğerleri kadar kazandırmadı hezeyanı https://forum.donanimhaber.com/focus-neden-bu-kadar-pahali--143780985 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FurkanEmir411 -- 28 Ocak 2023; 13:24:27 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
450ye 1.33 corolla satılıyor 2017,kim ne yapsın mezar gibi 12 yaşında focusu < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 28 Ocak 2023; 14:30:56 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Harbiden mezar gibi , bir tabutun içine girmiş gibi klostrofobik. Hele benim gibi boyunuz uzunsa , hiç sığamazsınız. 165-170 boyundaki adam kullanır anca. |