Şimdi Ara

Focusların diğer rakiplerine göre çok daha ucuz kalması (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
1
Favori
4.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    206 hangi motor ve şanzıman?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 1.4 tdci :)))) manuel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 27 Ocak 2023; 23:45:46 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu paraya sıfır km, 5 yıl garantili egea varken 10 yaşında 12 yaşında araba almak daha ilginç. Hiçbir Avrupa ülkesinde sıfır egea ile 10 yaşında Focus veya corolla aynı para değildir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • QRX kullanıcısına yanıt
    Bizim egea aldığımız paraya adamlar Ford pejo aldığı için öyle oluyor :)) Onların aldığı fiyata Ford verilsin kim bakar egeanın yüzüne. 2022 model araç rampada 2 ye düşüyor rezillik.

• QRX kullanıcısına yanıt
    Yanlış öneri sen 1.4 egayi ile focusu kiyaslayamazsin 1.6 en dolu 2017 model egea ile 2014 model en full focus aynı para sen 1.6 ile kiyaslayacan

• Astrada bu şekilde

• Sıfırların fiyatları almış başını gidiyor.Onlara diyecek birşey yok.Ama 10-15 yaşındaki bir golfe,megane'a,focus'a,astra'ya,308'e,corolla'ya....vs vs daha başka hangi marka varsa 300-400-500000 lira para vermenin hiçbir akılla ve mantıkla izahı yoktur.İster corolla olsun ister focu,ister audi olsun bu arabaların hepsi de 10 yılı geçtikten sonra parça ömürlerinin sonuna gelmiş,her an arıza çıkarmaya meyilli araçlardır.Ha bu fiyatlara bulunamıyor diyebilirsiniz.Memlekette bu kadar enayi,avanak olduğu müddetçe bu tenekeler sürekli böyle ulaşılmaz olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tarafsız gözle söylüyorum ( ne toyota m var ne ford um) focus un corolla dan kaliteli olduğunu düşünmüyorum ikiside eksileri ve artıları ile standart bir C segmenti kalitesi sunuyor focus corolla dan kaliteli diyen kendini kandırır.

• Sebebi cahillik. Bu kadar net durum. Hiç kimse yani en azından büyük çoğunluk, araç alırken sizin gibi araştırmıyor. Bilmiyor. Amcası, eniştesi, arkadaşı şu almış bu almışla işler yürüyor. Ön yargılar devreye giriyor. İnsanların çoğu basit ve net düşünmeyi sever. Detaylı düşünceye gelemez. Gözle görülebilir olanı, gözüne sokulanı anladr. Macera aramayı sevmez. Toplumun çoğunluğunun kabul ettiği algı onun içinde doğrudur. Sürü psikolojisi hakimdir. Onun için Ford vs. ikinci elde düşük fiyata gider. Algı önemlidir.

• Moueson kullanıcısına yanıt

Baban Ford alınca Ford da övmeye başladın he... Ford aldık 2. Elde diğerleri kadar kazandırmadı hezeyanı

https://forum.donanimhaber.com/focus-neden-bu-kadar-pahali--143780985

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FurkanEmir411 -- 28 Ocak 2023; 13:24:27 >
  • Focus 2 ve 2.5 Şasi olarak döneminin Volvo S40'larıyla, motor olarak da o dönem Mazda, Peugeot, Volvo, Mini ve Ford tarafından kullanılan TDCİ ya da HDI motorlarla satıldı. Ortak motorlar dizel olanlar için geçerli.

Şasi Focus 3 ile beraber sanıyorum Ford'a özgü hale geldi. Fiesta ve Ka gibi modeller de döneminin Mazda 2'sinin ve Fiat 500'ünün platformunu, şasisini kullandı. Benzer şekilde Opel Adam da Fiat 500 şasisi kullandı.

• blueSKYLINE kullanıcısına yanıt

450ye 1.33 corolla satılıyor 2017,kim ne yapsın mezar gibi 12 yaşında focusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 28 Ocak 2023; 14:30:56 >
  • en1gma kullanıcısına yanıt

Harbiden mezar gibi , bir tabutun içine girmiş gibi klostrofobik. Hele benim gibi boyunuz uzunsa , hiç sığamazsınız.

165-170 boyundaki adam kullanır anca.

• Corolla sorunsuzlugu diyince diğer atmosferik manuel araclar sorunluymus gibi oluyor lakin arada hiçbir fark yok.

• Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt
    Model yılı ile motor gücü arasındaki ilişkiyi çözemedim. 2022 yılında 68 hp sce clio satıldı yine 1.0 atmosferik ibiza satıldı. Bu araçlar 2022 model olarak aynı rampada 4. Vitesle mi çıkıyor merak ediyorum.

• ALPHA LION KING A kullanıcısına yanıt
    İlişki şuki çağdışı motor yani. Hiç olmaması lazım. 1.0 turbo motoru kaldırıp attı adamlar. 1.4 atmosferikle devam ettiler. Yani 1.0 versiyonu vardı bu aracın.

• Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt
    Vardı da ötv dilimini düşünüyorlar sanırım. Maliyeti birkaç bin arttirsalar bir yüzde 10 vergi biniyor arabaya. Asıl sorun vergi sistemi bana sorarsan.

• ALPHA LION KING A kullanıcısına yanıt
    Değilse egeayı gömdüğümden değil. 1.0 olanını da kullandım. Hesaplı denk getirsem gözünün yaşına bakmam alırım. O arabanın hakkı 1.0 turbolu motor.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.