Şimdi Ara

Fluence mi Fiat bravo mu? [SS]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar öncellikle ikiside dizel otomatik ikiside aynı fiyat aralığında. Yol tutuşu konfor yakıt açısından uzun yol performansı falan nasıldır? Yakısıklılık acısından. Donanım acısından baktıkmı fluence önde görünüyor. Bu araçları kullanmış yada bilgi sahibi arkadaslardan benimle paylaşmalarını rica ediyorum.

Bravo 120 hp 300 tork.

Fluence 110 hp 240 tork.

Not: aynı Fiat aralığında araç önerebilirsiniz benim gözüme çarpan araç bunlar.
     Fluence mi Fiat bravo mu? [SS] Fluence mi Fiat bravo mu? [SS] Fluence mi Fiat bravo mu? [SS]
     Fluence mi Fiat bravo mu? [SS] Fluence mi Fiat bravo mu? [SS] Fluence mi Fiat bravo mu? [SS]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adalande -- 9 Eylül 2014; 0:55:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• konfor uzun yol konusunda fluence önde, yakıtı da iyi, donanım da senin maddi durumuna bakar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

konfor uzun yol konusunda fluence önde, yakıtı da iyi, donanım da senin maddi durumuna bakar

2. El düşünüyorum hocam. Privilaqe donanımı full oluyor sanırım 45 bin tl civarı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Adalande

quote:

konfor uzun yol konusunda fluence önde, yakıtı da iyi, donanım da senin maddi durumuna bakar

2. El düşünüyorum hocam. Privilaqe donanımı full oluyor sanırım 45 bin tl civarı.

Değiştirildi ben sıfır sandım. Mantıklı seçim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkprlk35 -- 9 Eylül 2014; 0:58:35 >
  • Ikiside degil. Eski kasa cam tavanli beyaz 308 .. Illa bunlar olacaksa bravo bence. O ucube fluence para verilmez

Istediginiz kadar begenmeyin. O ucube arabaya para verilmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 9 Eylül 2014; 13:19:02 >
  • quote:

Hic Bravo surdunumuz mu?Ikisinide kullanan olarak Bravo yu fluanc ile karsilastirmak dahi hata.Bravoyu tek gecerim.

• fluence ( ne zor isim arkadaş) yol tutuş fakiri. bravo yarım otomatik. manüel olsa bravo denir de. bilemedim şimdi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jetta mi C4 mu Corolla mi?
    5 yıl önce açıldı
    İ20 mi Clio mu? Aveo mu? Yada?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yakışıklılık görecelidir fluence bana kalırsa çok tipsiz dizel oto fluence kullandım araç 45 binde tavanin arka döşemeden sesler geliyordu araba uzun yol aracı birde oda full versiyondu anahtarsiz çalıştırma giriş navigasyon vs navigasyon hakkında arkadaşım hiç doğru göstermedi uzun yolu gösterdi diyip duruyodu.

Bravonun artılarına bakarsak motorda önde full pakette cam tavan dönüş farı ses sistemi hill holder gibi donanımlar standart ve fluenceden daha yakışıklı duruyor
    Fluence için anahtarsiz giriş çalıştırma hill holder varmı bilmiyorum geniş bagaj ve diz mesafesi.

Bagaj lazım derseniz her köşede olan fluenceyi tercih edin derim ama diğer durumlar için bravo..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 40-45 bin tl vermeyin bu arabalara jetta octavia golf passat bakın
  • Fluence temiz bulursan al.Bravo nun şanzımanı rezalet
  • fluence ile 900 km yoldan dun geldim, oncelikle istanbul disinda kullanacaksan fluence kesinlikle, neredeyse bir crossover gibi yerden yuksek. ben gokceadaya gittim. koyleri dolastik cok kotu yollara girdim ciktim hic bir yerini vurmadim, anadolunun yollarina ve istanbulun cukurlarina cok uygun. yol tutmuyor diyenler lastik havalarini kontrol ettirsin onler 35 arkalar 32 olacak cogu lastikci onu arkayi ayni basiyor . araba cok konforlu asla gittigi hizi belli etmiyor motoruda gayet guclu. bagaj devasa 2 kisi rahat uyur icinde. ayrica cussesine gore manevra kabiliyetide cok basarili. sirketler aliyor diye fluencenin hakkini yiyorlar. tam aile arabasi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle Fluence yerine Megane 3 ile kıyaslaman daha yararlı olur.
    Soruna gelirsek biri hatchback, biri sedan, bravonun sürüş özellikleri ve kalitesi daha iyidir, fluence az yakar ferahtır vs. vs. uzun yolda konforludur. Tercihlerini buna göre yapmalısın ikinci elde de fluence daha kolay satılır. Fluence sahibi olarak büyük bagaj ve geniş araç ihtiyacın yoksa Bravo alınabilir.
  • Renault alinirmi kardesim adamlar teneke araba uretiyor cin mali chery geely al daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scarface123 -- 9 Eylül 2014; 9:03:39 >
  • Sorumuydu bu tabiki de fluence.

• fluence fotolarda güzelde yakından bakınca hiç öyle değil.Ben Bravo derim sana
  • Bravom var bence bravo fluence den kesinlikle daha iyi bir araç. Ancak ikinci el ve otomatik kriteri girdiği zaman fluence daha öne çıkar edcyle yığılma yapan yarı otomatiği karıştırmak doğru olmaz hele de İstanbul da

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adalande kullanıcısına yanıt
    Her ikiside değil bence Honda Civic bakın aradiğiniz özellikler var fiyatıda ikinci elide daha iyi.
  • Kesinlikle bravo.Yol tutuş tasarım donanım motor konusunda daha üstün.Önerilen 308e de hiç bir hızda madara olmaz.

Birde dizel otomatik bakan adama civic öneren var

• Beyaz bravo tek geçerim

• Bravo derim bravo eskiden beri aşık olduğun dayanıklı bir arabaydı

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.