|
|
El Freni Işığı Sürekli Yanıyor: Nedenleri ve Çözümleri
Arabanızın gösterge panelindeki el freni ışığı sürekli yanıyorsa, bu, el freninin çekili olduğu veya başka bir sorun olduğu anlamına gelebilir. Bu sorunun nedenlerini ve çözümlerini anlamak, aracınızın güvenli ve düzgün çalışmasını sağlamak için çok önemlidir.
El Freni Işığı Neden Yanar?
El freni ışığı genellikle aşağıdaki nedenlerle yanar:
El Freni Lambası Sönmüyor?
El freni lambanız sönmüyorsa, aşağıdaki adımları takip ederek sorunu çözmeyi deneyebilirsiniz:
El freni ışığının sürekli yanması, göz ardı edilmemesi gereken bir sorundur. Aracınızın güvenli ve düzgün çalışmasını sağlamak için sorunu en kısa sürede çözmek önemlidir.
|
Kendime 4 kural koydum! Alkol alma, Hızlı gitme, Hızlı gitme, Hızlı gitme. *Sonra kendime 4 kural daha koydum! Hatalı sollama, Makas atma, Emniyet kemeri tak, Daha yavaş git. * En önemlisi "Arabada sevişme!" ![]() Mazut Pawıı ~~ Kendi Mazotumu Üretmeye Çalışırken Kimyager Olacağım.. ~~
|
|
Türkçe'de cümleler büyük harfle başlar, nokta ile biter.Bi, diil, ii, gelio, gelcem, ole Türkçe değildir; Bir, değil, iyi, geliyor, geleceğim, öyle denir. Türkçede q, w, x harfleri yoktur dolayısıyla we denmez ve denir. Soru ekleri kelimeden ayrı yazılır: Oldumu denmez oldu mu? denir. Dahi anlamındaki de ayrı yazılır. Bende denmez ben de denir. Yani "de" ekini cümleden attığınızda anlam bozulmuyorsa o zaman ayrı yazmanız gerekir. Ayrıca mesajlarınızdaki vurgular da ifadelerinizle hayat bulur, parmağınızın bir tuşa basılı kalmasıyla değil. Seviyoooommmmm yaaaaaaaaaaa denilmez, gerçekten çok seviyorum denir. Klavyeniz İnglizce ayarlı değilse i, o, s, g, u, c harfleri ı, ö, ş, ğ, ü, ç yerine kullanılmaz. pasha tarzındaki yazımlar Türkçe'yi yozlaştırmaktan başka bir şeye yaramaz.
|
|
![]() |
|
1.4 120 Hp 2009 Lancia Delta Beyaz
|
|
|
|