Şimdi Ara

Fiat Bravo mu Toyota Auris mi Seat Leon mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
112
Cevap
1
Favori
20.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar....Yaz sonuna doğru yeni bir araç almayı planlıyorum.Bütçem en fazla 40.000 tl

Sizce hangi aracı almak daha mantıklı?

Toyota Auris Elegant Dizel mi Fiat Bravo Dizel(beyaz renk) Dynamic +skydome + esp paketi mi yoksa Seat Leon 1.4 tsi + esp mi?

Bu arada sanırım Opel Astra da yeni kasasıyla çıkacak ama nezaman ülkemize gelicek bilmiyorum?

Lütfen bu araçları kullananlar objektif yorum ve görüş bildirirse minnettar kalıcam.Marka takıntım yok,mühim olan araçların

beni tatmin etmesi,spor ve hoş bir görünüme sahip olması aynı zamanada da ekonomik yakıt tüketmesi....

Tavsiyelerinizi bildirirseniz çok sevinirim....

Teşekkürler....

Fiat Bravo mu  Toyota Auris mi  Seat Leon mu

• Cevabı resimde vermişsin zaten

Auris motor değiştirdi 1.6 132PS ve 1.6 benzinli elegant modeli ile 1.4 dizel modeli arasında çok az fiyat farkı var galiba 36.000 civarı satılıyor dizelide 37.000 civarı full olanı

Seat leon herkesin gönlüden yatan bir canavar olsa gerek ben kendim olsam 1.4 Tsi Style + Sunroof + Esp düşünürdüm bütçenizi aşmıyorsa

fiat hakkında fazla bilgim yok sadece motorunun güzel olduğunu biliyorum.

Orjinalden alıntı: superxp

Seat leon herkesin gönlüden yatan bir canavar olsa gerek ben kendim olsam 1.4 Tsi Style + Sunroof + Esp düşünürdüm bütçenizi aşmıyorsa

+1 en mantıklı seçim olur bence diğer iki araçtan bariz daha iyi

Orjinalden alıntı: superxp

• seat leon derim ama eğer dizel bir araç istersenizde bravo 120 multijeti tek gecerim
    quote:

Orjinalden alıntı: OverDrıve

Cevabı resimde vermişsin zaten

Hyundai i20 mi Honda jazz mı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Valla benim de gönlümde seat leon yatıyor ama dizel alacaksan auris al derim..
  • 1.4 t jet bravo beyaz cam tavanlı hifi falan sanırım 38 39 a mal olur yada leon ikisinide kullan hangisini seversen onu al. bildiğim kadarıyla bravonun donanımı daha fazla ve leondan yeni bir araç.

katılıyorum.kesinlikle bravo.zaten leon tsi,diğerleri dizel.turbo benzinli ile ortalama 8 litreden aşağı düşemezsin.bravo seni yakıt,donanım,performans konsunda tatmin eder.

arkadaşım bende de 105 beygirlik var.aracımdan çok memnunum.gaza bastın mı 290 torku çok rahat hissediyorum.ortalama tüketimim de devirli kullandığım halde 5,1 litre civarında. ben de senin gibi ikileminde kalmıştır ve bravoda karar kıldım.sınıf farkını kesinlikle hissediyorsun.verdiğin paranın hakkını sonuna kadar hak eden bir araç.6. viteste 100 km hızla 1600 devirde anlık tüketimde 3,1 litreyi gösteriyor.çok memnunum .eski fiatların işçilik kalitesinin zayıf olduğunu herkes biliyor.ancak bravo ile fiat gerçekten bu konuda başarılı bir iş çıkarmış.diğer araçlardan geri kalır yanı yok.hatta fazlası var.kimi araçların opsiyon olarak getirmediği esp ve cruise control,park sensörü,katlanır ayna gibi özellikler emotion modelinde standart.yapılan karşılaştırmalı testlere bakarsan yol tutuş ve sağlamlıkta da üst sıralarda ve fiyat kalite endeksinde halen 1. olduğunu anlarsın.yani testlere göre verdiği paranın hakkını fazlasıyla veren ve bu konuda 1. yakalamış bir model. milletin ne dediğine bakma.çoğu zaten arabayı kullanmadan ve hatta görmeden önyargılı yorum yapıyor .test edip içine sindiyse çekinmeden al.ben verdiğim karardan çok memnunum.aracımı peşin aldım.başkaca araç alacak kadar da parama vardı.ama bravoda karar kalıdım.en iyi kararı kendin vereceksin…en iyi test ve yorum da kendinin yaptığı test ve kullanım olacaktır.bu fiata bu kalitede araç bulman da imkansız sana söyleyeyim.fiat bu araç için yıllık satış hedefini zaten 2200 adet olarak belirlemiş.şimdiden ne araç alacak olursan ol hayırlı ve uğurlu olsun.ancak ben,seni de sıra dışı olmaya davet ediyorum.www.fiatbravotr.com da ayrıntılı bilgi bulabilirsin.bravo kullanıcılarını kendilerini tüm önyargılardan arındırmış ve etrafın söylediğine kulak asmayan,sürü psikolojisi ile hareket etmeyen ,ne istediğini bilen,sıra dışı olmayı seven insanlar olarak tanımlayabiliriz.
    bu sitede daha önce ASTRA,Audia3,GOLF,FOCUS,MEGANE,AURİS,C4 KULLANIP DA BRAVOYA GEÇEN ve önceki kullandıkları araçları şimdi kullandıkları bravo ile karşılaştırmasında bravodan çok memnun kalan arkadaşlarımız var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliserpil2006 -- 10 Haziran 2009; 12:44:09 >

• Yorumlarınız için teşekkürler....ancak elimde fiatın resmi vardı o yüzden sadece onu koydum:=))

Bu arada renk olarak beyaz düşünüyorum

şimdi resimleri ekliyorum :=))

• quote:

Orjinalden alıntı: aliserpil2006

quote:

katılıyorum.kesinlikle bravo.zaten leon tsi,diğerleri dizel.turbo benzinli ile ortalama 8 litreden aşağı düşemezsin.bravo seni yakıt,donanım,performans konsunda tatmin eder.

arkadaşım bende de 105 beygirlik var.aracımdan çok memnunum.gaza bastın mı 290 torku çok rahat hissediyorum.ortalama tüketimim de devirli kullandığım halde 5,1 litre civarında. ben de senin gibi ikileminde kalmıştır ve bravoda karar kıldım.sınıf farkını kesinlikle hissediyorsun.verdiğin paranın hakkını sonuna kadar hak eden bir araç.6. viteste 100 km hızla 1600 devirde anlık tüketimde 3,1 litreyi gösteriyor.çok memnunum .eski fiatların işçilik kalitesinin zayıf olduğunu herkes biliyor.ancak bravo ile fiat gerçekten bu konuda başarılı bir iş çıkarmış.diğer araçlardan geri kalır yanı yok.hatta fazlası var.kimi araçların opsiyon olarak getirmediği esp ve cruise control,park sensörü,katlanır ayna gibi özellikler emotion modelinde standart.yapılan karşılaştırmalı testlere bakarsan yol tutuş ve sağlamlıkta da üst sıralarda ve fiyat kalite endeksinde halen 1. olduğunu anlarsın.yani testlere göre verdiği paranın hakkını fazlasıyla veren ve bu konuda 1. yakalamış bir model. milletin ne dediğine bakma.çoğu zaten arabayı kullanmadan ve hatta görmeden önyargılı yorum yapıyor .test edip içine sindiyse çekinmeden al.ben verdiğim karardan çok memnunum.aracımı peşin aldım.başkaca araç alacak kadar da parama vardı.ama bravoda karar kalıdım.en iyi kararı kendin vereceksin…en iyi test ve yorum da kendinin yaptığı test ve kullanım olacaktır.bu fiata bu kalitede araç bulman da imkansız sana söyleyeyim.fiat bu araç için yıllık satış hedefini zaten 2200 adet olarak belirlemiş.şimdiden ne araç alacak olursan ol hayırlı ve uğurlu olsun.ancak ben,seni de sıra dışı olmaya davet ediyorum.www.fiatbravotr.com da ayrıntılı bilgi bulabilirsin.bravo kullanıcılarını kendilerini tüm önyargılardan arındırmış ve etrafın söylediğine kulak asmayan,sürü psikolojisi ile hareket etmeyen ,ne istediğini bilen,sıra dışı olmayı seven insanlar olarak tanımlayabiliriz.
    bu sitede daha önce ASTRA,Audia3,GOLF,FOCUS,MEGANE,AURİS,C4 KULLANIP DA BRAVOYA GEÇEN ve önceki kullandıkları araçları şimdi kullandıkları bravo ile karşılaştırmasında bravodan çok memnun kalan arkadaşlarımız var.

Öncelikle yorumların için teşekkür ederim.Bu araçları alacağım bayiiler tanıdık olduğu için...eğer alırsam bu fiyatların üstüne yaklaşık 2000 ytl indirim olucak....

yani fiat skydome ve esp paketin bir kısmını hediye edicek.Yani Fiat bravo 105 beygir dizel 35.000ytl geliyor....Bir test edeyim yorumlarımı da eklicem

inşallah en kısa zamanda....yorumlarıyla katılanlara sonsuz teşekkürler....

• fiat bravo dzıel 105 lık degıl madem ındırımınde var eger senın ıcın cok sorun olmuyacaksa 120 lık almanı sıddetle onerırım....

Orjinalden alıntı: Warrıor Sako

seat leon derim ama eğer dizel bir araç istersenizde bravo 120 multijeti tek gecerim

+1

Geleceği yaşatmak için bugüne sahip çık!
  • quote:

Orjinalden alıntı: DJuquR

quote:

Orjinalden alıntı: Warrıor Sako

seat leon derim ama eğer dizel bir araç istersenizde bravo 120 multijeti tek gecerim

+1

+1

Beyaz Leon + sunroof aralarında bence en karizmatik olanı olur. TSI motor da yeterli gelecektir bir çok açıdan.

sadece motoruyla bile büyük fark atıyor, leon artık ayağa düştü bu saatten sonra o paralara alınmaz bence.
  • Bravo ile Leon arasında kaldım.Multijet de başarılı bir motor,TSI da öyle.Dizel-benzinli ayrımını yapmak size kalmış.İkisi de kullanıcısını pişman etmez diye düşünüyorum.İki aracı da test edip kararınızı vermeniz en mantıklısı olacaktır.

Leon ya da Auris i de LPG islemiyle bence keyifli bir sekilde kullanirsin. Toyota kesinlikle cok problemsiz bir araba. Ben de Seat sahibiyim, cok buyuk problemler yok ama arac yag eksiltiyor (36 bin km de olmasina karsin) Toyoto dan sikayeti olana pek rastlamadim. Auris dizel almak da baska bir secenek tabii.

TSI lara LPG oluyor mu bilemiyorum
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.