Şimdi Ara

Flash Forward (2009-2010) (129. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.718
Cevap
3
Favori
70.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Furkán

quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Şubat günü dönebilir diyorlar dizi,

http://forum.flashforwardtr.com/flashforward-haberleri/flashforward-2-sezonu-ile-subatta-donebilir/

O haberden sonra dizinin başrolündeki 4 oyuncu farklı dizilerle anlaşma imzaladı..

O 4 oyuncu dizilerinde çekimlere başladı bile :)
    TV.com forumlarında vızır vızır döndü 2 ay boyunca o dedikodular, sonra dediğin gibi anlaşma imzaladıkları açıklandı ve herkes sustu bi anda :)

• Hadi ya resmen bitti gitti dizi desenize arkadaşlar, en son 17 bölümü izlemiştim ondan sonra bi baktım dizi duruyor devamını izlim bari dedim aynı günde izledim bitirdim diziyi, bitiş de o bitiş olmuş yahu,
  • quote:

Hadi ya resmen bitti gitti dizi desenize arkadaşlar, en son 17 bölümü izlemiştim ondan sonra bi baktım dizi duruyor devamını izlim bari dedim aynı günde izledim bitirdim diziyi, bitiş de o bitiş olmuş yahu,

iyi olmuş vakit kaybı
  • quote:

Hadi ya resmen bitti gitti dizi desenize arkadaşlar, en son 17 bölümü izlemiştim ondan sonra bi baktım dizi duruyor devamını izlim bari dedim aynı günde izledim bitirdim diziyi, bitiş de o bitiş olmuş yahu,

iyi olmuş vakit kaybı
  • dizi geri glicek ben bundan adım gibi eminim hatırlarsanız 2015 de charlie diyordu o geri geldi gibisinden bişey diyordu büyük ihtimal patlamadan sonra mark kayıplara karısıyo ve 2015 tarihinde geri geliyo ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Funeralbaris

dizi geri glicek ben bundan adım gibi eminim hatırlarsanız 2015 de charlie diyordu o geri geldi gibisinden bişey diyordu büyük ihtimal patlamadan sonra mark kayıplara karısıyo ve 2015 tarihinde geri geliyo ;)

Yok artık.
  • umudu kesin artık
  • Bende bişey var sandım; yanlış alarm
  • Hâlâ önemseyen var mıdır bilmem ama ben önemsiyorum ve arşivimde durması için WEB-DL sunumlarına özel, İngilizce altyazısı bile olmadığı halde çeviri ve senkron yapıyorum. DP'de yayınlayacağım, yeni başladım daha. İlk bölümü koydum, isteyen ordan indirebilir. Ayrıca bugüne kadar neden WEB-DL'ye senkron çıkmadığını merak edenler de aşağıdaki linke bakabilirler:

http://forum.divxplanet.com/index.php?showtopic=181032

Burada paylaşmaya başladım yavaş yavaş:http://divxplanet.com/sub/s/209031/FlashForward.html

Bir hortlatayım dedim konuyu, belki ilgilenen ollur

• konuya mesaj gelince bende bendee şey sanmıştım ........................
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alonso...

konuya mesaj gelince bende bendee şey sanmıştım ........................

Hocam BluRay'i çıkmayacak anlaşılan, ben de uğraşıyorum o kadar. Hiç senkronlu altyazısı olmadığı halde WEB-DL'ye uygun çeviri ve senkron yapmaya çalışıyorum. BluRay gibi arşive koysun işte millet, bi iyilik edelim dedik
  • İyi yapmışsın ellerine sağlık
    arşivim şuanlık yok
    indirip indirip siliyorum hep
    yeni bir pc alınca yapacağım arşivimi
    ve ilk baştaki dizilerden biri olacak bu

bu yaz tekrardan izleyeceğim diziyi

• quote:

Orijinalden alıntı: Alonso...
    İyi yapmışsın ellerine sağlık
    arşivim şuanlık yok
    indirip indirip siliyorum hep
    yeni bir pc alınca yapacağım arşivimi
    ve ilk baştaki dizilerden biri olacak bu

bu yaz tekrardan izleyeceğim diziyi

Arsivde yardimci olurum sana.

• Arkadaşlar şu günlerde canım sıkıldı dizi izliyim dedim bu dizi ilgimi çeker gibi oldu sizce başlamalımıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şikayetname

Arkadaşlar şu günlerde canım sıkıldı dizi izliyim dedim bu dizi ilgimi çeker gibi oldu sizce başlamalımıyım ?

İlk sezon bitti final yaptılar ama ucu açık kaldı, devamı da gelmedi.
    Çok sağlam dizidir, eğer ucu açık kalması umrumda değil diyorsan izle, pişman olmazsın.

Şahsen bitmesine çok üzüldüğüm dizilerdendir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tayfa-140

quote:

Arkadaşlar şu günlerde canım sıkıldı dizi izliyim dedim bu dizi ilgimi çeker gibi oldu sizce başlamalımıyım ?

Çok sağlam dizidir, eğer ucu açık kalması umrumda değil diyorsan izle, pişman olmazsın.

Yorumun izlemeye teşvik etti.Merak ettim bakalım izliyim bende.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tayfa-140

quote:

Yorumun izlemeye teşvik etti.Merak ettim bakalım izliyim bende.

Bende kesinlikle tavsiye ederim diziyi..Özellikle son bölümleri çok aksiyonluydu

• Çok güzeldi bu tadı verebilecek dizi tavsiyesi alırım arkadaş.
  • Fringe
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogi_can

Fringe

Katılıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.