Şimdi Ara

Flash Forward (2009-2010) (131. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.718
Cevap
3
Favori
70.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzelim diziyi bitirdiler yahu yazık oldu.Mesela Fringe iyice kötü olmuştu son sezon sıkıcıydı,onun yerine tekrar başlasa ne iyi olurdu
  • bu akşam yayınlanmaya başlayacakmış. izlemek isteyen izleyebilir.
  • ilk bölüm atv de yayınlanıyor...
  • Nostalji yapayım izleyeyim dedim de, atv açılmıyor tivibu da.
  • dublaj bayat geldi açıkçası rastgele seçmişler kişileri, dublaj işine pek önem verilmemiş gibi
  • orjinal hali varken neden düblajlanıp dizinin içine katledilir veya filmin. 3-5 kelime öğrenir en azından millet ama yine haklılar o kadar üşengeç bir milletizki alt yazıyı okumaktan aciz insanlar var.
  • Dublaj berbat gerçekten
  • iki bölüm arka arkaya kondu sanırım ama bişey anlamadım çabuk bitti
    toplam kaç bölüm bu dizi ona göre hafta sonu indirip toplan izlerim
  • Bu kadar kısa bölümlü diziyi almak çok saçma bence
  • Televizyonda denk geldim, ilk iki bölümü izledim güzeldi, devam etseymiş keşke..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikimi Kim 7

iki bölüm arka arkaya kondu sanırım ama bişey anlamadım çabuk bitti
    toplam kaç bölüm bu dizi ona göre hafta sonu indirip toplan izlerim

24 olması lazım.

Galiba her hafta ikişer bölümden 3 ayda bitirip yaza kadar bitirecekler diziyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pprodigyy

1sezonluk sonu olmayan diziyimi kakalayacak Atv millete...

Tam da foruma soracaktım dizinin 22 bölümünü de izledim devamı var mı diye, sorumun cevabını almış bulundum. Boşa mı izledik şimdi?

Dizi oldukça iyiymiş yani fena değildi, yazık olmuş.
  • güzelmiş beyaaa
  • beyler wikipedia dan falan baktım 10.5 bölüm 1xSpecial what did you see diye bi bölüm var 10. bölümden sonramı izlemem lazım bunu ?
  • İzlediğim en güzel dizilerdendi...
  • atvde bitirdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

beyler wikipedia dan falan baktım 10.5 bölüm 1xSpecial what did you see diye bi bölüm var 10. bölümden sonramı izlemem lazım bunu ?

Hocam 10 bölümden sonra bş ara verilmişti diziye. Sonra özet olsun diye onu yayınladılar. İzlemeye gerek yok.
  • Bu diziyi niye bitirdiler hala anlamış değilim.
  • adamlarin begenmeyip bitirdikleri dizi bile harika ya.belki maliyetten dolayi da bitirmis olabilirler.bu arada atv de kacinci tekrar donuyo? ha bire basa sariyolar.sardi galiba...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizi maddi sorunlar yüzünden bitti.Sanırsam izlenme oranları da fena değildi ama bir bölümün masrafını karşılamıyordu.Kamera arkasını izlemiştim.İlk bölümde bir kanguru falan gözüküyordu.Mesela onun eğitimiydi ıvır zıvırıydı bile çok para ediyormuş.Son bölüm de zaten hem sezon finali hem de dizi finali olarak bitti.
  • 
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.