Şimdi Ara

Flash Forward (2009-2010) (132. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.718
Cevap
3
Favori
70.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gayet başarılı bulduğum ama pat diye biten diziler arasındaydı konusu ve işleyiş yönünden farklı ve her bölümde daha fazla heyecan söz konusuydu
  • Güzelim diziyi devam ettirmemişler.Yazık olmuş baya güzeldi.
  • La niye hortlattınız kaç senelik konuyu. Geçen yaz izlemişim güzel diziydi ama.
  • daha demin 1. sezonu bitirdim 2.sezon yazdım dizi bitmiş meğer arkadaş :(
  • Dizinin bitmesinin nedeni reyting. Bi kaç bölümden sonra dizi tatile girdi 3 ay sırf kış oyunlarından dolayı tatil sonrası ilk bölümde büyük bir reyting düşüşü oldu bidahada toplanamadı kısaca sırf erkenden tatile girmesi diziyi öldürdü. Aslında reytingler yine çok iyidi ama yabancılar işte bizim gibi değil adamlar kalite çalışıyo bizim dizicilere örnek olması lazım.

Bu arada bu dizinin devamı yakında geliceğini tahmi ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Uzun ömürlü olacağını sanmıyorum. Nedense öyle geldi bi an.

Geleceği gören admin
  • Spoiler'ları atlayarak yazayım dedim .

pilot bölümü izlemeden bir sonraki bölümü izlemişim sanırım daha önce ilk 10 dakikası hoşuma gitmediğinden bir kenarda dusun diye bırakmıştım pilot bölümü izledim şimdi .oldukça iyi bir giriş yaptı anlatımı diğer bölümlerde böylemi sürüyor bilmiyorum ( 1. izlerken böyle birşey olduğunu hatırlamıyorum ) ama pilot bölümündeki gibi bir anlatım varsa oldukça iyi olur. .Umarım iyi bir sonla bitirmişlerdir konu yarım kalmamıştır.
  • Ben de diziyi izlemeye başladım, az sonra 1. bölüm bitecek. İyi başladı bakalım umarım iyi bitmiştir :)
  • 3 bölüm arka arkaya izledim. 4.yü izlemeyi düşünüyorum, inanılmaz bir diziymiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

3 bölüm arka arkaya izledim. 4.yü izlemeyi düşünüyorum, inanılmaz bir diziymiş.

Geç bile kalmışsın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_daniel's

quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

3 bölüm arka arkaya izledim. 4.yü izlemeyi düşünüyorum, inanılmaz bir diziymiş.

Geç bile kalmışsın...

evet ama en azindan suan harika bir dizi izliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atv de kaldıramadı bu yükü
  • Sormak istediğim bir şey var... 11 ve 12. bölüm birlikte mi yayınlandı? İndirmek için arattığımda 11 ve 12. bölüm tek parça halinde çıktı
  • 5. bölüm de bitti. Dizi gayet güzel.
  • Yukarıda bir arkadaş bu dizi gibi bir öneri isteyince, başka bir arkadaş Fringe demiş fakat tamam Fringe de gerçekten güzel bir dizi ama bana sorarsanız bunun yerini tutmaz. Daha farklı...
  • 0.bölümden başlıyorm bakalm hadi hayırlısı:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: F1SECO

Yukarıda bir arkadaş bu dizi gibi bir öneri isteyince, başka bir arkadaş Fringe demiş fakat tamam Fringe de gerçekten güzel bir dizi ama bana sorarsanız bunun yerini tutmaz. Daha farklı...

Şuan 7. bölümü izliyorum, inanılmaz heyecanlı ilerliyor. Ancak arkadaşım dizinin yarım yamalak bittiğini söylüyor. Yani hiç bir şey açıklanmadan bitmiş, bu doğru mu?
  • Ya dizi o kadar güzel mesaj veriyor ki, almasını bilene. Gelecek bizim elimizde.

Future is unwritten

Böyle diziler hiç bitmesin istiyorum arkadaş.
  • 0. bölümü izledim şuan bayıldım...yarın olsunda ilk blümden başlıyayım sabırsızlandım resmen
  • dizilerde tanıdık yüzler görünce içimi bir sevinç kaplıyor
    burdada losttan bi karakter gördüm çok mutluyum:)
  • 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.