Şimdi Ara

Flash Forward (2009-2010) (127. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.684
Cevap
3
Favori
76.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Bende konu canlanınca bişey oldu sandım ya

Yok hocam devamı falan dediğin gibi cart diye bitti

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Çart diye bitti dizi yahu 22 bölümden sonra yokmu şimdi kesin olarak kaldırıldımı yeniden yayınlanma gibi bir durum söz konusu değilmi hiç bitmemesi gereken bir yerde bitti yahu,

Kesin olarak bitti. Yeniden yayınlanma gibi bir ihtimali yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maicole -- 1 Şubat 2011; 15:56:05 >
  • Bitmesi bi bakıma iyi oldu arkadaşlar. mükemmel başlayıp berbat bi şekilde biten bir ton dizi var . belki buda onlardan olurdu bide böyle düşünmek lazım :D ama cidden he bari 2.sezon da olsaydı :D
    Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,
  • quote:

Şubat günü dönebilir diyorlar dizi,

http://forum.flashforwardtr.com/flashforward-haberleri/flashforward-2-sezonu-ile-subatta-donebilir/

O haberden sonra dizinin başrolündeki 4 oyuncu farklı dizilerle anlaşma imzaladı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkán -- 1 Şubat 2011; 22:45:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Furkán

quote:

Şubat günü dönebilir diyorlar dizi,

http://forum.flashforwardtr.com/flashforward-haberleri/flashforward-2-sezonu-ile-subatta-donebilir/

O haberden sonra dizinin başrolündeki 4 oyuncu farklı dizilerle anlaşma imzaladı..

O 4 oyuncu dizilerinde çekimlere başladı bile :)
    TV.com forumlarında vızır vızır döndü 2 ay boyunca o dedikodular, sonra dediğin gibi anlaşma imzaladıkları açıklandı ve herkes sustu bi anda :)

• Hadi ya resmen bitti gitti dizi desenize arkadaşlar, en son 17 bölümü izlemiştim ondan sonra bi baktım dizi duruyor devamını izlim bari dedim aynı günde izledim bitirdim diziyi, bitiş de o bitiş olmuş yahu,
    Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,
  • quote:

Hadi ya resmen bitti gitti dizi desenize arkadaşlar, en son 17 bölümü izlemiştim ondan sonra bi baktım dizi duruyor devamını izlim bari dedim aynı günde izledim bitirdim diziyi, bitiş de o bitiş olmuş yahu,

iyi olmuş vakit kaybı

&gt;&gt; - Anesthesia` - &lt;&lt;
  • quote:

Hadi ya resmen bitti gitti dizi desenize arkadaşlar, en son 17 bölümü izlemiştim ondan sonra bi baktım dizi duruyor devamını izlim bari dedim aynı günde izledim bitirdim diziyi, bitiş de o bitiş olmuş yahu,

iyi olmuş vakit kaybı

&gt;&gt; - Anesthesia` - &lt;&lt;
  • dizi geri glicek ben bundan adım gibi eminim hatırlarsanız 2015 de charlie diyordu o geri geldi gibisinden bişey diyordu büyük ihtimal patlamadan sonra mark kayıplara karısıyo ve 2015 tarihinde geri geliyo ;)

”Işık, karanlık olmadan var olamaz. İkisinin de bir gayesi var.
    Benim karanlığımın bir gayesi varsa o da bu dünyaya biraz denge getirmektir."

• quote:

Orijinalden alıntı: Funeralbaris

dizi geri glicek ben bundan adım gibi eminim hatırlarsanız 2015 de charlie diyordu o geri geldi gibisinden bişey diyordu büyük ihtimal patlamadan sonra mark kayıplara karısıyo ve 2015 tarihinde geri geliyo ;)

Yok artık.
  • Hâlâ önemseyen var mıdır bilmem ama ben önemsiyorum ve arşivimde durması için WEB-DL sunumlarına özel, İngilizce altyazısı bile olmadığı halde çeviri ve senkron yapıyorum. DP'de yayınlayacağım, yeni başladım daha. İlk bölümü koydum, isteyen ordan indirebilir. Ayrıca bugüne kadar neden WEB-DL'ye senkron çıkmadığını merak edenler de aşağıdaki linke bakabilirler:

http://forum.divxplanet.com/index.php?showtopic=181032

Burada paylaşmaya başladım yavaş yavaş:http://divxplanet.com/sub/s/209031/FlashForward.html

Bir hortlatayım dedim konuyu, belki ilgilenen ollur

• konuya mesaj gelince bende bendee şey sanmıştım ........................

Orijinalden alıntı: Alonso...

konuya mesaj gelince bende bendee şey sanmıştım ........................

Hocam BluRay'i çıkmayacak anlaşılan, ben de uğraşıyorum o kadar. Hiç senkronlu altyazısı olmadığı halde WEB-DL'ye uygun çeviri ve senkron yapmaya çalışıyorum. BluRay gibi arşive koysun işte millet, bi iyilik edelim dedik
    yeni bir pc alınca yapacağım arşivimi
    ve ilk baştaki dizilerden biri olacak bu

bu yaz tekrardan izleyeceğim diziyi

• quote:

Orijinalden alıntı: Alonso...
    İyi yapmışsın ellerine sağlık
    arşivim şuanlık yok
    indirip indirip siliyorum hep
    yeni bir pc alınca yapacağım arşivimi
    ve ilk baştaki dizilerden biri olacak bu

bu yaz tekrardan izleyeceğim diziyi

Arsivde yardimci olurum sana.
    Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2

• Arkadaşlar şu günlerde canım sıkıldı dizi izliyim dedim bu dizi ilgimi çeker gibi oldu sizce başlamalımıyım ?
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.