Şimdi Ara

Flash Forward (2009-2010) (128. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.718
Cevap
3
Favori
70.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Creative_Director

quote:

Orijinalden alıntı: tsfirtina

Niye bitti ki bu hani devam edecekti ?

Elin gavur amerikalısına anlatamadık derdimizi izlemediler reytingler düştü bitti.

Hmm.. Aslında fena bi senaryo değildi. Biraz daha iyileştirilebilirdi. Tamam bi Prison Break in yanından geçemese de idare ederdi. Son 2-3 bölüm kaldı benim de bakalım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Creative_Director

quote:

Niye bitti ki bu hani devam edecekti ?

Elin gavur amerikalısına anlatamadık derdimizi izlemediler reytingler düştü bitti.

Hmm.. Aslında fena bi senaryo değildi. Biraz daha iyileştirilebilirdi. Tamam bi Prison Break in yanından geçemese de idare ederdi. Son 2-3 bölüm kaldı benim de bakalım.

Senaryosu iyiydi gerçekten.. Her diziyide Prison Break'le karşılaştırmamak gerek diye düşünüyorum ayrıca..

• Gitti güzelim dizi
  • Arkadaşlar dizi kaç sezon kaç bölüm toplam sonu yok denmiş...Yinede indirsem pişman olurmuyum?

Ayrıca bu amerikanları anlamak mümkün değil..4400de çok iyiydi onuda bitirmemişlerdi bende 2.sezonda bırakmıitım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreyavuzz61

Arkadaşlar dizi kaç sezon kaç bölüm toplam sonu yok denmiş...Yinede indirsem pişman olurmuyum?

Ayrıca bu amerikanları anlamak mümkün değil..4400de çok iyiydi onuda bitirmemişlerdi bende 2.sezonda bırakmıitım...

1 sezon 22 bölüm izle pişman olmazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan*

quote:

Arkadaşlar dizi kaç sezon kaç bölüm toplam sonu yok denmiş...Yinede indirsem pişman olurmuyum?

aynen her türlü kral dizidir

• quote:

quote:

Dizi yarıda bitmedimi? Bana kalırsa izlemenin bir anlamı yok vakit kaybı sebebide dizinin bitmemiş olması...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afsdfas -- 9 Aralık 2010; 20:08:57 >
  • Evet aslında yarıda kaldığı için daha arka plana aldım bu diziyi...önce Fringe , Spartacus , misfits , band of brothers indireyim ardından bu diziye geçerim...:)
  • quote:

quote:

bence de hayatta pişman olmazsın. daha ilk bölümünden sürüklemeye başlıyor. 22 bölümü hemen bitirirsin zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr_wizard

quote:

quote:

aynen her türlü kral dizidir

+1
    Diziyi devam ettirmediler ama yinede izlerken çok fazla keyif alacağına eminim..

• İyiydi be.Niye bitirdiler güzelim diziyi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fujitora -- 22 Ocak 2011; 15:21:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuruncuSite

İyiydi be.Niye bitirdiler güzelim diziyi ?

Reytingleri düşüktü malesef
  • avrupa da tavan, amerika da düşük olduğu için.. e adamlarda amerikada kazanıyolar parayı. Buradan amerikalıların mal olduğunu çıkarabiliriz
  • Çart diye bitti dizi yahu 22 bölümden sonra yokmu şimdi kesin olarak kaldırıldımı yeniden yayınlanma gibi bir durum söz konusu değilmi hiç bitmemesi gereken bir yerde bitti yahu,
  • Bende konu canlanınca bişey oldu sandım ya

Yok hocam devamı falan dediğin gibi cart diye bitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Çart diye bitti dizi yahu 22 bölümden sonra yokmu şimdi kesin olarak kaldırıldımı yeniden yayınlanma gibi bir durum söz konusu değilmi hiç bitmemesi gereken bir yerde bitti yahu,

Kesin olarak bitti. Yeniden yayınlanma gibi bir ihtimali yok..
  • Tamamen bitti sırf o yüzden son 12 bölümü falan izlemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maicole -- 1 Şubat 2011; 15:56:05 >
  • Bitmesi bi bakıma iyi oldu arkadaşlar. mükemmel başlayıp berbat bi şekilde biten bir ton dizi var . belki buda onlardan olurdu bide böyle düşünmek lazım :D ama cidden he bari 2.sezon da olsaydı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Şubat günü dönebilir diyorlar dizi,

http://forum.flashforwardtr.com/flashforward-haberleri/flashforward-2-sezonu-ile-subatta-donebilir/

O haberden sonra dizinin başrolündeki 4 oyuncu farklı dizilerle anlaşma imzaladı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkán -- 1 Şubat 2011; 22:45:31 >

• 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.