Şimdi Ara

Flash Forward (2009-2010) (126. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.718
Cevap
3
Favori
70.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hannibal

Dizinin kitabımı varmış. Adı ne hemen bakayım

http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=564679
  • dvdrip cikmis sezon 1in acaba icinde extra bolum vs varmidir merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: eXtraVaido

Dizinin kesin olarak bittiği söylenmiyor aslında ama yukarda bazı arkadaşların da dediği gibi ana karakterlet başka dizilerle anlaşma yapmışlar
    http://www.newstoob.com/2010/03/30/is-“flashforward”-finished/

Bence kesin olarak bitmiştir kimse boşuna heveslenmesin ABC kesin olarak iptal ettiğini açıkladı zaten belki başka kanal alır dedik oda olmadı bu saatten sonra alanda olmaz zaten şurda 1 ay kaldı sezonun başlamasına ve tüm diziler çekimlere başladı bile + benim, diğer arkadaşlarında ve seninde belirttiğin gibi dizi oyuncuları önümüzdeki sezon için başka dizilerle anlaşma yaptı bende kabullenmek istemiyorum ama bitti yani kimse boşuna ümitlenmesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zhongli -- 17 Ağustos 2010; 18:58:14 >

• ABC Legend of the Seeker'ı iptal ettiği için Flashforward'ı koyabilir yerine diye haberler dolaşıyordu. Ama sanırım o olay yalan oldu. Olsaydı haberler çıkardı.
  • Devam ettsin yaa çok güzel gidiyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alonso...

Devam ettsin yaa çok güzel gidiyordu

Amerikalıların dizi anlayışları bu kadar oluyor. Bildikleri bi yarışma programları bi de CSI'lar var utanmasalar bir tek onları izleyecekler.

Bu arada geçen gün bi tane dedikodu görmüştüm de yazmayı unutmuşum. NBC istiyormuş FF'yi diye. Bakalım umarım alırlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smd

quote:

Amerikalıların dizi anlayışları bu kadar oluyor. Bildikleri bi yarışma programları bi de CSI'lar var utanmasalar bir tek onları izleyecekler.

Bu arada geçen gün bi tane dedikodu görmüştüm de yazmayı unutmuşum. NBC istiyormuş FF'yi diye. Bakalım umarım alırlar.

inş alırlar ya dominic çok yakışmıştı o fizikçi rolüne yanarım yanarım ona yanarım =P
    devam ederse artık diğer yaz izlerim mağlum sınav var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alonso... -- 18 Ağustos 2010; 0:41:33 >

• quote:

quote:

quote:

inş alırlar ya dominic çok yakışmıştı o fizikçi rolüne yanarım yanarım ona yanarım =P

Bu sene devam etmez zaten. Çünkü neredeyse başroldeki tüm elemanlar başka dizilerle anlaştılar. En erken seneye ekim gibi çıkar ki o da kesin değil zaten.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu sene devam etmez zaten. Çünkü neredeyse başroldeki tüm elemanlar başka dizilerle anlaştılar. En erken seneye ekim gibi çıkar ki o da kesin değil zaten.

çıksında nezaman çıkarsa çıksın =D
    dominic gittimi bir yere ya bari onu izliyim =D

• O bir diziye gitmemiş te Soldiers of Fortune oyunun filminde başrol. Vay be dedim şimdi
  • quote:

O bir diziye gitmemiş te Soldiers of Fortune oyunun filminde başrol. Vay be dedim şimdi

Adamım yaa =D
  • Geçen gün bizim Mark'ı Kanal D'de bir dizide görmüştüm.
    Top sakal falan vardı, anılarım depreşmişti bir an.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murselsevim -- 19 Ağustos 2010; 16:52:50 >
  • FLASH FORWARD: SEASON 1 DVD & BLU-RAY "DELETED SCENES"

hic yoktan iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Næccm -- 26 Ağustos 2010; 18:48:32 >
  • Hikayenin gidişatını değiştiricek görüntüler değilmiş hocam silmeseler de olurmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: eXtraVaido

Hikayenin gidişatını değiştiricek görüntüler değilmiş hocam silmeseler de olurmuş

insan ne bileyim toplanir bi 10 dakika felan extra ceker ama napalim saglik olsun.eski gunleri yad ettik iste
  • DVDsi çıkmış yeni rağbet görürse devam ettirebilirler diziyi
  • yaaa olamazzz yaaa böşe mi biterr bende bekliyordumm yaaaa , ne diğim artık yaaa ayıppp
  • quote:

Orijinalden alıntı: Næccm

FLASH FORWARD: SEASON 1 DVD & BLU-RAY "DELETED SCENES"

hic yoktan iyidir

çokta bişey yokmus deleted scenes de. ama hiç yoktan iyidir yine :D

• ya saglam bi yapimi bu kadar basit olarak kaldirabiliyo abc Turkiyede olsa 15 sene devam ettirirlerdi bizimkiler dizinin kalktigina uzuldum gercekten legend of the seeker da gitmis sanirsam kotu oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Creative_Director

quote:

Orijinalden alıntı: Næccm

FLASH FORWARD: SEASON 1 DVD & BLU-RAY "DELETED SCENES"

hic yoktan iyidir

çokta bişey yokmus deleted scenes de. ama hiç yoktan iyidir yine :D

aynen 2 sahne epi topu.

bunun gibi 1 dizi nasıl biter hala anlamış değilim.

• 
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.