Şimdi Ara

Flash Forward (2009-2010) (125. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.718
Cevap
3
Favori
70.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gürcan34

Sanırım 13. bölümde depoda Markın silahını arayan zenci timbaland mı yoksa ben mi benzetiyorum ?

Evet Timbaland'da başkası değil.Bir dizi kalmıştı oynamadık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodgé

quote:

Orijinalden alıntı: Gürcan34

Sanırım 13. bölümde depoda Markın silahını arayan zenci timbaland mı yoksa ben mi benzetiyorum ?

Evet Timbaland'da başkası değil.Bir dizi kalmıştı oynamadık.

bende merak ediyodum gerçekten Timbaland mi? die hatta sorcaktım ama dizi iptal haberleri çıktıktan sonra onu unutmuştum bu arada konu kilitlensin bari iptal olmuş ve devam etme ihtimali olmayan bi dizi için konuşmaya gerek
    ben şahsen beğendiğim dizileri arşivlemeyi seven biri olarak biraz önce flasfowardı pc den sildin çünkü ne zaman flashforward klasörünü görsen içimden ahhh çekiyorum keşke devam etseydi gibisinden dedim en iyisi hiç görmemek ve shift+delete yaptım

• LLLLLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNN

AH BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.Son bölüm bitti, biter bitmez konuyu buldum 2. sezon ne zaman diye.

ALLAHSIZLAR AMMMMMMMMMMMMMMMMAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNN YANDIM LLAN napcam ben o kadar heyacanlandıydım offfffffffffffffffffffffffffffffffff

• Bari alternatif bi son getirselerdi diziye jericho gibi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sexuality

LLLLLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNN

AH BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.Son bölüm bitti, biter bitmez konuyu buldum 2. sezon ne zaman diye.

ALLAHSIZLAR AMMMMMMMMMMMMMMMMAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNN YANDIM LLAN napcam ben o kadar heyacanlandıydım offfffffffffffffffffffffffffffffffff

Sakin ol şampiyon..

@Corenz
    Katılıyorum..

• bunun olacağını kestiremediler demek ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLcat[R]aZ

quote:

Orijinalden alıntı: Sexuality

LLLLLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNN

Sakin ol şampiyon..

@Corenz
    Katılıyorum..

Adam ne kadar üzülmüş acıdım.Haberi öğrendiğimde bende bu haldeydim.

• Yazık oldu güzelim diziye
  • büyük umutlarla izlemeye başlamıştım bu diziyi şimdiye kadar 8 bölüm izledim ve dizinin sonlandırıldığını burdan öğrendim!!! Lost'a harika bir alternatif olabilecek bi diziyi hangi mantığın ürünü olarak bitirirler ki???
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbulduker

büyük umutlarla izlemeye başlamıştım bu diziyi şimdiye kadar 8 bölüm izledim ve dizinin sonlandırıldığını burdan öğrendim!!! Lost'a harika bir alternatif olabilecek bi diziyi hangi mantığın ürünü olarak bitirirler ki???

reytinglerin düşük olmasında dolayı iptal edildi lostu izlemedim ama bildiğim kadarıyla oda abd'de öyle çok reyting alan bi dizi değilmiş amerikalılar anca otursun house, ncis, yarışma prog. izlesin başka bişey bildikleri yok
  • varya hep adını hatırladığımda bu konuya giriyorum belki bi haber gelmiştir devam edicek diye yok ama lanet olsun ! ne güzel oluyordu 2 bölüm birden izlemek akşam akşam ahh ahh
  • quote:

Orijinalden alıntı: HsyN34

varya hep adını hatırladığımda bu konuya giriyorum belki bi haber gelmiştir devam edicek diye yok ama lanet olsun ! ne güzel oluyordu 2 bölüm birden izlemek akşam akşam ahh ahh

Aynen diyorum bir haber vardır belki ama umut yok
  • ARkadaşlar kesin bir haber geldiğinde başlıkta bildiririm. Dert yanmanıza gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tayfa-140

quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

quote:

Orijinalden alıntı: dodgé

Diziyi unutsak artık iyi olur.

Acısı çok anlaşılan bir pb gibi fenomen mi oldu ki 1 sezonda dizi, bu kadar üzülmeye gerek yok.

Devam etse olabilirdi. Hatta bir arkadaşım PB'den daha çok sevdim diyordu.

bencede bu üzülecek bişey yok.. çok daha kaliteli diziler var.. 7-8 bölüm izledim açıkçası diğer bölümleri pekte merak etmiyorum

• Kitabı varmış bunun merak ettim.D-R'ye uğrayınca bakayım.
  • Dizinin kitabımı varmış. Adı ne hemen bakayım
  • hadi be kitabımı varmıs hmen bulmak lazım bulursan yaz burdan
  • D&R'de sormuştum geçen var.Almak isteyenler alabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkLuck.

D&R'de sormuştum geçen var.Almak isteyenler alabilir.

Türkçe ye ne olarak çevirmişler?
  • Dizinin kesin olarak bittiği söylenmiyor aslında ama yukarda bazı arkadaşların da dediği gibi ana karakterlet başka dizilerle anlaşma yapmışlar
    http://www.newstoob.com/2010/03/30/is-“flashforward”-finished/
  • 
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.