Şimdi Ara

Flame yapmadan oynayamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler flame yapmazsam güzel oynayamıyorum. Birisinin hatasını görünce hunharca sövüyorum. Çözümü nedir? Şimdiden teşekkürler.

• Oyunu çok kafaya takmamaya çalış. Eğlenmek için oynarsan flame de yapmazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pisagor

Oyunu çok kafaya takmamaya çalış. Eğlenmek için oynarsan flame de yapmazsın.
    Acilen oyunu bırakman lazım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pisagor

Buna çözüm oyunu bırakmak, Oyun süresi ne kadar uzarsa sinir katsayısı da bir o kadar uzuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaladin.

Buna çözüm oyunu bırakmak, Oyun süresi ne kadar uzarsa sinir katsayısı da bir o kadar uzuyor.

Alıntıları Göster
    Oyunu bırak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRTFR

Oyunu bırak.

Alıntıları Göster
    Bu nasıl çözüm beyler
  • Bu arkadaşta senin gibi düzeldiyse bi sölesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaladin

kaladin hiç oyunda küfrettin mi? düşünsene seni de banlıyorlar sonra aklına dh de yönetici olduğun geliyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-77293B3E8

quote:

Orijinalden alıntı: Kaladin

kaladin hiç oyunda küfrettin mi? düşünsene seni de banlıyorlar sonra aklına dh de yönetici olduğun geliyo

Alıntıları Göster
    Senin gibilere tek çözüm senden daha beterlerinin senin takımına gelmeleri bak bakalım birisi hatana deli gibi sövünce hoşuna gidiyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: Hayyam

Senin gibilere tek çözüm senden daha beterlerinin senin takımına gelmeleri bak bakalım birisi hatana deli gibi sövünce hoşuna gidiyor mu

Bu konuda 1 numara olduğumu düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VPR Blood

quote:

Orijinalden alıntı: Hayyam

Bu konuda 1 numara olduğumu düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    bende flame yapamıyorum.bana bi yol söyle flame yapayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lynxou

Eğlenmek için flame yapıyorum daha zevkli oluyor
  • Buyuyunce gecer..
  • Troll Captain T kullanıcısına yanıt
    Ne yalan söyleyeyim. Bende arada gülmek için yapıyorum. Ama küfür etmem.
  • quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PagRyze -- 25 Ekim 2015; 20:42:38 >

• quote:

Küfür ederek yapınca bir yerden sonra blokluyolar. Küfür etmeden yapınca birde salağa yatınca daha çok sinir oluyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Troll Captain

quote:

Küfür ederek yapınca bir yerden sonra blokluyolar. Küfür etmeden yapınca birde salağa yatınca daha çok sinir oluyolar

Alıntıları Göster
    bendede aynı durum vardı oyunu 2 sene oynayıp en çok gold 1 e çıkabildim oyunu 7-8 aylığına bıraktım 4 ayda silver5 ten dia 5 e çıktım bilmiyorum belkide yaş büyüdü ama kesinlikle farkl ıbir bakış açısına sahip oldum artık flame değil genelde eğleniyorum böyle durumlarda fail olmayan oyun benim için sıkıcı oluyor.

• Ağır makara yapıyorum. Quit atıyorlar.
  • Ben millete babam kizdi kapatmam lazim veya süt icme vaktim geldi afkyim falan diyorum tamam eksilemeyini
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rivenordisco

Ben millete babam kizdi kapatmam lazim veya süt icme vaktim geldi afkyim falan diyorum tamam eksilemeyini

tm eksilemedim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.