Şimdi Ara

Knight Online Düşük Frame(Fps) Skill Sekme Yapar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaşlar başlıkta da belirttiğim gibi,düşük fps skill sekmesi yaparmı combo yaparken.

Orijinalden alıntı: 6e

Yapmaz

Peki ani düşüşler yaparmı hocam mesela 80 civarı alırken birden 30 lara düşüyor.Kuklada kombo yaparken her nasıl oluyorsa pürüzsüz giderken ani düşüşlerde skil failed veriyor.Skill sekmesinden kastım failed vermesi.

Bu sorun yuzunden skill sekmiyor ama minor yaparken minor takiliyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zamanında macro hazırlayan biri olarak söylüyorum aşırı fps düşünce skill basmıyor. vmware den oyunu açtığımda kastığı zaman actoolda hazırladığım macro skilleri mana harcıyor ama basmıyordu, fps yükseldiğinde ise normale dönüyordu.

Orijinalden alıntı: MetalWave

zamanında macro hazırlayan biri olarak söylüyorum aşırı fps düşünce skill basmıyor. vmware den oyunu açtığımda kastığı zaman actoolda hazırladığım macro skilleri mana harcıyor ama basmıyordu, fps yükseldiğinde ise normale dönüyordu.

Hocam aynen bende de işte böyle bir sorun var,mesela grafik ayarlarından herşeyi kısınca ve işlemciyi belli bir mhz sabitleyince(sabitlememin sebebi ani düşüşleri engellemek) çok rahat spike dönene kadar rahat oynayabiliyorum.

Orijinalden alıntı: Téquila

quote:

Orijinalden alıntı: 6e

Yapmaz

Peki ani düşüşler yaparmı hocam mesela 80 civarı alırken birden 30 lara düşüyor.Kuklada kombo yaparken her nasıl oluyorsa pürüzsüz giderken ani düşüşlerde skil failed veriyor.Skill sekmesinden kastım failed vermesi.

Cevap biraz geç oldu ama, evet kasınca o failed ihtimali var. Ben damage olarak 40-50 damage vurma durumunu soruyorsunuz sanmıştım. Saçma sapan bir durum ama eskiden ben de yaşıyordum onu. Tabii 30-40fps civarında değil de 15-20fps'e düşünce yaşıyordum. Nedendir bilinmez ama olabiliyor bazen. Ama 35-40 civarı fpsde pek etkilemez. Sadece minor hızını etkileyebilir o kadar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU FPS DROP NEDEN?
    6 ay önce açıldı
    CS 2 FPS değerleri normal mi?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.