Şimdi Ara

[YARDIM] Yeni Pc aldım bazen oyuna girdiğimde fps drop oluyor reset atınca düzeliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta belirttiğim gibi yakşalık 1 ay önce pc aldım çoğunlukla cs2 oynuyorum bazen faceit de maça girdiğimde aşırı bir fps drop oluyor şöyle anlatayım ekran kartı yokmuş gibi oyun dona dona hareket ediyor bilgisayara reset atınca düzeliyor internette biraz araştırma yaptım fakat çözümünü bulamadım birde bilgisayarın özelliklerine göre düşük fps aldığımı düşünüyorum cs2 de 400-550 arası fps alıyorum bazen 350 lere düşüyor, düşük ayarlarda bundan daha fazla stabil bir fps alacağımı düşünüyorum pc özelliklerini fotoğraflara atacağım ayrıca oyun içi grafik ayarlarımı paylaşacağım

• Yazılımsal bir sorun yoksa, büyük ihtimalle güç kaynağı problem. Böyle bir donanıma o kadar para verip güç kaynağından kısmak hiç akıl kârı değil maalesef. Forumda bulunması amacıyla kasa yan kapağını söküp, güç kaynağının üzerindeki etiketteki tablonun fotoğrafını paylaşın.

Okuyun bilgilenin hocam.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/157846845

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Ram da cl30 gecikme değerinde yada altında olmalı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franklinda -- 28 Kasım 2025; 4:40:21 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.