Şimdi Ara

Lol Güncelleme hatası çözümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
2.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 2 günden bu yana en az 4 kez lolü yüklemeyi denedim, hepsinde de hep aynı yerde (%85'de 301 mb kala) "belirtilmemiş bir hata oluştu, lütfen kayıtları kontrol et" gibi bir hata aldım. İnternetten çözüm yollarına baktım ama hiçbiri işe yaramadı. En son dün dayanamayıp format attım. Yine aynı hatayı aldım.

    Sonra düşündüm madem lol' ü kuramıyorum, kurulu halini indireyim dedim. İnternetten torrent baktım ama sadece 2 sitede buldum. Teki taa 2013 de eklenmiş, onu denemedim bile ama güncelleme hatası alan arkadaşlar için 2-3 ay önce ekleyen bir başka site var. Link vermek yasak olabilir o yüzden google'a "league of legends torrentle indir" yazınca yusufgurdogan sitesi çıkıyor. O siteden indirdim. İndirdikten sonra clientı açtım, 250-300 mb civarında güncelleme indi ve oyunum açıldı sayesinde. Belki başka çözüm bulamayan arkadaş vardır diye buraya yazayım dedim. Umarım yardımcı olur

    Not: İnternette bazı değişik çözümler buldum onlarıda sizlere söyleyeyim, belki işiniz yarar ;

    1. çözüm : C:\Riot Games\League of Legends\RADS\solutions\lol_game_client_sln\releases\0.0.1.94(buradaki rakam farklılık gösterebiliyor) klasörü içindeki S_OK ve realeasemanifest dosyalarını silip yeniden güncelleme başlatmak.

    2. çözüm : İlk yöntem işe yaramazsa C:\Riot Games\League of Legends\RADS\project dosyası içindeki lol_air_client ve lol_game_client dosyalarını tamamen silmek.(Bu baya uzun sürübilir. Çünkü çok büyük boyutlu dosyalrı siliyorsunuz.)

    3. çözüm : Lol client'ında sol üst köşede yardım(soru işareti) tuşuna basıp onar demek.(Bu da uzun sürebilir)

    4. çözüm : Riot games dosyası içindeki lol.launcher dosyasına sağ tıkladıktan sonra "uyumluluk sorunu gider" diyebilirsiniz veya aynı yöntemi manuel olarak yapabilirsiniz. (lol.launcher'a sağ tık -> özellikler -> uyumluluk sekmesi -> bu programın çalıştırılacağı uyumluluk modu kutusunu işaretleyip -> Windows XP (Service Pack 3) seçmek.)


    Not 2 : Arkadaşlar bazen windows güvenlik duvarı ve antivürüs programlar bu hataya sebep olabiliyor. Güncelleme yapmadan önce windows güvenlik duvarını ve antivürüsü kısa süreliğine kapatmanızı öneririm. (Özellikle eset, indirme yaparken çok sıkıntı çıkartıyor.)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CH0PPER -- 24 Haziran 2015; 9:37:30 >



    _____________________________
    Und der haifisch der hat tränen
    Und die laufen vom gesicht
    Doch der haifisch lebt im wasser
    So die tränen sieht man nicht




  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Güncelleme hatası!
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.