Bildirim
Bynogame güvenilir midir ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
İlk kez duydum ben. -
Bend ilkkez duyuyorum -
Çok çok önceden bir kaç alışveriş yapmıştım. Sıkıntı çıkartmamıştı bana. -
Güvenilir. -
güvenilir ko da birçok kez gb aktarım falan yaptık 2 sene önce rp için yatıracaksın hesabına para gelecek üyeliğe yani bynogame sitesinde oradan almak istediğini seçeceksin id pass yazacaksın oraya server dolduracaksın ve girip yükleyecek sana -
Bugün aldım ben.Güvenilir site. :) -
güvenilir ama kimseye id pass vermem o yuzden cep-t para kartı çıkarmanı öneririm durumun varsa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reqvhio -- 16 Mayıs 2012; 20:42:19 > -
bende daha önce almıştım güvenilir sadece LoL için değil başka şeyler içinde bişeyler almıştım hiç bi sıkıntı çıkmadı -
Güvenilir. Ama RP aldıktan sonra şifreni değiştirmen gerekiyor kesinlikle. -
hacklenmeden önce bir kaç kez rp almıştım -
Türkiye'de oyun için alışveriş sitesi deyince akla gelen üç tanesinden biridir.. Güvenilir olmazsa DP ve BJK e-sport kulüplerine sponsor olabilir mi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
En güveniliridir -
Nice hort bro -
2007den beri alışveriş yaparım ordan bir kere bile olsun sıkıntı çıkmadı.
Bynogame adam mıdır?
quote:
Orijinalden alıntı: pekerahmet
bir kaç yıldır mtcgame den alışveriş yapıyorum. şu ana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım.
Mtc yi ovmek icin mi uye oldun qmq?
Bir de eski konulardan ne istiyon
Güvenilir
Dolandırıcı itibar etmeyiniz.
Köylüler basmış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X