Şimdi Ara

Firewatch (Çıktı) [ANA KONU] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
129
Cevap
3
Favori
4.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: qabRiéL

quote:

Orijinalden alıntı: FifaNetworkTR

Oyunun dağıtım firmasından gelen cevap :

"Öncelikle Firewatch oyununa Türkçe dil desteğini getirmeye çalışmadaki çabanız ve teklifiniz için teşekkür ederim. Bu konuyu yapımcı firmaya iletip yerelleştirme planlarında Türkçe'nin olup olmayacağını öğrenir öğrenmez size bilgi veriyor olacağız."

Hocam bilmiyorum bu tarz yeni firmalar korkutuyor beni. Yaklaşık iki yıl önce A Story About My Uncle oyunun çevirisini yaptım resmi bir şekilde, ama firmanın ilk oyunu olduğu için ilk oyundan para kazanınca direk sonraki oyunu geliştirmeye başladılar ve çeviri yalan oldu, ilk tamamlanan dillerden biriydi ama hâlâ yatıyor öyle çeviri. Şimdi sorunca da biz hiç eklenecek demedik falan diyorlar...
    Neyse, ben devam edeyim de bakalım gelişmeler nasıl olacak...
    Çeviri hakkında ilerleyen zamanlarda daha detaylı bilgi verebilirim.

Şimdiye kadar 11-12 oyuna resmi dil getirmişisizdir sanırım :) Hala da devam ettiğimiz oyunlar var. Zaten ben de ağızlarından kesin bir söz almadan hiçbir şeye tamam demem. Bakıp göreceğiz.

• qabRiéL kullanıcısına yanıt
    Kolay gelsin.Başarılar dilerim
  • 10/6 zaman varsa oynanır
  • quote:

Arkadaşlar oyunun çevirisine başladım, çeviri bekleyenlere duyurulur. Türkçe karakterlerden ö, ç ve ü karakterlerini destekliyor sadece.
     Firewatch (Çıktı) [ANA KONU]

ÖNCELİKLE eline sağlık hocam.. ne zaman yamayı yayınlarsın.. tahminen ne kadar sürer bitirmen ?
  • Overrated
  • mükemmel oyun

acayip hoşuma gitti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yapımcılar ile en nihayetinde konuştum. the long dark'daki çeviri mantığının aynısı gelecekmiş oyuna. oyunun hayranları istediği gibi çeviriyi yapacaklar bu araç sayesinde ve steam'de yayınlayabilecekler. kendileri içlerinden hoşuna giden çevirileri oyuna resmi olarak ekleyeceklermiş. bu aracı şuan geliştiriyoruz ve çıkmasına yakın blogumuzda duyuracağız dediler.

çeviriye başlayan arkadaşa da buradan haber vereyim, çeviri boşa gitmesin. biraz daha bekleyip direkt olarak o araçtan yaparsa iki kez uğraşmamış olur en nihayetinde.
  • Oyunda çok güzel fotoğraflar çektim fotoğraf kamerasıyla Kampın yanında iç çamaşırları vb...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bigbangg -- 14 Şubat 2016; 23:15:16 >
  • oyunu ben de bitirdim. oyundan beklentimi aldım açıkçası, fragmanından belliydi oyunun tarzı zaten. bir çeşit keşif ve yürüme simülasyonu, atmosferi güzel, sesleri güzel, grafikleri güzel. telsiz konuşmaları da gayet gerçekçi ve eğlenceliydi.

tr yaması çıkarsa bir kere daha oynarım bu oyunu. bu tarzı sevenler kaçırmasın derim.
  • Abi sen bari tecrübeli bir adamsın. Sense.... içiyorsunuz. gibi bir cümle olamaz yapmayın lütfen. umarım hatalı cümleler düzeltilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllardır bir doğa yürüyüşüne çıkmamıştım ve kimseyle muhabbetin dibine vurmamıştım.
    Benim için etkileyici oldu.
  • oyunun başlangıç kısmı çok vurucu oldu benim için bayağı duygusala bağlattı sağolsun. Biraz daha devam ettim ara verdim ama dedikleri kadar etkileyici gözüküyor bence.
  • Şimdi bitirdim ben de. Yukarıdaki grafik herşeyi özetliyor. Oyunun devamını mı yapmayı planlıyorlar bilmiyorum ama bu şekilde pek hoşuma gitmedi.

Gizemli olaylar felan derken heyecanlandırlar, sonra hem kayıp kızlar normal şekilde ortaya çıktı, hem de oyun çok basit bir şekilde bitti.
  • Bende 650M SLI var, ama düşük performans alıyorum. Tek 650M'de bile HD'de orta oynatır diye bekletiyordum ama yok, sadece bende mi böyle yoksa genel olarak mı bir performans sıkıntısı var?

Ayrıca çeviri çalışmam hastalık ve üni derken adımlama aşamasındayken durdu, sanırım resmi çeviri işi rafa kalkmış ve bir site de çevirinin sonuna yaklaşmış, bakalım onlarınkini deneyelim bi, hoşuma gitmezse vizelerden sonra çevirmeyi düşünüyorum.

quote:

quote:

"Öncelikle Firewatch oyununa Türkçe dil desteğini getirmeye çalışmadaki çabanız ve teklifiniz için teşekkür ederim. Bu konuyu yapımcı firmaya iletip yerelleştirme planlarında Türkçe'nin olup olmayacağını öğrenir öğrenmez size bilgi veriyor olacağız."

Hocam bilmiyorum bu tarz yeni firmalar korkutuyor beni. Yaklaşık iki yıl önce A Story About My Uncle oyunun çevirisini yaptım resmi bir şekilde, ama firmanın ilk oyunu olduğu için ilk oyundan para kazanınca direk sonraki oyunu geliştirmeye başladılar ve çeviri yalan oldu, ilk tamamlanan dillerden biriydi ama hâlâ yatıyor öyle çeviri. Şimdi sorunca da biz hiç eklenecek demedik falan diyorlar...

Tahmin ettiğim gibi çıkmış hocam. Dediğim gibi güven olmuyor bunlara...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qabRiéL -- 16 Mart 2016; 20:56:20 >

• quote:

Bende 650M SLI var, ama düşük performans alıyorum. Tek 650M'de bile HD'de orta oynatır diye bekletiyordum ama yok, sadece bende mi böyle yoksa genel olarak mı bir performans sıkıntısı var?

Ayrıca çeviri çalışmam hastalık ve üni derken adımlama aşamasındayken durdu, sanırım resmi çeviri işi rafa kalkmış ve bir site de çevirinin sonuna yaklaşmış, bakalım onlarınkini deneyelim bi, hoşuma gitmezse vizelerden sonra çevirmeyi düşünüyorum.

quote:

quote:

Tahmin ettiğim gibi çıkmış hocam. Dediğim gibi güven olmuyor bunlara...

Aynen öyle kardeşim:) Ve en kötüsü de ilgisiz davranmaları.. Gönüllü çevirinin yapıldığı site bile yapımcıdan bağımsız şekilde proje üretiyor şu an. Sözlerinde durmadıkları için de projeden çekilmek zorunda kaldık. Peki şu an Transifex sitesinde ne mi yapılıyor? Her gelen anlamlı/anlamsız birkaç kelime yazıp sistemden çıkıyor. Zaten %53'te takılıp kaldı :)

• Yamada cikmis bi deneyelim bakalim cok sirin bi oyuna benziyor

• Oyunu az önce bitirdim.Oyun atmosfer olarak çok başarılı.İnsan oyunu oynarken huzur buluyor.Müzikleri de hoşuma gitti.Ama oyunun hikayesi berbat ötesi.Ama yinede sıkılarakta olsa bitirdim.

Bu arada kameramla çektiğim fotoğraflarım

https://firewatch.camera/JollyCascadesValley/

Bunlarda bir kaç güzel kare

Firewatch (Çıktı) [ANA KONU]  Firewatch (Çıktı) [ANA KONU]  Firewatch (Çıktı) [ANA KONU]

Firewatch (Çıktı) [ANA KONU]  Firewatch (Çıktı) [ANA KONU]  Firewatch (Çıktı) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 8 Nisan 2016; 17:22:32 >

• 319mb bir güncelleme geldi steam üzerinde fakat patch açıklaması bulunmuyor. İçeriğini bilen var mı. Ayrıca technoaz dışında güncel bir yama çalışması var mı acaba.
  • 10 dk. ancak dayanabildim. Bunu yapan akıllılar hangi mantıkla yapmış acaba? Canım yürümek istese gidip parkta da yürürüm. Ne grafik var ne de oynanabilirlik. Vakit kaybından fazlası değil.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.