Şimdi Ara

Firewatch (Çıktı) [ANA KONU] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
3
Favori
4.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar şu oyuna bitiren arkadaşlardan biri Türkçe altyazı yapsa da bizde oynasak..
    Oyunu indirdim anlamadan oynamak da istemiyorum..
    Bir el atıverseniz bu oyunu alacak çok ama çok insan olacaktır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluepaw

Oyuna tek kelimeyle bayıldım arkadaşlar, bir de serisine başladım. İzlemek isterseniz buyrun:

https://www.youtube.com/watch?v=zn0C_8CVu1M

Oynadığı oyunları videoya çekerek oyunculara yardımcı olmaya çalışan bir çok arkadaşın çalışmasını takip ettim fakat sizin sakin ve edepli bir yol izliyerek yaptığı çalışmaları kayda değer buluyorum ve takdir ediyorum. Ele aldığınız her çalışmada muvaffakiyet sahibi olmanızı dilerim.

• Oyunun atmosferi müzikleri, diyaloglar seslendirmeler oynayış hepsi mükemmel. Fakat senaryoyu biraz zayıf buldum.

Başından beri zaten ned ve oğlunun diyaloglarda bu kadar yer kaplaması yeterince şüphe uyandırıcıydı, ekstradan o brian'ın oyuncak kalesini bulduğumuzda ordan çıkan devre şemasını görünce ben direkt tahmin ettim sonunu. En son bize bunları yapan ned çıkınca da hiç şaşıramadım doğal olarak. Bilmiyorum belki oyunun bizi ters köşe yapma amacı yoktu fakat ben böyle bir beklenti içerisine girdim. Çok sürpriz bi şekilde biteceğini bekledim nedense. O yüzden sonunu beğenmedim pek

Ama oyun genel olarak muazzamdı. İndie oyunlara firmalara gerçekten hak vermek gerek. Çoğu büyük firmadan çok çok daha düşük bütçelerle çok güzel fikirler, oyunlar sunuyor bizlere. Bu oyun da onlardan biri.

• redditte biri oyundaki tecrübesini grafiğe yansıtmış tam da böyle oldu benim için

Firewatch (Çıktı) [ANA KONU]
  • Muhteşem bir oyun sindire sindire oynuyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koleksiyon kartlari eklenmis
  • Senaryo ilerleyecekmi yoksa burada bitireceklermi oyunu 2.5 saatte bitti acikcasi zevkle oynadim ama cok cok kisa geldi oyun

• Hunglasxx kullanıcısına yanıt
    Konuyu açanın sen olduğunu görünce tr altyazı nin da yolda olduğunu düşünmeden edemedim hocam.

• Firmadan olumlu cevap gelmesi halinde resmi olarak Türkçe dil desteği getirmeyi düşünüyoruz. Başvurumuzu yaptık, bekliyoruz :)

• Bu oyun tam bir hayal kırıklığı oldu benim için.Çıkışından önceki gameplayinden çok ümitlenip pre-order yaptım ama elde patladı.

Güzel atmosfer,güzel müzik,güzel grafik dışında başka hiç bir güzel özelliği yok oyunun, yaptığımız diyalog seçimlerinin oyuna etkisi olmaması zaten kısa ve neresinden tutsanız elinizde kalan hikayenin tekrar oynanabilirliğini bitiriyor, harita desek o da küçücük ve lineer, achievement diye 5 tane gizli şey koymuşlar onları da oyunu bitiren herkes toplamış oluyor zaten neden gizlendiğini oyun bitince anlıyorsun oyunun ne kadar kısa olduğunu gizlemek için.

Sözün özü parasını hak etmeyen bir yürüme simülasyonu ile karşı karşıyayız oyunun ederi 5 TL'yi geçmez indirime girerse satın alın yada Youtube'dan gameplay izleyin birşey kaybetmezsiniz.
  • bluepaw kullanıcısına yanıt
    Hocam videolarınızı ara ara takip ediyorum, Ekşide'de denk geldim size. 1-2 like fazla kapmak için türlü türlü saçmalıklar yapanlar, küfredip komik olduğunu sananlardan sonra çok başarılı buldum sizi ulaşabilmişken söylemek istedim. Umarım çok daha iyi yerlerde görürüz kanalınızı.

Oyuna gelince ben çok sevdim, renkler pastel tonlarında ve doğaydı manzaraydı vs derken bi Long Dark'ı hatırlatıp gülümsetiyor. Konseptler farklı da olsa benim gibi Long Dark'a hayran birinin bu oyuna da hayran kalmaması imkansız. Öyle görülüyor ki Türkçe yaması ile oyunu Türk oyuncular için daha keyifli hale getiren arkadaş da konunun sahibi. Ben tesadüf olduğunu düşünmüyorum :) Bu arada bu oyunun yamaya Long Dark'tan falan fazla ihtiyacı var dialog bolluğundan, umarım dönüş yaparlar biran önce arkadaşa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Long Live Metal Music

Hocam videolarınızı ara ara takip ediyorum, Ekşide'de denk geldim size. 1-2 like fazla kapmak için türlü türlü saçmalıklar yapanlar, küfredip komik olduğunu sananlardan sonra çok başarılı buldum sizi ulaşabilmişken söylemek istedim. Umarım çok daha iyi yerlerde görürüz kanalınızı.

Oyuna gelince ben çok sevdim, renkler pastel tonlarında ve doğaydı manzaraydı vs derken bi Long Dark'ı hatırlatıp gülümsetiyor. Konseptler farklı da olsa benim gibi Long Dark'a hayran birinin bu oyuna da hayran kalmaması imkansız. Öyle görülüyor ki Türkçe yaması ile oyunu Türk oyuncular için daha keyifli hale getiren arkadaş da konunun sahibi. Ben tesadüf olduğunu düşünmüyorum :) Bu arada bu oyunun yamaya Long Dark'tan falan fazla ihtiyacı var dialog bolluğundan, umarım dönüş yaparlar biran önce arkadaşa.

Çok teşekkürler hocam :)

• Oyun gerçekten çok kısa...Tadı damağınızda kalıyor..

• Arkadaşlar Steam'den güncel oyuna sahip olan arkadaşlar, Firewatch/firewatch_data klasöründen resources.assets dosyasını yükleyebilecek var mı?
  • qabRiéL kullanıcısına yanıt
    PM
  • Arkadaşlar oyunun çevirisine başladım, çeviri bekleyenlere duyurulur. Türkçe karakterlerden ö, ç ve ü karakterlerini destekliyor sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qabRiéL -- 12 Şubat 2016; 22:46:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qabRiéL

Arkadaşlar oyunun çevirisine başladım, çeviri bekleyenlere duyurulur. Türkçe karakterlerden ö, ç ve ü karakterlerini destekliyor sadece.

Hayırlı olsun kardeşim. Eğer resmi projesini alırsak bilgi veriyor olurum sana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qabRiéL

Arkadaşlar oyunun çevirisine başladım, çeviri bekleyenlere duyurulur. Türkçe karakterlerden ö, ç ve ü karakterlerini destekliyor sadece.

Hocam ellerin dert görmesin boyle bir yapıttan mahrum klcaktık.
    İndirdik oyle masum masum turkce altyazı beklıyordum
    Çok ama çok teşekkürler,
    Ortalma ne kadar sürer hocam bitirmeniz, sonuçta kısa bir oynanış süresi olan oyun.

• Oyunun dağıtım firmasından gelen cevap :

"Öncelikle Firewatch oyununa Türkçe dil desteğini getirmeye çalışmadaki çabanız ve teklifiniz için teşekkür ederim. Bu konuyu yapımcı firmaya iletip yerelleştirme planlarında Türkçe'nin olup olmayacağını öğrenir öğrenmez size bilgi veriyor olacağız."
  • quote:

Orijinalden alıntı: FifaNetworkTR

Oyunun dağıtım firmasından gelen cevap :

"Öncelikle Firewatch oyununa Türkçe dil desteğini getirmeye çalışmadaki çabanız ve teklifiniz için teşekkür ederim. Bu konuyu yapımcı firmaya iletip yerelleştirme planlarında Türkçe'nin olup olmayacağını öğrenir öğrenmez size bilgi veriyor olacağız."

Hocam bilmiyorum bu tarz yeni firmalar korkutuyor beni. Yaklaşık iki yıl önce A Story About My Uncle oyunun çevirisini yaptım resmi bir şekilde, ama firmanın ilk oyunu olduğu için ilk oyundan para kazanınca direk sonraki oyunu geliştirmeye başladılar ve çeviri yalan oldu, ilk tamamlanan dillerden biriydi ama hâlâ yatıyor öyle çeviri. Şimdi sorunca da biz hiç eklenecek demedik falan diyorlar...
    Neyse, ben devam edeyim de bakalım gelişmeler nasıl olacak...
    Çeviri hakkında ilerleyen zamanlarda daha detaylı bilgi verebilirim.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.