Şimdi Ara

Firewatch (Çıktı) [ANA KONU] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
3
Favori
4.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • umarim profil arka planlarindan biri kulenin oldugu manzara resmi olur cok heyecanliyim ya HYPE HYPE HYPE

steam e restart atayım dedim preload 1 gb a düştü 400 mb daha indiriyorum şimdi yetişmicek saat 8 e

şansıma internette çok yavaş 150 ile falan iniyor kafayı yicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shovel Knight -- 9 Şubat 2016; 20:04:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben şu an oyunu low'da bile rahat rahat oynayamıyorum ki rise of the tomb raider'ı high'da rahatlıkla çalıştırabiliyorum. pc sürümünde sıkıntı var galiba

MSI GE70 2QE Apache Pro kullanıyorum ben ama low'da bile kasıyor ilk defa sıkıntı yaşadım çözemedim nedir problem sizce arkadaşlar?
  • In Isaac We Trust kullanıcısına yanıt
    intel ekran kartıyla açıyor nvidia denetim masasından onu nvidia olarak ayarla
  • In Isaac We Trust kullanıcısına yanıt
    özel mesajı kapatmışsın burdan yazıyorum

masaüstüne sağ tıkla nvidia denetim masası de çıkan ekranda 3d ayarlarının yönetilmesi var ona gel karşına çıkan ekranda ekle var ona tıkla firewatch ı ekle hemen biraz altında grafik işlemci seçme var onu yüksek performanslı nvidia yap
  • Long Dark'ı anımsattı fakat Long Dark henüz bir senaryo modu çıkaramadığından eridi gitti. Yukarıdaki arkadaşımız Türkçeye çevirmişti hatta. Bakalım bu oyununda Türkçesini bekleyeceğim
  • 230 mb update geldi bir de koleksiyon kartları gelse steam sayfasında yazıyordu ama daha eklememişler
  • Senaryosu çok mu İngilizce gerektiriyor?
  • oyun 2.5 saatte bitiyor stream yapanları çoğu çoktan oyunu bitirdi izleyen 150 bin kişininde oyunu alması gerekmiyor artık
  • İngilizceniz iyi değilse (orta ve üstü) oyunu sakın heba etmeyin bekleyin Türkçe yaması çıksın öyle satın alın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konusmalari kacirmamak gerek.Ingilizcenin iyi degilse bazi seyler havada kalabilir.Istedigimiz zaman konusamiyoruz telsizle o kotu olmus biraz.Olaylar olaylar bakalim :)
  • Bu arada i5 2500k,8gb ram,2gb 7850,1920x1080 cozunurluk,ultrada 36 fps civarinda aliyorum.Biraz optimizasyon sorunu var sanki
  • Oyun malum yere düşmüş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biraz önce bitirdim oyunu yaklaşık 3-4 saat arası sürdü sanırım bence daha fazla başarım olabilirdi oynarken aklıma baya bir fikir geldi keşke bunun içinde bir şey olsaydı diye sonuç olarak müzikleri güzel seslendirme güzel diyaloglar güzel ortam güzel ama oyunun sonu mehh kesinlikle tatmin etmedi
  • Ben fazla gerildim ya bu oyunda biraz fazla mı gerilim ben mi fazla kaptirdim kendimi senaryoya anlamadım sizde gerildiniz mi oynarken. Bu arada oyun efsane.

bi sorum olacak nvidia 840m 2gb i5 4210u 8gb ram ile en düşük ayarlarda düşük çözünürlükte 30 fps zor alıyorum nvidia üzerinden oyunu nvidia ile aç diyorum menüde 150 fps oyuna giriyorum 30 fps görmüyor sebebi ne bunun

edit: oyun az önce bitti. oyun fazla iyiydi be.

Bu arada ingilizce yoksa oynamanızı tavsiye etmem hikaye üzerine bir oyun çünkü. Fakat fazla güzel.

Edit: spoiler gözüküyomuş sildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emironder -- 10 Şubat 2016; 3:51:33 >
  • Ulan beta donanimhaberde spoiler gozukuyor neyse ki cok fazla bi sey degilmis :) kac gun var bitirenler soyleyebilir mi ? 3. Gundeyim yavas yavas manzaranin keyfiyle oynuyorum fakat telsizdeki kizla aramda bi bag olustu resmen. Oyun mukemmel olmus icindeymis gibi hissettim resmen.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Scorpioleo kullanıcısına yanıt
    Oyun baya kısa ve günleri ardı ardına oynamıyosun hikayeye göre gidiyor. Tadını çıkara çıkara oyna fazla iyiydi oyun.
  • Oyunu az önce bitirdim. Etrafımı inceleyerek, her tarafı kontrol ederek oynadım ve 5 saat sürmüş. Süresini merak edenlere fikir verebilir bu.

Oyunu beğendim diyebilirim sanırım. Konsept zaten oldukça iyi fakat daha iyi olabilirdi. Potansiyeline tam olarak ulaşamamış hissi verdi bana. Beni en çok rahatsız eden nokta ise hikaye ortasından itibaren alakasız bir hal alması oldu. Sanırım bu biraz beklentiyle alakalı. En azından güzel ve özgün bir tecrübe oldu.

Mesela radyo konuşmalarının daha derin olmasını beklerdim. Yani hikayenin çekirdeğinin Henry ve Delilah arasında geçmesini beklerdim. Ned ve Brian'ın baba oğul ilişkisi bana o kadar alakasız geldi ki. Oyuna gizemli öğe koymak şarttı zaten fakat bunu, bu iki karakterin hikayesi ile koyulması benim hoşuma gitmedi. Oyunun sonunu ise beğendim. Delilah'ın gösterilmemesi güzel oldu. Oyuncu kafasında nasıl bir Delilah yarattıysa öyle kalacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ole lukoje -- 10 Şubat 2016; 7:55:13 >

• ole lukoje kullanıcısına yanıt

delilah ı görmemiz iyi oldu ama sonu çok boşta kalmadı mı oyunun ortalarında bir heyecan heyecan heyecan sonra pat bir anda delilah hadi öptüm kib bye dedi oyun bitti en azından en sonunda delilah ve henry nin bu işten sonra başına gelenler yazı şeklinde akabilirdi hani yaşanmış olayları anlatan filmlerde olur ya
  • Çizgi grafikli oyunları oldum olası sevmişimdir. Bunu da oynayacağım

Metascore PC 82 PS 75
  • Oyuna tek kelimeyle bayıldım arkadaşlar, bir de serisine başladım. İzlemek isterseniz buyrun:

https://www.youtube.com/watch?v=zn0C_8CVu1M

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.