Şimdi Ara

Firewatch (Çıktı) [ANA KONU] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
129
Cevap
3
Favori
4.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Son zamanlarda oynadıgım en iyi oyunlardan bitanesiydi.
  • Oyun çıkalı cok oldu ama ben yeni başlayabildim kanal için videolarını çekiyorum beklentiniz küfürsüz 30 yaş üstü bir ortam ise beklerim .

• Türkçe yaması yalan oyunlardan oldu herhalde.. Başka bahara artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RushComeBaby

Türkçe yaması yalan oyunlardan oldu herhalde.. Başka bahara artık.

Ben Tr yama ile oynuyorum hocam ama bazı yerler mesela notlar gibi çevrilmemiş. 2. ve 3. bölüm sizlerle.

• Oyunu bir oturuşta bitirdim,insanlar ne beklentiyle bu oyuna başlamış bilmiyorum ama benim beklentilerimi fazlasıyla karşıladı.Huzurlu ortam,harika görsellik,etkileyici giriş sekansı,içine çeken bir hikaye ve karakterler oyunu başarılı kılan unsurlar olmuş.Henry ve Delilah arasındaki diyaloglar çok hoşuma gitti,zaten oyun temelini bu diyaloglar üzerine kurmuş.Yine de oynarken gözardı etmiş olsam bile bazı sıkıntıları da vardı.Pek çok yorumda da gördüm sadece bende olan bir şey değil,optimizasyon sıkıntılı.Çok alakasız yerlerde anlık takılmalar oluyor.Finali biraz sade olmasına rağmen hoşuma gitti aslında ama yine de Delilah'ı görmeyi ve yine girişteki gibi yazılarla da olsa final sahnesinden sonra neler olduğunu öğrenmek isterdim.Bir de böyle bir oyuna arkaplan müzikleri çok yakışırdı,çok az kullanmışlar maalesef
  • Bu oyunun neresini beğendiniz anlamadım.

Oyun klasik-basit görevlerle başlıyor, ilerleyen zamanda 1-2 absürt esrarengiz olay oluyor, bunu da tam açıklamıyorlar, tam ne olacak şimdi derken oyun bitiyor.

verdiğim paraya acıdım...
  • beyler bayanlar oyunda forest gibi yaratık varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: SON KORKU24

beyler bayanlar oyunda forest gibi yaratık varmı

Hayır
  • Delilah ne kadar etkileyici bir hatundu ya sesiyle aşık etti kendine. Oyuna önyargı yapıp senelerce oynamadığım için kendime kızdım. Benim adıma benzersiz bir deneyim sundu.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.