Şimdi Ara

Final Destination 5 (2012) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
0
Favori
5.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    4 filmden daha iyi olacak gibi
  • 1.sini izlemiştim bir de 3d için sinemada 4. sünü izledim. 3D olayı bence iyiydi. Birkaç kez kafamı eğdiğimi hatırlıyorum. Bu tarz serilerde oyunculuk beklemek hata olur. 3. sınıf aktörlerle çekiyorlar. Yine iyi gişe yapar bence; 3d büyük etken..

•  Final Destination 5 (2012)
  •  Final Destination 5 (2012)
  • Belki bu film de farklı bişeyler, farklı bi kurgu olur diye düşünmek istiyorum ama fragman çok farklı gözükmüyor.Belki ters köşeye yatırır film bizi Çok sevdiğim bir seri fakat 4.sü hakkatten çok kötüydü, 1ve2 özellikle 2. film muhteşemdi, aslında 3. filmde güzeldi ama favorim 2. film.Ayrıca filmin posterleri çok hoşuma gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 3 Ağustos 2011; 9:00:58 >

"Once we were many, now we are few. Hunters, killers of the world’s filth. Witchers. The ultimate killing machines. Among us, a legend. The one they call Geralt of Rivia. The White Wolf."
  • Bu filmden farklı bir kurgu beklentim yok zaten.Sadece görsellik için izlerim Son Durak serisinin devamını.
    Son Durak 99

Külahin } sat yine } lakin yokuncul } olma nâmerde
    Yeter ki } kelle sag olsun } külah lazim degil } merde
    Basimizdan hiç } hevâ-yi } zülf-i yâr } eksik degil
    Pek yüce yerdedir } onun için, } rûzîgâr } eksik degil
    Sultan III: Ahmed ve Sultan III. Mustafa

MCP { MCSA { MCSE { CCNA
  • giderim belki..o da 3d diye...

STEAM ID
    ORIGIN:Bandoper
    uPlay: Bandoper32
    PSN:bandoper
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Son Durak serisinin her filmini beğendim ve zevkle izledim açıkçası.

Bitirirlerse seriyi kötü olur bence
  • Ya bu seriyi çok seviyorum. Ancak ilk film muhteşem ötesi. Geçenlerde yeniden izledim. Kendine has bir havası var. İkinci film de bence muhteşemdi. Hele o kaza sahnesi dehşet. 3. ve 4. filmleri şahsen vasat buldum. Çünkü artık tekrar etmeye başkadı ve orjinalliği kalmadı. Bakalım 5. film nasıl olacak. Ama ne yalan söyleyeyim 15. çekilse yine izlerim. Fragman güzel duruyor.
    *PROJEKSİYON: EPSON TW9000W *AVR: YAMAHA RX-V771 *HOPARLÖRLER: FRONT: MAGNAT MOTION 990 , SURROUND: MAGNAT MOTION 220 *MEDIA PLAYER: EGREAT M34A, DUNE HD BASE 3D *STEREO: PIONNER A-858 *CD PLAYER :SONY CDP-470 *HTPC: AMD 6000 , 780G Anakart, HIS 6850 Ekrankartı , 18TB HDD DVD PLAYER: SAMSUNG HD-747
  • Sıkıldım artık, ne kadar kıt beyinleri var şu Holywood senaristlerinin be !

Orijinalden alıntı: MMavoix

quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Son Durak serisinin her filmini beğendim ve zevkle izledim açıkçası.

Bitirirlerse seriyi kötü olur bence

SAW gibi bir seri bile 7'inci filmi bulduysa Son Durak serisinin bitmesi için bir sebep yok.

STEAM ID
    ORIGIN:Bandoper
    uPlay: Bandoper32
    PSN:bandoper
  • 3ds manyak olcak

"Once we were many, now we are few. Hunters, killers of the world’s filth. Witchers. The ultimate killing machines. Among us, a legend. The one they call Geralt of Rivia. The White Wolf."
  • Burada vizyona girince Türkçe Dublaj olacak mı?
    (ORIGIN ID: HAAltuntaas) İşlemci: INTEL CORE i9 10900K 3.7/5.3 GHz || Ekran Kartı: MSI 3070TI Suprim X || Monitör: ASUS ROG SWIFT PG279Q /165 Hz/G-SYNC/IPS/2K/27" || Anakart: MSI Z490 CARBON WIFI || Ram: Corsair PRO SL RGB (2x8GB) 16GB DDR4 || Depolama: SAMSUNG 980 Pro 1TB SSD || Depolama2: WD CAVIAR BLACK 2 TB || Depolama3: SEAGATE BARRACUDA 1 TB || Kasa: CORSAIR GRAPHITE 780T BLACK FULL-TOWER || Güç Kaynağı: CORSAIR CX750M || Soğutma: CORSAIR H115i PRO RGB LIQUID CPU COOLER || Ses Kartı: CREATIVE SOUND BLASTER ZX || Ses Sistemi: LOGITECH Z906 5.1 500W DTS - DOLBY DIGITAL || Klavye: LOGITECH G710+ || Mouse: STEELSERIES RIVAL 700 || Kulaklık: HYPERX CLOUD 2 || Konsol: PLAYSTATION 4 PRO
    PSN ID: haaltuntas || Origin ID: HAAltuntaas
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.