Şimdi Ara

Final Destination 5 (2012) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
0
Favori
5.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Airbus A380

Kesin kimse anlamadı.

filmin sonunda uçağın içindeki 2 adam kavga etti diye çıkarılıyor sonra uçak havaya uçuyorya işte o 2 adam son durak 1 de başlangıç sahnesinde rüya görüp inen sonra uçağın havada patladığını aşağıdan izleyen adamlar. 1'in başlangıcını 5'in sonuna bağlamışlar. Bilmiyom izleyenler bu detayı anlayabildimi?

Bu arada filme gitmeyenler 3D seçeneğine gitsin şuana kadar yapılmış en iyi 3D filmi verilen paraya fazlasıyla değiyor ayrıca serinin en sıkı filmi.

Hiç dikkatimi çekmedi gercekten dediğin gibi 5 filmin sonunu 1 filme bağlamışlar.

Ama film çok kötüydü çok kısa 1:25 dk film mı olur?

Yalnız son sahne biraz dalga geçer gibi olmuş, korku filmini resmen komediye bağlamışlar.

Nathan denen zenci çocuk neden hayatta kaldı, neden sadece o diye sormaya kalmadan, bir bakıyoruz uçak çocuğun kafasına düşüyor.

Oldu o zaman biz kalkalım.

6/10

Orijinalden alıntı: ALAK_

Biraz önce izledim. Yine her zamanki saçma film, saçma senaryo ama yine de insanı gerdiği için izletiyor. acaba ölecek mi, nolacak şuan derken tırnak yedirtmiyor değil.

Yalnız son sahne biraz dalga geçer gibi olmuş, korku filmini resmen komediye bağlamışlar.

Nathan denen zenci çocuk neden hayatta kaldı, neden sadece o diye sormaya kalmadan, bir bakıyoruz uçak çocuğun kafasına düşüyor.

Oldu o zaman biz kalkalım.

6/10

sen spoıler butonu koyunca ben hep tıklıyorum fılmın butun esprısı kacıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

bazı insanlar bazı fırsatları KENDİLERİ yok ederler!!

• Serinin en kötü filmi. Zaten 1. film dışında güzel film yok. 10 üzerinden 5 puan dahi etmez. Gereksiz türk filmlerini tercih ederim o derece.

#7 Antoine Griezmann
  • Beyler izlemeye degermi? Diger filmlerin hepsini izledim. Bunu da izlesemmi bilmiyorum..

Cold Fusion Energy, Inc.
  • quote:

Orijinalden alıntı: N'DexteR

Öncelikli tavsiyem filme kız arkadaşınızla gitmeyin.Kandan,Ölümden biraz rahatsız oluyorsa film zehir olabilir,Bana olduda.

Öncelikle Final destination serisi ilk 2 filmiyle benim için özel bir yere sahip.3 de fena değildi ama 4 üncü film seriyi resmen Arcade'e bağladı.

5 inci film beklentilerimin üstündeydi benim.Özellikle diğer filmle olan bağlantılar son derece hoşuma gitti.Yinede böyle bir son beklemiyordum şaşırtıcı oldu.

Son Durak Serisini izleyenler Mutlaka Okusun;

Bu film sonundan anlaşıldığı üzere 1 inci filmden bile önce geçiyor.sonunda 1 ile bağlantı kuruyorlar.Bizim gizemli zenci olan eleman bizimkilere ölümü aldatamazsınız dikkat edin kendinize diyor.Adam ya birşekilde bu olaylarla bağlantılı yada bu olaylar izlediğimiz filmlerden bile çok önce gerçekleşmeye başladı.İşin başlangıcına inilirse bence ciddi bir hikaye ile seri güzel toparlanabilir.

ince yakalamışsın dostum

• 4. filmi izleyince bıraktım leş gibi bir filmdi. 4. filmi izlemeyin hiçbir şey kaybetmezsiniz. Bundan sonra da izlenmez zaten hep aynı şeyler.

Orijinalden alıntı: Phoenix-f-

quote:

Orijinalden alıntı: onur*
    Son durak serisi sanırım bitti artık.

Beşinci film başarılı olursa altı ve yedi arka arkaya çekilecekmiş.

Bludworth daha önceden oldu gibisinden bir şey demişti, belki daha eskiye gider.

6. Film bizi eski zamanlara götürecek.6. Film için bir trailer hazır.Youtubedan izleyebilirsiniz.
    BREAKING BADGAME OF THRONESFRINGELOSTPRISON BREAKARROWHANNIBALSUPERNATURALFARGOTRUE DETECTIVESHERLOCKSPARTACUS
    DA VINCI'S DEMONSDAREDEVILFLASHWAYWARD PINESORPHAN BLACKBANSHEEMR. ROBOTTHE LOST ROOMBETTER CALL SAUL
    R7 265 GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon EKRAN KARTI | Amd Fx X6 6300 3.50 gHz İşlemci | 4GB Ripjaws DDR3 1600MHz RAM | ASGARD 382 500W MidT ATX SİYAH KASA | 970A-G46 AMD 2133 MHz(oc) ANAKART | 3.5" 1TB Barracuda 7200Rpm HARDDISK
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.