Şimdi Ara

Final Destination 5 (2012) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
0
Favori
5.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Qual varsa sağlam ölüm şekilleri olacaktır, ilk filmden sonra zaten kurgu o kadar önemli değil ölenler adam gibi olsun yeter denildi bana göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronik

ya beyler zaten serinin 4. filmi last destination diye gecmedi mi bunlar ne yaomaya calısıyor? neyse yüklenip izlenebilir.

mesaj attığın konun tarihine dikkat et

Hepimiz aynı televizyon programlarıyla büyüdük. Sanki hepimize aynı suni hafıza taklımış... Hepimizin belli başlı hedefleri aynı. Hepimizin korkuları aynı. Gelecek parlak değil... Çok yakında aynı anda aynı şeyleri düşünmeye başlayacağız Mükemmel bir uyum içinde olacağız. Senkronize. Birleşmiş. Eşit. Kati. Karınclar gibi. Böcekler gibi. Koyunlar gibi
    En son modaya uygun olarak evinizi donatırsınız, sonra o güzel yuvanıza kısılıp kalırsınız. Bir zaman sonra sahip olduğunuz şeyler artık sizin sahibiniz olur.
    Akıllı bi yalnızlık aptal bi ilişkiden iyidir. Ya kralın yanında kraliçe olursun, ya da soytarının yanında maskara.Tercih senin.
    Gerçekleri öğrendim ve artık geri dönüşü yok. Cahillik bir zamanlar sonsuz mutluluktu.
  • Kim ne derse desin ben bu seriyi seviyorum

Orijinalden alıntı: Dönüşüm

Kim ne derse desin ben bu seriyi seviyorum

+1 Konu olarak boş bir film ama konusu için izleyen olacağını hiç sanmıyorum herkes acayip ölüm sahnleri görmek için izliyordur herhalde işin içine birde 3D girince tadından yenmiyor her sene 1 tane hatta 2 tane filmi çıksın yine izlerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zhongli -- 12 Mart 2011; 14:09:05 >

Orijinalden alıntı: Dönüşüm

Kim ne derse desin ben bu seriyi seviyorum

+1
    Çerez niyetine izlemek güzel oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur* -- 12 Mart 2011; 14:51:28 >
  • iyide bu film daha cıkmadı ki tarihine dikkat et diyorsun benim hatırladıgım en son trende olay bitmişti ve final diye geciyordu, neyse cıkartsınlar sinemaya gitmeye değmezde evde dvd izlenir ona bir lafım yok.
    "Zalimler İçin Yaşasın Cehennem"
  • Öl öl nereye kadar ilk iki film güzeldi yanlız.
  • Guzelbir sri filmi olmasiyla bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

Sadece ölümleri izliyoruz o kadar

Evet maalesef ilk filmden sonra o atmosfer ve kurgu yerini sadece ölüm sahneleri olan bir filme bıraktı. Yeni filmide ölüm sahnelerinden dolayı merak ediyorum.

Ee başka birşey beklememek gerek sanırım. 1. filmde neyin ne olduğunu zaten öğrenmiş olduk diğer filmlerde ise zaten bildiğimiz birşeyi farklı şekillerde görüyoruz o kadar. Filmin tek amacı ölüm sahneleri ve ölümlerin nasıl geliştiği. Konu falan kalmadı zaten ilk filmden sonra. Çünkü konuya gerek yok

• İlk iki filmden sonra gelen filmler bana göre pek başarılı değildi.Ama dizinin o kendine has olayları sevdiğimden sıkılmadan bütün seriyi izlemişimdir.Bu filmide merakla bekliyorum.Umarım iyi birşey ortaya çıkar.

Seriyi toparlasınlar

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

İnşallah beşinci film gibi olmaz. Beşinci filmde aceleye gelmiş amatör amaçlı çekilmiş bir film havası vardı.

Seriyi toparlasınlar

dorduncu demek istedin sanirim... serinin en kotu filmiydi...

1 ve 2 film cok guzeldi
  • Paylaşımlar için teşekkürler.

Başlığı güncelliyorum
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.